הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חימום לפני כל תרגיל

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
תגידו איך אני אמור לבצע חימום לפני כל תרגיל אם למשל אני עכשיו בסקוואט מרים 45 קילו ל-8 חזרות? לעשות לפני התרגיל כמה סטים עם מוט ריק ולעלות את מספר החזרות?

אני לא מכיר אותך אבל אני מאמין שאם אתה מרים 45 קילו בסקוואט אז אתה עדיין מתאמן מתחיל לפחות בתרגיל הספציפי הזה והטכניקה שלך לא כל כך טובה. ממליץ לשים 3-4 סטים של חימום עם משקל עולה (תוסיף 5 קילו כל סט) לפני הכניסה לסט על מנת לתרגל טכניקה כמו שצריך לפני שאתה מתחיל לעבוד.

אני לא מכיר אותך אבל אני מאמין שאם אתה מרים 45 קילו בסקוואט אז אתה עדיין מתאמן מתחיל לפחות בתרגיל הספציפי הזה והטכניקה שלך לא כל כך טובה
מקס אולי הבחור רק התחיל להתאמן לא מזמן,
לא צריך להניח שהטכניקה שלו לא טובה או משהו כזה מבלי לדעת אף פרט עליו.

מקס אולי הבחור רק התחיל להתאמן לא מזמן,
לא צריך להניח שהטכניקה שלו לא טובה או משהו כזה מבלי לדעת אף פרט עליו.
כל בנאדם שרק מתחיל לעשות סקוואט כנראה מבצע אותו בטכניקה שלא יפריע לה שיפור. לא יצא לי בחיים לראות מתאמן חדש ששולט טוב בסקוואט. וגם אם יש לו סקוואט מושלם עדיין עדיף לו בכל זאת לעשות 3-4 סטים של חימום.

כל בנאדם שרק מתחיל לעשות סקוואט כנראה מבצע אותו בטכניקה שלא יפריע לה שיפור. לא יצא לי בחיים לראות מתאמן חדש ששולט טוב בסקוואט. וגם אם יש לו סקוואט מושלם עדיין עדיף לו בכל זאת לעשות 3-4 סטים של חימום.
מסכים לגביי החימום, אבל הוא בסה"כ שאל איך לעשות חימום.
טכניקה או לא, זה נושא אחר לגמרי.

אני לא מכיר אותך אבל אני מאמין שאם אתה מרים 45 קילו בסקוואט אז אתה עדיין מתאמן מתחיל לפחות בתרגיל הספציפי הזה והטכניקה שלך לא כל כך טובה. ממליץ לשים 3-4 סטים של חימום עם משקל עולה (תוסיף 5 קילו כל סט) לפני הכניסה לסט על מנת לתרגל טכניקה כמו שצריך לפני שאתה מתחיל לעבוד.
מה הקשר לטכניקה שלו? בנאדם שאל על חימום, שבזה אני מסכים איתך שיעשה 3-4 סטים של חימום. בכלל, זה נשמע נורא מתנשא ולא לעניין ישר להניח שהטכניקה שלו לא טובה בגלל שהוא מרים "רק" 45 קילו. כל אחד מתחיל ממשהו, ומאיפה אתה יודע, אולי הוא תרגל טכניקה עם מוט ריק עד שתהיה מושלמת ואז התחיל להוסיף משקל? לא צריך ישר להניח דברים כאלה

מה הקשר לטכניקה שלו? בנאדם שאל על חימום, שבזה אני מסכים איתך שיעשה 3-4 סטים של חימום. בכלל, זה נשמע נורא מתנשא ולא לעניין ישר להניח שהטכניקה שלו לא טובה בגלל שהוא מרים "רק" 45 קילו. כל אחד מתחיל ממשהו, ומאיפה אתה יודע, אולי הוא תרגל טכניקה עם מוט ריק עד שתהיה מושלמת ואז התחיל להוסיף משקל? לא צריך ישר להניח דברים כאלה
קצת לקחת את המילים שלי out of context כאילו שאני נמצא פה כדי לרדת על כל מי שלדעתי חלש.
ההמלצה שלי היא -> מתאמן שרק התחיל לבצע סקוואטים צריך לבצע יותר סטים של חימום על מנת לשפר טכניקה ולהפוך את התנועה של הסקוואט ל"יותר טבעית".
סה"כ אמרתי לבחור שלדעתי הוא נכנס לקטגוריה הזאת לפי משקל העבודה שלו בסקוואט ובגלל זה אני ממליץ לו לבצע יותר סטים של חימום.

לא מבין למה צריך פתאום ליפול עליי כאילו שאני נמצא פה כדי להעליב אנשים חלשים.

ולא, לא יצא לי לפגוש מישהו שתרגל טכניקה הרבה עם מוט ריק ואז כשהוא התחיל לעלות משקלים כבר הייתה לו טכניקה יפה ב40 קילו. אני אגיד לך עוד משהו, בחיים לא ראיתי מישהו מבצע סקוואט יפה כשמשקל העבודה שלו בסקוואט היה באזור ה40 קילו (חוץ מבנות)

קצת לקחת את המילים שלי out of context כאילו שאני נמצא פה כדי לרדת על כל מי שלדעתי חלש.
ככה זה נראה פשוט מהתגובה שלך.
ההמלצה שלי היא -> מתאמן שרק התחיל לבצע סקוואטים צריך לבצע יותר סטים של חימום על מנת לשפר טכניקה ולהפוך את התנועה של הסקוואט ל"יותר טבעית".
סה"כ אמרתי לבחור שלדעתי הוא נכנס לקטגוריה הזאת לפי משקל העבודה שלו בסקוואט ובגלל זה אני ממליץ לו לבצע יותר סטים של חימום.
מאיפה אתה יודע שהוא רק התחיל לבצע סקוואטים? כמו שאמרתי, אולי הוא עשה עם מוט ריק עד שהגיע לטכניקה מאוד טובה ואז התחיל לעלות? ושוב, לגהי 3-4 סטים של חימום בעיקרון אני מסכים איתך
לא מבין למה צריך פתאום ליפול עליי כאילו שאני נמצא פה כדי להעליב אנשים חלשים.
אולי אתה לא רואה מהצד את התגובה שלך, אבל היא נראית מאוד קרוב לזה.
ולא, לא יצא לי לפגוש מישהו שתרגל טכניקה הרבה עם מוט ריק ואז כשהוא התחיל לעלות משקלים כבר הייתה לו טכניקה יפה ב40 קילו. אני אגיד לך עוד משהו, בחיים לא ראיתי מישהו מבצע סקוואט יפה כשמשקל העבודה שלו בסקוואט היה באזור ה40 קילו (חוץ מבנות)
אם לא ראית את זה זה לא אומר שזה לא קיים

ככה זה נראה פשוט מהתגובה שלך.

מאיפה אתה יודע שהוא רק התחיל לבצע סקוואטים? כמו שאמרתי, אולי הוא עשה עם מוט ריק עד שהגיע לטכניקה מאוד טובה ואז התחיל לעלות? ושוב, לגהי 3-4 סטים של חימום בעיקרון אני מסכים איתך

אולי אתה לא רואה מהצד את התגובה שלך, אבל היא נראית מאוד קרוב לזה.

אם לא ראית את זה זה לא אומר שזה לא קיים
אנשים נוטים מטבעם לזרוק על טכניקה ולהעמיס משקלים מההתחלה אז גם אם מקרים של "עבודה על טכניקה עם מוט ריק" קיימים זה מקרים מאוד נדירים יחסית לכלל האוכלוסיה.
טעות שלי אבל שהכללתי אותו זה לא היה יפה והתגובה שלי באמת נראת תוקפנים מדי למרות שלא התכוונתי לזה.

תעשה סטים עם משקל קטן ותעלה כל פעם טיפה משקל ככה ל-5 סטים בערך

• פותח/ת השרשור
טוב נגיד סיימתי את החימום עם משקל x אחרי זה אני צריך לחזור למשקל המקורי שאני עובד איתו בתרגיל?
כמה חזרות אני צריך לבצע בכל סט בחימום?
ואיך אני מעלה את משקלי העבודה אם אני עובד בתוכנית fbw?אני אוכל לפי תפריט אבל בשינה לפעמים מתפקשש לי ללכת לישון גג עד 8 שעות (בערך בין 5-7 שעות שינה) ואני כרגע במסה כבר חודשיים.
טוב נגיד סיימתי את החימום עם משקל x אחרי זה אני צריך לחזור למשקל המקורי שאני עובד איתו בתרגיל?כמה חזרות אני צריך לבצע בכל סט בחימום?ואיך אני מעלה את משקלי העבודה אם אני עובד בתוכנית fbw?אני אוכל לפי תפריט אבל בשינה לפעמים מתפקשש לי ללכת לישון גג עד 8 שעות (בערך בין 5-7 שעות שינה) ואני כרגע במסה כבר חודשיים
כמה סטים וכמה חזרות אני צריך לעשות את החימום?
והאם כדאי לעשות רק עם מוט ריק את החימום?

כמה סטים וכמה חזרות אני צריך לעשות את החימום?
והאם כדאי לעשות רק עם מוט ריק את החימום?
קשה לי להגיד לך, כי לא לכולם מתאים חימום באותה צורה ממה שראיתי. אם משקל העבודה שלך הוא 45 אז הייתי מציע לעשות אולי סט בלי מוט בכלל, סט של 8 עם מוט ריק וסט של מעט חזרות (פחות מ 8)עם 35. קח את זה בערבון מוגבל, זה משהו שנראה לי סביר

• פותח/ת השרשור
קשה לי להגיד לך, כי לא לכולם מתאים חימום באותה צורה ממה שראיתי. אם משקל העבודה שלך הוא 45 אז הייתי מציע לעשות אולי סט בלי מוט בכלל, סט של 8 עם מוט ריק וסט של מעט חזרות (פחות מ 8)עם 35. קח את זה בערבון מוגבל, זה משהו שנראה לי סביר
סבבה הבנתי תודה ועוד משהו קטן איך אני מעלה משקלי עבודה? פשוט להקפיד לשמור על התפריט ולהשתדל לישון 8 שעות בלילה?

Back
למעלה תחתית