הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחילות בסקוואט

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
היי חברים,
בזמן האחרון אני קצת מצונן ויש לי מדי פעם כאבי ראש אבל אני בכל זאת הולך לחדר כושר ובחדר כושר אני מרגיש בסדר גמור.
אבל פתאום אחרי פסח שלא התאמנתי שבוע חזרתי לחדר כושר ופתאום עכשיו כל פעם שאני מגיע לסקוואט באמצע התרגיל יש לי בחילות מטורפות ואחרי
שאני מסיים סט יש לי כאב ראש ואני מרגיש שאני רוצה להקיא.
יש משהו לעשות עם זה?
אני אוכל שעה וחצי לפני וזה אף פעם לא קרה לי ותמיד אהבתי לעשות את הסקוואט אבל עכשיו עם הבחילות והכל אני סובל שאני עושה את התרגיל ורק מחכה
לסיים אותו.

תנסה לנשום יותר בין החזרות, זה קורה לפעמים בגלל שהחומציות עולה מאוד בשריר במיוחד בתרגיל כמו סקוואט שמערב הרבה קבוצות שרירים גדולות בתנועה.

ואגב אל תבוא לחדר כושר שאתה חולה, מערכת החיסון מתמודדת מול האוייבים מבחוץ אל תפריע לה

• פותח/ת השרשור
תנסה לנשום יותר בין החזרות, זה קורה לפעמים בגלל שהחומציות עולה מאוד בשריר במיוחד בתרגיל כמו סקוואט שמערב הרבה קבוצות שרירים גדולות בתנועה.

ואגב אל תבוא לחדר כושר שאתה חולה, מערכת החיסון מתמודדת מול האוייבים מבחוץ אל תפריע לה
כן כנראה שזאת הסיבה כי הייתי מצונן והיה לי קשה לנשום כמו שצריך.
תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
תנסה להרחיק את הארוחה מהאימון יותר (שעתיים).

יש מצב שאתה לוקח תוספים? אולי יש תוסף שמשפיע עליך לא טוב?
אוקיי וגם היום הלכתי לרופא ובדרך דיברתי איתו על זה והוא אמר לי לשתות יותר מים לפני ולקחת בננה 40 דקות לפניי זה יכול לעזור.
אבל זה בעיקר בגלל שאני שהנשימה לא נכנסת טוב אז זאת כנראה הסיבה.
ולא, אני לא לוקח שום תוסף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית