עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שתיתי ואהבתי יותר מהדיימטייז. לקחתי בטעם שוקו.כל מי שמתלונן על הטעמים כנראה בחיים לא שתה פווארטק, זה באמת הדבר הכי נורא שנוצר אי פעם.
העיקר זה יותר טעים מהעוגיות של דיימטיז - ישלי את זה עם מים יש לזה טעם וריח של חרא ועם חלב זה עוד סביל..קניתי לפני איזה שבועיים שלוש
עם מים זה סביר
עם חלב זה פשוט אלוהות
אם פעם היתה לי דעה חיובית כלפייך, היא נמחקה כלא הייתה ושום דבר שתעשה לא יגרום לי לשנות את דעתי לגבייך.שתיתי ואהבתי יותר מהדיימטייז. לקחתי בטעם שוקו.
הבנתי דווקא שהעוגיות אמור להיות הכי טעים שיש עם חלב 😲העיקר זה יותר טעים מהעוגיות של דיימטיז - ישלי את זה עם מים יש לזה טעם וריח של חרא ועם חלב זה עוד סביל..
טעמתי את העוגיות של אקסטרים נוטרישן, זה כמו וניל עם חתיכות סחלה.הבנתי דווקא שהעוגיות אמור להיות הכי טעים שיש עם חלב 😲
אני לא מאמין שהייתה לך דעה חיובית לגבי! עכשיו אני מרגיש טוב עם עצמי כי זה הישג מרשים 😁אם פעם היתה לי דעה חיובית כלפייך, היא נמחקה כלא הייתה ושום דבר שתעשה לא יגרום לי לשנות את דעתי לגבייך.
אתה מדבר על מחיר יקר ואז מעלה את סינטה 6?🤩אל תקנה אופטימום המחיר יקר מדי ולא מצדיק את עצמו לא משנה מאיפה אתה מביא אותו. לך על חברות כמו סייטק/דיימטייז/סאן/סינטה 6 החלבונים איכותיים ואפשר להשיג במחיר טוב גם בארץ.
סליחה אם טעיתי בחיים לא הזמנתי את החלבון הזה. הייתי בטוח שהוא באותה רמת מחירים של כל השאראתה מדבר על מחיר יקר ואז מעלה את סינטה 6?🤩
אתה מדבר על מחיר יקר ואז מעלה את סינטה 6?🤩
אני חושב שהוא מדבר על המחירים של האבקה הספציפית הזאת בארץ. כי למרות שדיימטייז עולה כמו אופטימום בחו"ל פה בארץ ההבדל הוא כמעט 100 שקל במחיר.סינטה 6 עולה 6 דולר פחות מדיימטייז ו8 דולר פחות מאופטימום.
אבל %חלבון נמוך בדלי ופחות מנותסינטה 6 עולה 6 דולר פחות מדיימטייז ו8 דולר פחות מאופטימום.
זאת היתה פינתנו "איך נתקעים עם 4.5 ק"ג אבקת חלבון בטעם וניל".כל פעם אני מזמין משהו אחר
עכשיו זורם לי להזמין עוד דלי של פווארטק כדי לערבב עם הוניל של דיימטייז ולאזן את הטעם 🤣זאת היתה פינתנו "איך נתקעים עם 4.5 ק"ג אבקת חלבון בטעם וניל".
Troll?לי יש וניל בבית ודווקא סבבה לגמרי 😃