עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיה רפואית ...איך הצלחת להיפסל מייעוץ אישי ?
סליחה פשוט שאלתי כי העיפו אותי בגלל בעיה רפואית אז שאלתי אם יש עוד אתר או דרך לעשות יעוץ כי קשה לי ללא מישהו שעוזר לי ..לא לעניין הפוסט הזה
חפש לך "יועצים" במקום אחר.
כמו שאמרו (ועוד יאמרו),אף אחד רציני לא ייקח אחריות עלייך במצבךסליחה פשוט שאלתי כי העיפו אותי בגלל בעיה רפואית אז שאלתי אם יש עוד אתר או דרך לעשות יעוץ כי קשה לי ללא מישהו שעוזר לי ..
אני זוכר שהוא אמרה משהו שהוא שותה ומשתין הרבהכמו שאמרו (ועוד יאמרו),אף אחד רציני לא ייקח אחריות עלייך במצבך
אגב,מסקרנות (ואתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה),מה הבעיה הרפואית?
אני זוכר שהוא אמר משהו עם חילוף חומרים וכדורים שהוא לוקח בעניין וזה נחשב "בעיה רפואית" שבגללה משה לא יכול לייעץ לו יותרכמו שאמרו (ועוד יאמרו),אף אחד רציני לא ייקח אחריות עלייך במצבך
אגב,מסקרנות (ואתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה),מה הבעיה הרפואית?
אולי רופא ספורט יוכל לייעץ לך (יש בבי"ח מאיר והדסה מחלקות לרפואת ספורט).אז פשוט ללכת לתזונה קליני כמו שמשה אמר לי וזהו ?
סבבה תודה . אני צריך תיעוד במיוחד בשביל תזונה אז אני אנסה את מה שאמרת:)אולי רופא ספורט יוכל לייעץ לך (יש בבי"ח מאיר והדסה מחלקות לרפואת ספורט).
בשמחה. יכול להיות אפילו שאיזה רופא ייתן לך חוו"ד שתניח את דעתו של משה.סבבה תודה
ואם אני אגיד להם שאני צריך בשביל מסה נקייה הם יבינו כן ??בשמחה. יכול להיות אפילו שאיזה רופא ייתן לך חוו"ד שתניח את דעתו של משה.
אני בטוח שאם הם לא יבינו אתה תוכל להסביר להם למה אתה מתכוון.הם יבינו כן ??
לפי מה? סודיום בדם?להתאמן אני יכול .. אבל תזונה אני צריך לשנות לפחות נתרן .. ככה משה אמר לי אבל הרופאים בבית חולים לעולם לא אמרו לי כזה דבר ..
אז פשוט ללכת לתזונה קליני כמו שמשה אמר לי וזהו ?