עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אח ! אני משחק פעמיים-שלוש בשבוע כדורגל ועוד פעם פעמיים אירובי 25-30 דק...שומר תזונה לפי תפריט כמו שצריך...כמה זמן ייקח לי להגיע ל8-9 אחוז?11 ככה
יופי של מסה ויופי של חיטוב
אממ קשה להעריך זה אינדיבידואלי אבל חודש-חודש וחצי ככהתודה אח ! אני משחק פעמיים-שלוש בשבוע כדורגל ועוד פעם פעמיים אירובי 25-30 דק...שומר תזונה לפי תפריט כמו שצריך...כמה זמן ייקח לי להגיע ל8-9 אחוז?
מכפר יונה לא?גיל 26
גובה 1.60
מוכר לך? מאיפה אחי..
וזה התפריט שלי :
מאיפה אתה מכיר אותי? ועל כמה שומן אתה ממליץ? ועדיף להוריד קצת מהפחמימה?מכפר יונה לא?
דרך אגב.. יש לך מעט מדיי שומן בתפריט. 0.9 כפול משקל גוף שומן
חחחחחח התאמנתי במכון שם בקניון.. בי ג'יםמאיפה אתה מכיר אותי? ועל כמה שומן אתה ממליץ? ועדיף להוריד קצת מהפחמימה?
שוקל 60 רוצה לרדת 2 קילו.. ומה הכוונה העמסה? כל שבועיים איך מתי וכמה ולמה?חחחחחח התאמנתי במכון שם בקניון.. בי ג'ים
כמה אתה שוקל? ופחמימה סבבה, אני מקווה שאתה עושה העמסה כל שבועיים.
תעלה את השומן ל65.שוקל 60 רוצה לרדת 2 קילו.. ומה הכוונה העמסה? כל שבועיים איך מתי וכמה ולמה?
65? זה לא המון?!? זה אומר שאני צריך להוריד הרבה פחמימותתעלה את השומן ל65.
העמסה זה להעמיס פחמימות כל שבועיים. למה? בדל פחמימה מאגרי הגליקוגן שלך מתרוקנים אז העמסה נועדה לחדש את מאגרי הגליקוגן.
ביום כלשהו תוסיף לתפריט עוד 300 גרם פחמימה.
הסבר יותר טוב אין לי ממש כרגע חח
לא לא לא, אתה לא חייב ו65 שומן זה כלום.. אם זה ממש מפריע אתה יכול 60 אז וזהו. לא לרדת יותר מזה.. בחיטוב זה 0.9-1 כפול משקל גוף גרם שומן ביום. פחמימה תשאיר איך שזה65? זה לא המון?!? זה אומר שאני צריך להוריד הרבה פחמימות