עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המטרה היא מן הסתם לשפר את הכושר -_- ויש לי בגדול חמישה חודשים . עכשיו אני גם מתאמן בחדר כושר עלמה המטרה וכמה זמן יש לך להתאמן?
בהתאם לתשובות האלה אפשר לענות לך.
מבחינת תזונה עדיף מאזן נייטראלי אם אתה במשקל תקין או שלילי אם אתה סובל מעודף משקל
אז אתה אומר שאם אני נגיד במסה ורוצה לעשות אינטרוולים אני לא אצליח לשפר את הסיבולת? (שואל בקטע של לדעת לא בזלזול)באופן כללי משפרים סבולת לב ריאה בהתאמה למטרה כמו מרחק ריצה או זמן ריצה. הכנה לריצת 2 ק'מ שונה מהכנה ל 10 ק'מ ושונה מהכנה לקראת הצבא.
עלייה במשקל פוגעת בסבולת ולכן לא עושים את שני הדברים יחד.
יש בפורטל תוכנית אימונים לריצת 2000 ו 3000 אתה יכול להתחיל מהן.
בגדול התשובה היא לא. אם בתחילת התוכנית תעשה מדידה של ריצת 3000, הסיכוי שבסיום 3 חודשי מסה (נניח עלייה של 3 עד 5 קילו) התוצאה תשתפר היא נמוכה.אז אתה אומר שאם אני נגיד במסה ורוצה לעשות אינטרוולים אני לא אצליח לשפר את הסיבולת? (שואל בקטע של לדעת לא בזלזול)
באופן כללי משפרים סבולת לב ריאה בהתאמה למטרה כמו מרחק ריצה או זמן ריצה. הכנה לריצת 2 ק'מ שונה מהכנה ל 10 ק'מ ושונה מהכנה לקראת הצבא.
באופן כללי משפרים סבולת לב ריאה בהתאמה למטרה כמו מרחק ריצה או זמן ריצה. הכנה לריצת 2 ק'מ שונה מהכנה ל 10 ק'מ ושונה מהכנה לקראת הצבא.
אוקיי ושאלה נוספת , בחיטוב דל פחמימה (50-60 גרם)גם אפשר לשפר ריצות?בגדול התשובה היא לא. אם בתחילת התוכנית תעשה מדידה של ריצת 3000, הסיכוי שבסיום 3 חודשי מסה (נניח עלייה של 3 עד 5 קילו) התוצאה תשתפר היא נמוכה.
כל זה בהנחה שאתה בכושר סביר, כי אם בתחילת התוכנית אתה בכושר גרוע אתה כן תוכל להשתפר (אפקט של מתאמן מתחיל) אבל עדיין פחות לעומת אימונים שלא במסה.
זה נכון גם לצד השני, אם אני ארוץ במקביל לאימוני כוח. אני כנראה אוכל להעלות את הסקווט מ 40 קילו ל 60, אבל מ 100 יהיה לי קשה להשתפר.
לא ניסיתי, אבל נשמע לי מאוד בעייתי.אוקיי ושאלה נוספת , בחיטוב דל פחמימה (50-60 גרם)גם אפשר לשפר ריצות?