הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GVT אימון ראשון-חזה/גב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
לאחר שסימתי טקסס חיפשתי תוכנית בה יש יותר נפח -GVT.
האימון היום היה חזה/גב:לחיצת חזה ו- TBAR לגב 10X10 בסופר סט ואח"כ 3סטים סופר-סט פלייס ופולי 12X3.
משקלים:בנץ'-85ק"ג שזה 60% מהRM1 - 142ק"ג.
סטים 1-5:בנץ', T-BAR סופר סט ואז הפסקה דקה וחצי.10חזרות הצלחה.
סטים 5-8:בנץ',הפסקה דקה , T-BAR,הפסקה דקה וחצי.8חזרות.
סטים 8-10:כבר הורדתי משקל ל80ק"ג והמשכתי ל8 חזרות.

אשמח לשמוע מחברה שביצעו את התוכנית מה דעתם על ה'סכימה' הזו.
מחר יום רגליים.

דבר ראשון- אין לי ניסיון עם התוכנית, אבל קראתי עליה קצת.
לפי מה שאני יודע, אתה לא אמור להוריד משקל כשקשה, אתה גם לא אמור לקבוע מראש כמה חזרות מתחת ל10 אתה תבצע.
תשאף להגיע ל10 חזרות בכל בסטים, גם אם יצא לך משהו מוזר כמו 10-10-10-10-9-8-7-6-8-9, פשוט כשתגיע ל10x10 תעלה משקל (ככה אתה מתקדם גם בחזרות וגם במשקל..)

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון- אין לי ניסיון עם התוכנית, אבל קראתי עליה קצת.
לפי מה שאני יודע, אתה לא אמור להוריד משקל כשקשה, אתה גם לא אמור לקבוע מראש כמה חזרות מתחת ל10 אתה תבצע.
תשאף להגיע ל10 חזרות בכל בסטים, גם אם יצא לך משהו מוזר כמו 10-10-10-10-9-8-7-6-8-9, פשוט כשתגיע ל10x10 תעלה משקל (ככה אתה מתקדם גם בחזרות וגם במשקל..)

צודק,מתאמן שביצע את התוכנית ואני סומך על דעתו אמר אותו הדבר-להישאר עם המשקל ולרוץ איתו כמה שיכול,רק כאשר אצליח לבצע 10X10 מלאים להעלות.
לאחר האימון היום אני חושב שבאימון הידיים ליד האחורית אלך על תרגיל כמו לחיצה צרפתית מאשר מקבילים/לחיצה צרה כי נראה לי שלאחר מכן יהיה יותר קשה להתאושש עד לאימון חזה הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית