הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ FBW OR AB

thebigod

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום!

אחרי חודש וחצי אימונים רצינים פרשתי לחודש, ועכשיו חזרתי. ואני מתלבט אם לעשות שוב FBW או AB ואם FBW, איפה אני יכול למצוא תוכנית טובה?

תודה מראש.

אני אישית ממליץ לך ללכת על FBW כדי לצבור משקלים ורק אח"כ לחשוב על AB.
תוכנית FBW תוכל למצוא כאן.

לדעתי תתחיל FBW כדי לחזור לעניינים ואז תעבור לAB

אופציה נוספת שלא הזכרת כאן והיא עדיפה לדעתי זה להתחיל SS כדי להגיע למשקלים מכובדים ואז לעבור ישר לAB אחרי הSS.

• פותח/ת השרשור
לדעתי תתחיל FBW כדי לחזור לעניינים ואז תעבור לAB

אופציה נוספת שלא הזכרת כאן והיא עדיפה לדעתי זה להתחיל SS כדי להגיע למשקלים מכובדים ואז לעבור ישר לAB אחרי הSS.

אני בחיטוב ויותר חשוב לי גוף יפה ממשקלים כבדים (מצטער שזה נשמע משפט שחיפים חח)
אני אישית ממליץ לך ללכת על FBW כדי לצבור משקלים ורק אח"כ לחשוב על AB.
תוכנית FBW תוכל למצוא כאן.

אחי ראיתי את התוכנית, אני לא מצליח נגיד לעשות מקבילים או מתח, אז מה לעשות במקום? וכתוב שזה fbw למסה, אני בחיטוב.

אני בחיטוב ויותר חשוב לי גוף יפה ממשקלים כבדים (מצטער שזה נשמע משפט שחיפים חח)

אחי ראיתי את התוכנית, אני לא מצליח נגיד לעשות מקבילים או מתח, אז מה לעשות במקום? וכתוב שזה fbw למסה, אני בחיטוב.
בחיטוב לדעתי FBW עדיף לך, קח מכאן תכנית:
https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/
קח את ה FBW האחרונה, כמעט אותו דבר כמו ה FBW בקישור השני

• פותח/ת השרשור
בחיטוב לדעתי FBW עדיף לך, קח מכאן תכנית:
https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/
קח את ה FBW האחרונה, כמעט אותו דבר כמו ה FBW בקישור השני

זה בסדר תרגיל אחד ליד אחורית? ואני מוסיף גם תרגיל לאמה, שאתה לוקח מוט אולימפי מאחורי הגב, תופס אותו באזור התחת ומרים קצת עם מפרק כף היד, אני עושה 8X3 זה בסדר? ומקבילים אני לא מצליח, אז אני עושה תרגיל בקרוסאובר שאתה מוריד את הידית כלפי מטה, מחזיר לגובה הבטן ומוריד שוב, גם 8X3 ולהוסיף כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה?

זה בסדר תרגיל אחד ליד אחורית?
כן, היד האחורית עובדת גם בלחיצת חזה ובלחיצת כתפיים.
ואני מוסיף גם תרגיל לאמה, שאתה לוקח מוט אולימפי מאחורי הגב, תופס אותו באזור התחת ומרים קצת עם מפרק כף היד, אני עושה 8X3 זה בסדר?
מיותר. האמות עובדות בהרבה תרגילים אחרים.
ומקבילים אני לא מצליח, אז אני עושה תרגיל בקרוסאובר שאתה מוריד את הידית כלפי מטה, מחזיר לגובה הבטן ומוריד שוב, גם 8X3
אם יש לך מכשיר גרביטון אז עדיף לעשות בו מקבילים, זה המכשיר שעוזר לך לעשות מקבילים או מתח. אם אין מכשיר כזה אז לדעתי בסדר גם מה שאמרת.
ולהוסיף כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה?
יש שם כבר תרגיל אחד ליד ליד קדמית, אם אתה רוצה לעשות במקומו כפיפות מרפקים בעמידה אז בסדר, אם בנוסף אז לא צריך

• פותח/ת השרשור
כן, היד האחורית עובדת גם בלחיצת חזה ובלחיצת כתפיים.

מיותר. האמות עובדות בהרבה תרגילים אחרים.

אם יש לך מכשיר גרביטון אז עדיף לעשות בו מקבילים, זה המכשיר שעוזר לך לעשות מקבילים או מתח. אם אין מכשיר כזה אז לדעתי בסדר גם מה שאמרת.

יש שם כבר תרגיל אחד ליד ליד קדמית, אם אתה רוצה לעשות במקומו כפיפות מרפקים בעמידה אז בסדר, אם בנוסף אז לא צריך

אוקיי אז אני יחליף את המשקולות יד למוט w בעמידה, ואסור להוסיף את התרגיל לאמות או שאני יכול?

אוקיי אז אני יחליף את המשקולות יד למוט w בעמידה, ואסור להוסיף את התרגיל לאמות או שאני יכול?
לא שאסור, אבל לדעתי מיותר ולא יעזור לך בכלום, אולי רק יפריע כי האמות שלך יהיו עייפות מדי

Back
למעלה תחתית