עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי תתחיל FBW כדי לחזור לעניינים ואז תעבור לAB
אופציה נוספת שלא הזכרת כאן והיא עדיפה לדעתי זה להתחיל SS כדי להגיע למשקלים מכובדים ואז לעבור ישר לAB אחרי הSS.
אני אישית ממליץ לך ללכת על FBW כדי לצבור משקלים ורק אח"כ לחשוב על AB.
תוכנית FBW תוכל למצוא כאן.
בחיטוב לדעתי FBW עדיף לך, קח מכאן תכנית:אני בחיטוב ויותר חשוב לי גוף יפה ממשקלים כבדים (מצטער שזה נשמע משפט שחיפים חח)
אחי ראיתי את התוכנית, אני לא מצליח נגיד לעשות מקבילים או מתח, אז מה לעשות במקום? וכתוב שזה fbw למסה, אני בחיטוב.
בחיטוב לדעתי FBW עדיף לך, קח מכאן תכנית:
https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/
קח את ה FBW האחרונה, כמעט אותו דבר כמו ה FBW בקישור השני
כן, היד האחורית עובדת גם בלחיצת חזה ובלחיצת כתפיים.זה בסדר תרגיל אחד ליד אחורית?
מיותר. האמות עובדות בהרבה תרגילים אחרים.ואני מוסיף גם תרגיל לאמה, שאתה לוקח מוט אולימפי מאחורי הגב, תופס אותו באזור התחת ומרים קצת עם מפרק כף היד, אני עושה 8X3 זה בסדר?
אם יש לך מכשיר גרביטון אז עדיף לעשות בו מקבילים, זה המכשיר שעוזר לך לעשות מקבילים או מתח. אם אין מכשיר כזה אז לדעתי בסדר גם מה שאמרת.ומקבילים אני לא מצליח, אז אני עושה תרגיל בקרוסאובר שאתה מוריד את הידית כלפי מטה, מחזיר לגובה הבטן ומוריד שוב, גם 8X3
יש שם כבר תרגיל אחד ליד ליד קדמית, אם אתה רוצה לעשות במקומו כפיפות מרפקים בעמידה אז בסדר, אם בנוסף אז לא צריךולהוסיף כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה?
כן, היד האחורית עובדת גם בלחיצת חזה ובלחיצת כתפיים.
מיותר. האמות עובדות בהרבה תרגילים אחרים.
אם יש לך מכשיר גרביטון אז עדיף לעשות בו מקבילים, זה המכשיר שעוזר לך לעשות מקבילים או מתח. אם אין מכשיר כזה אז לדעתי בסדר גם מה שאמרת.
יש שם כבר תרגיל אחד ליד ליד קדמית, אם אתה רוצה לעשות במקומו כפיפות מרפקים בעמידה אז בסדר, אם בנוסף אז לא צריך
לא שאסור, אבל לדעתי מיותר ולא יעזור לך בכלום, אולי רק יפריע כי האמות שלך יהיו עייפות מדיאוקיי אז אני יחליף את המשקולות יד למוט w בעמידה, ואסור להוסיף את התרגיל לאמות או שאני יכול?