הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפלתם קורבנות לאבקת חלבון וניל?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
מאז שטעמתי את האבקה אני אוכל יותר חזה עוף/קציצות טונה וכו׳. אבל כשאין ברירה אני שותה כמה לגימות כל פעם ואז בסוף אוכל משהו טעים..

למי ששאל פה על הקפה מוקה של דיימטייז יש לי אותו עכשיו טעם בן זונה ממש ממש אהבתי טעים עם מים וממש טעים עם חלב
יש לי גם אופטימום דאבל ריץ׳ שוקולד והאמת לא התלהבתי ממנו..
שוקל בקרוב לקנות את החלבון של אקסטרים נוטרישן הישראלי בטעם שוקולד לבן.. יש המלצות עליו?
יש לי קרם עוגיות, עם מים זוועה עם חלב וקרח זה טעים בקטע פסיכי.
נ.ב, למה אתה משוטט ברחבי לבס ב12 בלילה יום לפני אימון ?🤬
כתבתי ביקורת על אופטימום וניל עוד לפני עשור, זה היה בלתי אפשרי לשתייה אבל הכי גרוע היה root beer. הוניל הכי טוב ששתיתי בחיים שלי היה של מאסל פארם (אפילו הזמנתי דלי נוסף לאחר מכן) ואם רוצים הרבה קצף וגושים שנדבקים לתחתית של השייק אז וניל של Quest (לא ממליץ בגדול על האבקה שלהם, יקר ולא מתערבב בכלל) שגם מוצלח.
משה, איזה חברה היא הכי הכי נייטרלית, שהייתה ממליץ לבן אדם שאתה לא מכיר ולא יודע מה הטעם שלו.
מה הכי טעים בקיצור ? משהו שאני ב100% לא יתאכזב

איזה חברה היא הכי הכי נייטרלית, שהייתה ממליץ לבן אדם שאתה לא מכיר ולא יודע מה הטעם שלו.
מה הכי טעים בקיצור ? משהו שאני ב100% לא יתאכז
אקסטרים שוקולד לבן זה פשוט 1 ל 1 שוקולד לבן זה טעם בטוח

לגבי אקסטרים נוטרישן:

שוקו שוקולית - טעם שוקו סטנדרטי, לא משהו מפוצץ ולא משהו מיוחד פשוט כמו השם שוקו. אם רוצים להבין למה הטעם דומה אז אחד לאחד שוקולית של עלית. באופן אישי פחות אוהב לשתות שוקו אז פחות אהבתי.

ציון 6 מתוך 10
מתערבב טוב ולא מקציף.

שוקולד לבן - זה בהחלט עניין של טעם, אחרי שטעמתי של חברות אחרות, האקסטרים מדורגת במקום האחרון. יש הרגשה של טעם של אבקת חלב. מנגד זה, אי אפשר להתכחש לזה שזה הטעם המוביל אחרי קרם עוגיות במכירות. אולי הבעיה היא אצלי - לא התחברתי.

ציון 5 מתוך 10
מתערבב טוב ללא קצף

בננה - אחד הטעמים שאי אפשר ליפול איתם, ממש כמו החלב בננה שמוכרים בסופר. טעים ולא נמאס כמו שאר הבננות של חברות אחרות שעם הזמן הופכות למין טעם לוואי.

ציון 8 מתוך 10
עירבוב מצוין נדרש שייקר
בשקשוק מוגזם יש קצת קצף

קרם עוגיות - פה החברה בהחלט הצליחה להפתיע, כשאני נותן ללקוחות לטעום הדבר הראשון שאני שומע זה wow זהו בהחלט הטעם המועדף עלינו. העוגיות בהחלט אלמנט שמוסיף, בעיקר בדיאטה והדבר הכי חשוב זה טעים גם עם מים. זהו החלבון הכי נמכר אצלינו ברשת לקוחות חוזרים שוב ושוב על אותו הטעם בהחלט שיחקו אותי החברה הישראלים.

ציון 10 מתוך 10
מתערבב טוב יש צורך בשייקר
עם חלב מקציף לא קצת עם מים פחות אבל הטעם המוצלח מחפר על זה ואפשר להעלים עין.

וניל - יש לו ריח של קונדיטוריה, שעל פניו זה נשמע טעים, אבל גם פה לא התחברתי, אולי כי אני לא אוהב מתוקים ומאפים. זה מזכיר טעם בלילת וניל של עוגות, כאילו הונילין הפשוט שיש בסופר. זהו הטעם הכי פחות נמכר.

ציון 5 מתוך 10
מקציף עם חלב עם מים כמעט ולא.

תות - כאן יש הפתעה מאוד גדולה, טעמי תות לא משנה של איזה חברה ניסיתי כולם היו בטעם של משחת שיניים של טום וג'רי כן אפילו האיזו הכי טוב בטעם תות לא הצלחתי לסיים. התות של אקסטרים הוא בהחלט הפתעה, סוף סוף תות שטעים ואפילו מאוד. לפעמים אני מערבב חצי סקופ תות עם חצי בננה יוצא פונץ תות בננה מדהים. זהו הטעם הכי נמכר במגזר הערבי משום מה, אולי כי אנחנו עדיין בטראומה מתותים אחרים ?! סביר להניח.

ציון 9 מתוך 10
מתערבב מצוין ללא קצף

אקסטרים היא חברה לא חדשה כבר, עברה שידרוג עם לאורך השנים, אני עוד זוכר אותם עם דלי שחור אדום שעבר לעיצוב כחול שחור והיום בעיצוב צהוב זוהר. לאורך השנים פתרו את בעיית הערבוב והטעמים השתפרו פלאים. זו האבקה שנותנת הכי הרבה תמורה לכסף, היא לא יקרה, רוב הטעמים טובים וקרם עוגיות מוצלח ביותר, הערבוב בכל הטעמים טוב ללא גושים והמחיר בהחלט סביר לכל כיס. בנוסף היבואן מפנק בשייקר מתנה בשווי 30 ש״ח וחטיף חלבון שזה אומנם לא נשמע הרבה אבל המון תמורה למה שמשלמים.

לגבי אקסטרים נוטרישן:

שוקו שוקולית - טעם שוקו סטנדרטי, לא משהו מפוצץ ולא משהו מיוחד פשוט כמו השם שוקו. אם רוצים להבין למה הטעם דומה אז אחד לאחד שוקולית של עלית. באופן אישי פחות אוהב לשתות שוקו אז פחות אהבתי.

ציון 6 מתוך 10
מתערבב טוב ולא מקציף.

שוקולד לבן - זה בהחלט עניין של טעם, אחרי שטעמתי של חברות אחרות, האקסטרים מדורגת במקום האחרון. יש הרגשה של טעם של אבקת חלב. מנגד זה, אי אפשר להתכחש לזה שזה הטעם המוביל אחרי קרם עוגיות במכירות. אולי הבעיה היא אצלי - לא התחברתי.

ציון 5 מתוך 10
מתערבב טוב ללא קצף

בננה - אחד הטעמים שאי אפשר ליפול איתם, ממש כמו החלב בננה שמוכרים בסופר. טעים ולא נמאס כמו שאר הבננות של חברות אחרות שעם הזמן הופכות למין טעם לוואי.

ציון 8 מתוך 10
עירבוב מצוין נדרש שייקר
בשקשוק מוגזם יש קצת קצף

קרם עוגיות - פה החברה בהחלט הצליחה להפתיע, כשאני נותן ללקוחות לטעום הדבר הראשון שאני שומע זה wow זהו בהחלט הטעם המועדף עלינו. העוגיות בהחלט אלמנט שמוסיף, בעיקר בדיאטה והדבר הכי חשוב זה טעים גם עם מים. זהו החלבון הכי נמכר אצלינו ברשת לקוחות חוזרים שוב ושוב על אותו הטעם בהחלט שיחקו אותי החברה הישראלים.

ציון 10 מתוך 10
עם חלב מקציף לא קצת עם מים פחות אבל הטעם המוצלח מחפר על זה ואפשר להעלים עין.

וניל - יש לו ריח של קונדיטוריה, שעל פניו זה נשמע טעים, אבל גם פה לא התחברתי, אולי כי אני לא אוהב מתוקים ומאפים. זה מזכיר טעם בלילת וניל של עוגות, כאילו הונילין הפשוט שיש בסופר. זהו הטעם הכי פחות נמכר.

ציון 5 מתוך 10
מקציף עם חלב עם מים כמעט ולא.

תות - כאן יש הפתעה מאוד גדולה, טעמי תות לא משנה של איזה חברה ניסיתי כולם היו בטעם של משחת שיניים של טום וג'רי כן אפילו האיזו הכי טוב בטעם תות לא הצלחתי לסיים. התות של אקסטרים הוא בהחלט הפתעה, סוף סוף תות שטעים ואפילו מאוד. לפעמים אני מערבב חצי סקופ תות עם חצי בננה יוצא פונץ תות בננה מדהים. זהו הטעם הכי נמכר במגזר הערבי משום מה, אולי כי אנחנו עדיין בטראומה מתותים אחרים ?! סביר להניח.

ציון 9 מתוך 10
מתערבב מצוין ללא קצף

אקסטרים היא חברה לא חדשה כבר, עברה שידרוג עם לאורך השנים, אני עוד זוכר אותם עם דלי שחור אדום שעבר לעיצוב כחול שחור והיום בעיצוב צהוב זוהר. לאורך השנים פתרו את בעיית הערבוב והטעמים השתפרו פלאים. זו האבקה שנותנת הכי הרבה תמורה לכסף, היא לא יקרה, רוב הטעמים טובים וקרם עוגיות מוצלח ביותר, הערבוב בכל הטעמים טוב ללא גושים והמחיר בהחלט סביר לכל כיס. בנוסף היבואן מפנק בשייקר מתנה בשווי 30 ש״ח וחטיף חלבון שזה אומנם לא נשמע הרבה אבל המון תמורה למה שמשלמים.
סופר אפקט עדיפה כי יש בה יותר מנות הגשה (71 לעומת 65 באקסטרים) וגם היא ללא מלטודקסטרין

דסילקט שהיה צריך בשלב מסיום להפסיק ללכת לבית הספר כדיי לעזור לפרנס את המישפחה שלו ,רוצה בבקשה להרחיב עוד בנושא ?

בנינו אין לי מושג מה זה דקדוק פשוט להגיד גראמר זה מוזר 🥷
טעות בדקדוק (וגראמר) זה משהו כמו חתולה כחול להיות שמח
טעות בפיסוק זה כשיש מגילה בלי פסיקים ונקודות
טעות באיות זה חטולע קחול לאיוט סמח

ולגבי המנות הגשה זה גם שטויות?

כן בוודאי שזה שטויות, כי באבקות האלו המחירים גמישים אז יורידו לך את המחיר בגלל שיש פחות מנות זו לא בעיה.
לא רק חסרונות יש באקסטרים, זהו החלבון הישראלי היחידי שמכיל חלבון הידרולייז, שוב לא שזה משנה יותר מדי, אבל אי אפשר להתעלם מזה שעליות של חלבון כזה יותר יקרות.
סופר אפקט חלבון לא רע בכלל, גם המחיר שלו לא גבוה במיוחד ודי עומד ביחד עם האקסטרים.
בגדול זה לא משנה כל כך באיזה חברה תבחר, שתי החברות נותנות תמורה טובה לכסף, בעלות תועלת זה יותר משתלם מכל אבקה אחרת

