הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טקסס או הלינארית של ביל סטאר-מדקאו

iamnewatthegym

משתמש קבוע
1,451
646
נק' מוניטין:
1,215
1,451
646
היוש.
השבוע אני מסיים עם ה-SS ואני לא רוצה להתחיל עדיין חיטוב. לאיזו מבין שתי התוכניות כדאי לי לעבור? אם הבנתי נכון שתיהם מחשבות לתוכניות של בינוניים (ואני מאמין שאני שם כי אני לאחר מיצוי של ה-SS)

אם הבנתי נכון אתה אומר שאנשים לא מחליפים תוכנית בשביל חיטוב ? לא ניראה לי שזה כזה אפשרי אם אתה צריך להיות בחיטוב חודש +, נגיד עכשיו בטקסס אין מצב שאני יעמוד בנפח על מאזן שלילי. לא יודע איך תיהיה הלינארית אבל ממה שהבנתי היא יותר קלה מהבחינה הזאת.
אבל הוא אומר שהם לא על שלילי...

רצוי לא להגיע ל20 א.ש באופן כללי.
מסכים, ואחרי החיטוב הזה אני לא מתכוון להגיע לאחוז כזה יותר... לגבי קארב נייט ראיתי שגם ילדהרוסיה לוהטת יורד במשקל יפה מזה ונראה שהוא לא מאבד כוח, אבל אני לא אוהב את המחשבה של להיות בלי פחמימות כל השבוע, ועוד במהלך לימודים
אבל הוא אומר שהם לא על שלילי...
בשביל לרדת במשקל אתה צריך להיות במאזן שלילי בהגדרה

מסכים, ואחרי החיטוב הזה אני לא מתכוון להגיע לאחוז כזה יותר... לגבי קארב נייט ראיתי שגם ילדהרוסיה לוהטת יורד במשקל יפה מזה ונראה שהוא לא מאבד כוח, אבל אני לא אוהב את המחשבה של להיות בלי פחמימות כל השבוע, ועוד במהלך לימודים

בשביל לרדת במשקל אתה צריך להיות במאזן שלילי בהגדרה
להיות בלי פחמימה זה מעולה. מאוד משביע אין נפילות סוכר. אתה מאוזן, אתה לא רעב (מה שעוזר כשאתה לומד 7 שעות).
ויש לך יום אחד בשבוע שאתה מתפרק על מה שבא לך.

להיות בלי פחמימה זה מעולה. מאוד משביע אין נפילות סוכר. אתה מאוזן, אתה לא רעב (מה שעוזר כשאתה לומד 7 שעות).
ויש לך יום אחד בשבוע שאתה מתפרק על מה שבא לך.
וואלה אני אקרא על קארב נייט קצת... בינתיים אני מרוצה מהקצב ירידה שלי אבל אם אפשר להאיץ את זה בלי לפגוע יותר בכוח/מסת שריר זה מצויין.
פותח האשכול, סליחה על הספאם

• פותח/ת השרשור
וואלה אני אקרא על קארב נייט קצת... בינתיים אני מרוצה מהקצב ירידה שלי אבל אם אפשר להאיץ את זה בלי לפגוע יותר בכוח/מסת שריר זה מצויין.
פותח האשכול, סליחה על הספאם

בכיף לא מפריע לי

הרבה שנים לא התעסקי בספירת קלוריות ובכל זאת הדיאטות שלי היו מוצלחות.
אם אתה על א.ש גבוה, כמו שאמרתי צריך להפסיק לאכול זבל ולהתחיל לעשות הליכות / קונדישיונינג. לרוב זה יביא אותך למצב סבבה. אם אתה צריך להוריד הרבה אין מנוס מדיאטה של ממש. לגבי אימונים לא רואה שום צורך להתאים אותם. אני שרדתי בולגרית סקוואט ובנץ ונפח שבועי בדדליפט על קארבנייט בהצלחה רבה.

סתם אנקדוטה לכל התומכי "תוכניות חיטוב / מאסה":

לא יודע מי מכם יודע, אני גר באוסטרליה, בין הארצות הכי מתקדמות ומתפתחות בפאוורליפטינג, בייחוד ברמה הבינונית-גבוהה.

פגשתי מתאמנים באמת בכל הרמות החל ממבוגרים נשים עד שיאני עולם (אמיתיים).

אף אחד מהם לא עושה "תוכנית חיטוב". על מנת לרדת בא.ש אוכלים נקי יותר / מוסיפים מעט אירובי קל / קונדישיונינג. לא יצא לי לראות כאן שום מתחרה על רמה מחטב על אמת, אלא אם זה על מנת להכנס לקטגוריה. ולא, לא כולם שמנים.

כלומר מרגע שהגעתי למשקלי עבודה מכובדים אני יכוך ךהשאר עךיהם בלי בעיה ועדיין לרדת באחוזי שומן?

כלומר מרגע שהגעתי למשקלי עבודה מכובדים אני יכוך ךהשאר עךיהם בלי בעיה ועדיין לרדת באחוזי שומן?
בגדול כן, בהנחה ואתה לא יורד המון במשקל ו/או בגרעון קלורי גדול.

אבל מה שאני מדבר זה שהקונספטים של בניית תכנית לא משתנים באופן דרמטי אם אתה בגרעון או עודף. אפשר לרוץ עם אותה תכנית פשוט לשנות טיפה קצב התקדמות וכו׳.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית