הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תאומים

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
בדרך כלל ממליצים לתאומים על סטים של בערך 20 חזרות. אבל לפי מה שקראתי קודם לגסטרוסנמיוס שהוא החלק הרציני של התאומים מומלץ טווח חזרות קטן יותר של בערך 8 חזרות בעוד שלסולאוס שהוא חלק משני יותר מומלץ טווח חזרות גבוה כמו 20.
מה אתם אומרים? בכל זאת עדיף לעשות טווח חזרות של 20 בערך?
בנוסף, לפי מה שהבנתי כשעושים תאומים בעמידה יש יותר דגש על הגסטרוסנמיוס ובישיבה יותר על הסולאוס ולכן עדיף לעשות בעמידה, זה נכון?

לסיכום, מה אתם אומרים על 4X20 תאומים בסמית'?

• פותח/ת השרשור
אתה אומר אז לעשות תאומים לפני סקוואט לדוגמה?
והוא לא ענה על חזרות וסטים, מומלץ לעשות חזרות גבוהות?
שאלה אחרונה, אני אנסה את הקפיצות האלה. אבל בעליות תאומים רגילות(כשפשוט עולים ויורדים בלי הקפיצה), לשמור על ברך ישרה או מכופפת?

נערך לאחרונה:
לא הייתי עושה את זה בתחילת התכנית כי זה יפגע בשאר התרגילים, האם זה שווה את זה?
בקשר לחזרות וסטים זה תלוי בתכנית ואני הנפח הכללי שלך. אני הייתי עושה תאומים בישיבה ל15-20 חזרות ובעמידה 6-8 או 15-20.
רגליים ישרות כדי יגרום למפרק הקרסול בלבד להיות מעורב ויהפוך לתרגיל מבודד שזה מה שאנחנו רוצים במקרה הזה.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי עושה את זה בתחילת התכנית כי זה יפגע בשאר התרגילים, האם זה שווה את זה?
בקשר לחזרות וסטים זה תלוי בתכנית ואני הנפח הכללי שלך. אני הייתי עושה תאומים בישיבה ל15-20 חזרות ובעמידה 6-8 או 15-20.
רגליים ישרות כדי יגרום למפרק הקרסול בלבד להיות מעורב ויהפוך לתרגיל מבודד שזה מה שאנחנו רוצים במקרה הזה.
סבבה תודה.
בסוף אימון הרגליים אני אעשה בעמידה 2X8 ואז בישיבה 2X15-20.
זה בסדר?

אתה יכול אפילו לעשות בסוף אימון לא של רגלים שיהיה לך תדירות של 2-3 בשבוע. במיוחד אם אתה עובד לחזרות גבוהות.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול אפילו לעשות בסוף אימון לא של רגלים שיהיה לך תדירות של 2-3 בשבוע. במיוחד אם אתה עובד לחזרות גבוהות.
סבבה אני אעשה 2-3 פעמים בשבוע.
רק שאלה אחרונה, בעמידה 2X8 ואז בישיבה 2X15-20 זה מה שהיית ממליץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית