הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שניה לפני סייקל # 2

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום לכולם
עבר שנה בדיוק מאז סייקל ראשון, מתחיל בימים אלו סייקל שני בדיוק באותם חומרים ו אותו מינון.
400 מג פרימובולן בשבוע וטסט אנתת במינון פיזיולוגי trt , פרגניל 500 יחידות בשבוע מתחילת הסייקל.
התכנון למשוך 10 שבועות.
התמונה מהיום , אחרי אימון .
גובה 170 ביום חם
משקל 77 קילו
שיהיה לי בהצלחה
אעדכנכם בהמשך.
( אולי אפתח לוג בנושא)

קבצים מצורפים

• IMG074.jpg
    IMG074.jpg
    KB 26 · צפיות: 484
  • פותח/ת השרשור
אולי תזרוק ויני לסייקל?
למרות הפיתוי הגדול להכניס חומרים מהמשפחה שציינת אני מאוד נזהר עם חומרים עם רעילות בינונית ואו גבוהה לכבד , אל תשכח שאני בן 40 נשוי ואב לשני בנים , גם ככה הכניסה לעולם החומרים כוללת בתוכה סיכונים , אני נוטה לצמצם אותם ככל שניתן .
בכל מקרה לשאלתך , אנסה לחטב בשלב באחרון עם גירעון קלורי , סומך על הניסיון ואוסיף תפילות בדרך.

למרות הפיתוי הגדול להכניס חומרים מהמשפחה שציינת אני מאוד נזהר עם חומרים עם רעילות בינונית ואו גבוהה לכבד , אל תשכח שאני בן 40 נשוי ואב לשני בנים , גם ככה הכניסה לעולם החומרים כוללת בתוכה סיכונים , אני נוטה לצמצם אותם ככל שניתן .
בכל מקרה לשאלתך , אנסה לחטב בשלב באחרון עם גירעון קלורי , סומך על הניסיון ואוסיף תפילות בדרך.
ודאי שאני זוכר את כל הפרטים שרשמת,אני פשוט חושב שיש גבול לתוצאות הגנטיות הרגילות .מעניין מה יהיה הכי בטוח והכי אפקטיבי מקבוצת nor 17....בכל אופן המון בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
מה זה סייקל?
רציני?
סייקל = מחזור שימוש בחומרים / תרופות , בעיקר הורמונים ממשפחת הסטראואידים האנבוליים .
ני פשוט חושב שיש גבול לתוצאות הגנטיות הרגילות
מסכים ב 100% !
מעניין מה יהיה הכי בטוח והכי אפקטיבי מקבוצת nor 17..
יש דבר כזה ?

רציני?
סייקל = מחזור שימוש בחומרים / תרופות , בעיקר הורמונים ממשפחת הסטראואידים האנבוליים .

מסכים ב 100% !

יש דבר כזה ?
תראה,כל הקבוצה הנ"ל זה הרס ודאי לכבד השאלה באיזה רמה ומה מהירות ההחלמה.אבל כדאי לברר עם tom ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית