עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקס אולי הבחור רק התחיל להתאמן לא מזמן,אני לא מכיר אותך אבל אני מאמין שאם אתה מרים 45 קילו בסקוואט אז אתה עדיין מתאמן מתחיל לפחות בתרגיל הספציפי הזה והטכניקה שלך לא כל כך טובה
כל בנאדם שרק מתחיל לעשות סקוואט כנראה מבצע אותו בטכניקה שלא יפריע לה שיפור. לא יצא לי בחיים לראות מתאמן חדש ששולט טוב בסקוואט. וגם אם יש לו סקוואט מושלם עדיין עדיף לו בכל זאת לעשות 3-4 סטים של חימום.מקס אולי הבחור רק התחיל להתאמן לא מזמן,
לא צריך להניח שהטכניקה שלו לא טובה או משהו כזה מבלי לדעת אף פרט עליו.
מסכים לגביי החימום, אבל הוא בסה"כ שאל איך לעשות חימום.כל בנאדם שרק מתחיל לעשות סקוואט כנראה מבצע אותו בטכניקה שלא יפריע לה שיפור. לא יצא לי בחיים לראות מתאמן חדש ששולט טוב בסקוואט. וגם אם יש לו סקוואט מושלם עדיין עדיף לו בכל זאת לעשות 3-4 סטים של חימום.
מה הקשר לטכניקה שלו? בנאדם שאל על חימום, שבזה אני מסכים איתך שיעשה 3-4 סטים של חימום. בכלל, זה נשמע נורא מתנשא ולא לעניין ישר להניח שהטכניקה שלו לא טובה בגלל שהוא מרים "רק" 45 קילו. כל אחד מתחיל ממשהו, ומאיפה אתה יודע, אולי הוא תרגל טכניקה עם מוט ריק עד שתהיה מושלמת ואז התחיל להוסיף משקל? לא צריך ישר להניח דברים כאלהאני לא מכיר אותך אבל אני מאמין שאם אתה מרים 45 קילו בסקוואט אז אתה עדיין מתאמן מתחיל לפחות בתרגיל הספציפי הזה והטכניקה שלך לא כל כך טובה. ממליץ לשים 3-4 סטים של חימום עם משקל עולה (תוסיף 5 קילו כל סט) לפני הכניסה לסט על מנת לתרגל טכניקה כמו שצריך לפני שאתה מתחיל לעבוד.
קצת לקחת את המילים שלי out of context כאילו שאני נמצא פה כדי לרדת על כל מי שלדעתי חלש.מה הקשר לטכניקה שלו? בנאדם שאל על חימום, שבזה אני מסכים איתך שיעשה 3-4 סטים של חימום. בכלל, זה נשמע נורא מתנשא ולא לעניין ישר להניח שהטכניקה שלו לא טובה בגלל שהוא מרים "רק" 45 קילו. כל אחד מתחיל ממשהו, ומאיפה אתה יודע, אולי הוא תרגל טכניקה עם מוט ריק עד שתהיה מושלמת ואז התחיל להוסיף משקל? לא צריך ישר להניח דברים כאלה
ככה זה נראה פשוט מהתגובה שלך.קצת לקחת את המילים שלי out of context כאילו שאני נמצא פה כדי לרדת על כל מי שלדעתי חלש.
מאיפה אתה יודע שהוא רק התחיל לבצע סקוואטים? כמו שאמרתי, אולי הוא עשה עם מוט ריק עד שהגיע לטכניקה מאוד טובה ואז התחיל לעלות? ושוב, לגהי 3-4 סטים של חימום בעיקרון אני מסכים איתךההמלצה שלי היא -> מתאמן שרק התחיל לבצע סקוואטים צריך לבצע יותר סטים של חימום על מנת לשפר טכניקה ולהפוך את התנועה של הסקוואט ל"יותר טבעית".
סה"כ אמרתי לבחור שלדעתי הוא נכנס לקטגוריה הזאת לפי משקל העבודה שלו בסקוואט ובגלל זה אני ממליץ לו לבצע יותר סטים של חימום.
אולי אתה לא רואה מהצד את התגובה שלך, אבל היא נראית מאוד קרוב לזה.לא מבין למה צריך פתאום ליפול עליי כאילו שאני נמצא פה כדי להעליב אנשים חלשים.
אם לא ראית את זה זה לא אומר שזה לא קייםולא, לא יצא לי לפגוש מישהו שתרגל טכניקה הרבה עם מוט ריק ואז כשהוא התחיל לעלות משקלים כבר הייתה לו טכניקה יפה ב40 קילו. אני אגיד לך עוד משהו, בחיים לא ראיתי מישהו מבצע סקוואט יפה כשמשקל העבודה שלו בסקוואט היה באזור ה40 קילו (חוץ מבנות)
אנשים נוטים מטבעם לזרוק על טכניקה ולהעמיס משקלים מההתחלה אז גם אם מקרים של "עבודה על טכניקה עם מוט ריק" קיימים זה מקרים מאוד נדירים יחסית לכלל האוכלוסיה.ככה זה נראה פשוט מהתגובה שלך.
מאיפה אתה יודע שהוא רק התחיל לבצע סקוואטים? כמו שאמרתי, אולי הוא עשה עם מוט ריק עד שהגיע לטכניקה מאוד טובה ואז התחיל לעלות? ושוב, לגהי 3-4 סטים של חימום בעיקרון אני מסכים איתך
אולי אתה לא רואה מהצד את התגובה שלך, אבל היא נראית מאוד קרוב לזה.
אם לא ראית את זה זה לא אומר שזה לא קיים
טוב נגיד סיימתי את החימום עם משקל x אחרי זה אני צריך לחזור למשקל המקורי שאני עובד איתו בתרגיל?כמה חזרות אני צריך לבצע בכל סט בחימום?ואיך אני מעלה את משקלי העבודה אם אני עובד בתוכנית fbw?אני אוכל לפי תפריט אבל בשינה לפעמים מתפקשש לי ללכת לישון גג עד 8 שעות (בערך בין 5-7 שעות שינה) ואני כרגע במסה כבר חודשייםאני לא מכיר אותך אבל אני מאמין שאם אתה מרים 45 קילו בסקוואט אז אתה עדיין מתאמן מתחיל לפחות בתרגיל הספציפי הזה והטכניקה שלך לא כל כך טובה. ממליץ לשים 3-4 סטים של חימום עם משקל עולה (תוסיף 5 קילו כל סט) לפני הכניסה לסט על מנת לתרגל טכניקה כמו שצריך לפני שאתה מתחיל לעבוד.
כמה סטים וכמה חזרות אני צריך לעשות את החימום?מה הקשר לטכניקה שלו? בנאדם שאל על חימום, שבזה אני מסכים איתך שיעשה 3-4 סטים של חימום. בכלל, זה נשמע נורא מתנשא ולא לעניין ישר להניח שהטכניקה שלו לא טובה בגלל שהוא מרים "רק" 45 קילו. כל אחד מתחיל ממשהו, ומאיפה אתה יודע, אולי הוא תרגל טכניקה עם מוט ריק עד שתהיה מושלמת ואז התחיל להוסיף משקל? לא צריך ישר להניח דברים כאלה
קשה לי להגיד לך, כי לא לכולם מתאים חימום באותה צורה ממה שראיתי. אם משקל העבודה שלך הוא 45 אז הייתי מציע לעשות אולי סט בלי מוט בכלל, סט של 8 עם מוט ריק וסט של מעט חזרות (פחות מ 8)עם 35. קח את זה בערבון מוגבל, זה משהו שנראה לי סבירכמה סטים וכמה חזרות אני צריך לעשות את החימום?
והאם כדאי לעשות רק עם מוט ריק את החימום?
סבבה הבנתי תודה ועוד משהו קטן איך אני מעלה משקלי עבודה? פשוט להקפיד לשמור על התפריט ולהשתדל לישון 8 שעות בלילה?קשה לי להגיד לך, כי לא לכולם מתאים חימום באותה צורה ממה שראיתי. אם משקל העבודה שלך הוא 45 אז הייתי מציע לעשות אולי סט בלי מוט בכלל, סט של 8 עם מוט ריק וסט של מעט חזרות (פחות מ 8)עם 35. קח את זה בערבון מוגבל, זה משהו שנראה לי סביר
כן וחוץ מזה גם תלוי בתכנית שלךסבבה הבנתי תודה ועוד משהו קטן איך אני מעלה משקלי עבודה? פשוט להקפיד לשמור על התפריט ולהשתדל לישון 8 שעות בלילה?
אני כרגע עושה fbw שלקחתי מהפורום 3 פעמים בשבועכן וחוץ מזה גם תלוי בתכנית שלך