כן בוודאי שזה שטויות, כי באבקות האלו המחירים גמישים אז יורידו לך את המחיר בגלל שיש פחות מנות זו לא בעיה.
לא רק חסרונות יש באקסטרים, זהו החלבון הישראלי היחידי שמכיל חלבון הידרולייז, שוב לא שזה משנה יותר מדי, אבל אי אפשר להתעלם מזה שעליות של חלבון כזה יותר יקרות.
סופר אפקט חלבון לא רע בכלל, גם המחיר שלו לא גבוה במיוחד ודי עומד ביחד עם האקסטרים.
בגדול זה לא משנה כל כך באיזה חברה תבחר, שתי החברות נותנות תמורה טובה לכסף, בעלות תועלת זה יותר משתלם מכל אבקה אחרת
מה לגבי ה vpx הרגיל ? זה נראה דיל מצוין

זה הרבה יותר מדיל מצוין, זו אחת החברות הטובות שיש, בארץ השיווק כשל, בחול האופטימום מאסל פארם ו BPI קברו אותם עם הפרסומים.
היבואן רוצה לנקות את המחסן ולא מעוניין יותר במותג, זו הסיבה למה המחיר נמוך מהרגיל, ואיפה שיש דיל מעניין אנחנו שם.
הזירו קארב היה אמור להיות מתומחר לבעלי החנויות 340 ועכשיו הוא מתומחר לצרכן 350 החלבון בחול נמכר לא פחות מ 89 דולר לפני משלוח מדובר באיזולייט מטורף 0 שומן 0 פחמימה ללא לקטוז ללא גלוטן ללא אספרטיים עם כל התקנים המחמירים, זהו הדיל הטוב ביותר שקיים היום.
המי גבינה שלהם שבמבצע זוג ב 500 הדיל הטוב ביותר בשוק כיום, גם חלבון תוצרת חוץ, גם 250 לפח גם משלוח חינם ושייקר מתנה בהחלט שווה לנצל כל עוד יש מלאי.

זה הרבה יותר מדיל מצוין, זו אחת החברות הטובות שיש, בארץ השיווק כשל, בחול האופטימום מאסל פארם ו BPI קברו אותם עם הפרסומים.
היבואן רוצה לנקות את המחסן ולא מעוניין יותר במותג, זו הסיבה למה המחיר נמוך מהרגיל, ואיפה שיש דיל מעניין אנחנו שם.
הזירו קארב היה אמור להיות מתומחר לבעלי החנויות 340 ועכשיו הוא מתומחר לצרכן 350 החלבון בחול נמכר לא פחות מ 89 דולר לפני משלוח מדובר באיזולייט מטורף 0 שומן 0 פחמימה ללא לקטוז ללא גלוטן ללא אספרטיים עם כל התקנים המחמירים, זהו הדיל הטוב ביותר שקיים היום.
המי גבינה שלהם שבמבצע זוג ב 500 הדיל הטוב ביותר בשוק כיום, גם חלבון תוצרת חוץ, גם 250 לפח גם משלוח חינם ושייקר מתנה בהחלט שווה לנצל כל עוד יש מלאי.
אם ככה, אז רק בגלל פרסום לא מספק היבואנים מנסים לחסל את כל המלאי שלהם מהאבקה?
ובעצם ברגע שהמלאי ייגמר אז לא יביאו אותה יותר ובעצם לא ימכרו אותה יותר ( תלוי ביבואנים אבל ברמת העיקרון )?

אם ככה, אז רק בגלל פרסום לא מספק היבואנים מנסים לחסל את כל המלאי שלהם מהאבקה?
ובעצם ברגע שהמלאי ייגמר אז לא יביאו אותה יותר ובעצם לא ימכרו אותה יותר ( תלוי ביבואנים אבל ברמת העיקרון )?

ברגע שהמלאי יגמר נפרדים מהמותג 🫤

לא יודע, אני מניח שזה תלוי בחברה... האבקות של BSN אי אפשר ליפול בשום טעם...

הוניל שלהם עם חלב פשוט אלוהי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית