הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אני נפלתי במלתעות SS

מסתבר...
תשמע אני לא אוכל כל כך הרבה, מאמין שאני מגיע לניטרלי בערך כל יום חחח
אבל כן.. בסמ"ח לחיטוב לגמרי LOL

מהשבוע שהייתי שם במהלך השירות שלי, אני זוכר שהיה חרא אוכל...אבל אם אתה מצליח לשמור על נייטרלי אז מצויין..

😲 חרא אוכל?
אני אוכל כל צהריים איזה לאפה \ בגט עם דברים סבבה לגמרי.. ארוחת ערב זה יום ככה יום ככה.. אבל באמת שאני לא יכול להתלונן חח

עכשיו יוצא לאימון...
שקילה עדכנית : 74 ק"ג.

זה בשבועיים ירידה של 4.5 ק"ג.. משהו בי כבר לא יכול לתרץ את זה בתור נוזלים. לא אופטימי לגבי האימון ><

רואה כבר חחחח
האימון:
סקוואט 122.5 ק"ג 5F-4F-5F - החימום הרגיש כל כך קל וטוב.. ואז באו הסטים של העבודה (כולם לכשל אמיתי.. לא ויתרתי)
בנץ' 90X3X5 80X8 - קל מאוד. (החלטתי להוריד משקל כי שבוע שעבר זה לא נסגר, נחזור שבוע הבא ל92.5)
דדליפט 147.5X2 - לא היה כשל, אבל החלטתי לא להמשיך מעבר לחזרה השניה כי הגב היה מאוד עגול. אומנם - פעם ראשונה דדליפט פי 2 מהמשקל גוף שלי LOL

מפחיד אותי לחשוב לרדת מתחת ל74... זה לא נורמלי.

נופ, יש לי מבחנים שנמשכים גם כמה שעות טובות, אז גם הפסקות שק"ם לא מקבלים.
ויש לי בעיה אני לא מסוגל לאכול הרבה בארוחה אחת.. כשהייתי ברגיל הייתי אוכל טיפה אבל כל שעה הייתי אוכל, אז זה היה מסתדר יופי. בצבא לא כל כך..

אז נגזר דינך לחזור להיות שחיף...לפחות עד סוף הקורס..
welcome back 😆😆

החלק של השחיף זה לא מה שמדאיג אותי. להפך, אני אהיה יותר מרוצה אם אני אשקול 70 ואשאר במשקלי העבודה, החלק שמדאיג אותי זה הירידה במשקלי עבודה חח

אימון קטסטרופה. באתי כל כך עייף =/
סקוואט 120 ק"ג 1X3 - לא יכלתי יותר. זה לא שהיה לי קשה. בחזרה הרביעית פשוט ירדתי למטה. ולפני שעליתי פשוט הרפתי הכל ונפלתי למוטות בטחון. נגמר לי האנרגיה.
פרס 55 ק"ג 3X3 - מזניח את הבנץ'. שבוע שעבר כתף ימין נתנה קליק, ומאז אני סובל מכאבים, היום אחרי הפרס היה הרבה יותר טוב. בכללי גם כשעשיתי TM עם פרס פעם בשבוע הכתפיים לא אהבו את זה. שוקל להפסיק עם הבנץ' לגמרי, נראה מה יהיה בשבועות הבאים.
דדליפט 130 ק"ג 1X3 - שוב, אין כח.

שוקל אותו דבר כמו שבוע שעבר...

אבוי.. עדיין.
סקוואט 120X4FX3F 100X5 - אני לפתע לא חושב שנחלשתי.. כשעשיתי את ה100 זה היה קל מאוד, הרגליים שלי בכלל לא התאמצו והחזרות היו נורא מהירות, אבל כל חזרה הגוף שלי אותת לי פשוט לצנוח למטה.. כנראה העייפות =/ 5-6 שעות שינה כל יום לא עושות טוב
פרס 57.5 3X3F
דדליפט 130 1X3..

משקל אותו דבר...

יחסית אתה לא נחלש בהרבה...אל תשכח שכל השבוע אתה לא מתאמן..

וחוץ מזה, לא נשאר לך עוד הרבה לקורס. תסיים ותחזור לתת בראש!

נראה, אולי אני אמצא דרך להתאמן איכשהוא באכסניה
בכל מקרה

סקוואט 110X3X5 90X8 - הורדתי משקל ונתתי טיפה יותר נפח, נראה אולי אני אוכל להתקדם בקצב הזה
פרס 57.5 ק"ג 1-3-3 - מצחיק הסט הראשון חח, לא יודע מה קרה
דדליפט 130 ק"ג 1X3 - הסקוואט אנס לי את הגב התחתון, העדפתי לא להגזים.

משקל אותו דבר.

די בטוח שנפצעתי.
ביום ראשון עשיתי סשן התאבקות קליל עם מישהו להדגים לו איזה משהו, ואחר כך הכתף שלי כאבה רציני (למרות שיום שישי האחרון היה פעם ראשונה בזמן האחרון שהכתף שלי ממש לא כאבה).
יום למחרת הייתי צריך להרים את היד בעזרת היד השניה אחרת לא יכלתי להרים מהכאבים.
כיום זה כואב טיפה בזוויות מוזרות, למשל להחזיק את הברז במקלחת מעל הראש כאב..
כואב להשען..
לא בטוח אם אני אוכל לעשות סקוואט מחר אפילו. חרא רצח. 😣

שים קומפרסים קרים/חמים לכמה זמן (שעה-שעתיים) תראה אם זה מקל על הכאבים...

חוץ מזה, תנסה להרגיש אם מדובר בפציעה או מתיחה או משהו דומה. לעשות פרס (מוט ריק- רק התנועה עצמה) כואב לך? ובנצ'?

אני לא חושב שזה פציעת שריר, זה לא מרגיש ככה, אז קומפרסים מיותרים אני חושב, זה יותר משהו בחיבור של העצם...
בנץ' הפסקתי לעשות לפני 3 שבועות בערך בגלל הכאבים ומאז עשיתי פרס והמצב השתפר מאוד, ואני לא אחזור לעשות בנץ' עד שאני לא אחזור לאימונים רציפים, לפרס יש משקל משמעותי מדי אצלי מסתבר.
כרגע כן כשאני עושה פרס (אפילו באוויר, בלי מוט) כואב לי, נראה היום מה יהיה, אני מאמין שאני אצליח לעשות סקוואט ודדליפט בלי כאבים מיותרים. במקרה הגרוע נוותר על הפרס או נעשה עם משקל שלא יכאיב לי.

כואב לך להרים את הידיים מעל הראש?, תלך לרופא תראה מה הוא אומר ואפילו תעשה איזה מנוחה של חודש עם צריך
אל תשכח שאתה אוכל קצת...

האימון היום:
סקוואט 112.5 ק"ג 2X5 1X3 - לא יודע מה קרה בסט האחרון.. לא נכנסתי כמו שצריך
דדליפט 130 ק"ג 1X3

ניסיתי לעשות פרס ומתח.. הכתף לא אהבה את זה חחח

כרגע ניסיתי להרים את היד מעל הראש.. מציק רק בחלק הנעילה
עקרונית כואב לי במפרק, כל שריר שכאילו עבד (מתח.. או פרס) בשניה שהייתה תזוזה במפרק זה כאב..
אני אנסה לקבוע תור לרופא השבוע נראה מה הוא יגיד 🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית