הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אני נפלתי במלתעות SS

20.12
סקוואט 80 ק"ג 5-5-5 - הרבה יותר קל מה75 😃
פרס 52.5 ק"ג 5-5-5PR!!!!! - יא! הרגיש מעולה 😃
פאוואר קלין - 35 ק"ג 5-5-5 - מעייף חחח

מת כבר לאימון הבא לשבור את הפרס עוד פעם 😛

O: son of a bitch.
זה כבר פעם שניה שאני לא קורא את התוכנית כמו שצריך ><" פיגור על.
לא נורא. עזר לי טיפה עם הטכניקה. נשנה מהאימון הבא.. תודה על ההארה..

23.12
אחרי 6 שעות שינה ומעט אוכל אתמול קיוויתי באמת לטוב חח
סקוואט 85 ק"ג 5-5-5 - סבבה לגמרי.. הסקוואט מתחיל להרגיש ממש טוב.
בנצ' 87.5 ק"ג 4-4-4 - סעמעמעמעמעמקקקקקק איך התחרפנתייי כל פעם הגעתי לכשל בחזרה האחרונה. אימון הבא אני סוגר הכל לחמישיות אין מצב שלא.
דדליפט 115 ק"ג 5 - מעייף וזה..

עיצבן אותי שלא הצלחתי לסגור את הבנצ'.. אבל פסדר 😃 אימון הבא, מרוצה מהסקוואט לפחות שמתקדם לו חחח

27.12
מ1 עד 10 עד כמה האימון היה טוב. אני יכול להגיד -5.
אחרי 6 שעות, יום מעצבן ביותר ועייפות מטורפת הלכתי לחדר כושר
סקוואט - בסט השני של החימום קנאק קליק במפשעה זהו. מושבת לאימון - אימון הבא מחליף נעליים מקווה לפתרון.
פרס 60 ק"ג (אני חתיכת מפגר והייתי אמור לעשות היום 55 ק"ג.. ולא הבנתי למה לא הצלחתי את ה60 ק"ג..) 2-2-2 (אני מתנחם בעובדה שאם עשיתי ב60 ק"ג כבר עכשיו 2 חזרות. ה55 ק"ג בטוח יעלה ל5.
פאוואר קלין 40 ק"ג 3-3-3-3-3 - בסט האחרון בום דפקתי את המוט בברך. נהייתה לי עכשיו בלוטה יפה ומכובדת כזאת. יאללה קרח.

אימון מחורבן ומפגר כזה לא היה לי מעולם ><" דיסלקציה מטורפת

31.12
למרות שאני חולה ועל כדורים (בקושי אוכל.. בקושי ישן..) החלטתי לא לוותר על האימון ובכל זאת לנסות לתת בראש.
סקוואט - סיימתי את החימום.. לא יכלתי לעמוד בכאבים.. ובסוף הסט האחרון של החימום הייתה לי סחרחורת מטורפת. הנחתי את הסקוואט במקומו.
בנצ' 87.5 ק"ג 4-4-3 - מתנחם שזה נורא דומה לאימון הקודם. מניח שלאימון הבא כשאני אהיה בסדר אני אסגור את זה לחמישיות בלי בעיות.
דדליפט 120 ק"ג 5 - טיפה קשה.

משקל עדכני: 71.5 ק"ג
ירידה של איזה קילו בערך.. החוסר אכילה נותן את אותותיו.. ננסה לפצות על זה בימים הבאים

3.01
סקוואט 85 ק"ג 5-5-5 - חייב להודות שאני ממש חלש. זה היה לא קל בכלל. אבל בסדר סחבתי את זה. כאבים מינימליים מאוד 😃
פרס 55 ק"ג (הפעם המשקל תקין) 5-4-3 PR FOR REPS - אומנם לא הצלחתי לסיים את כל הסטים. מאמין שאימון הבא אני מסיים את זה בטוח, כשנאי אחזיר את האוכל למצב התקין שלו והכל יהיה טוב 😃
קלין - ניסיתי את ה45 ק"ג והטכניקה שלי הייתה מחורבנת עד מאוד. החלטתי לעשות טכניקה במקום להיות אדיוט ולשבור את הראש עם זה.
מתח +15 ק"ג - 6-6 - רק כי הקלינים היו במשקל נמוך.

יש לי שאלה.. זה הדבר היחידי שנורא דופק אותי בקלין ורק לאחרונה זה קורה משום מה ואני חושב שאני יודע מה הבעיה.
כשאני מושך את המוט במשיכה הראשונה אני מקרב את המוט לשין ומושך. הבעיה היא שהברך שלי נדפקת מזה.. בדדליפט זה גם קורה ממש פעם ב...
יכול להיות זה בגלל שאני מוריד את התחת בהתחלה?

6.01
האימון הכי טוב שהיה לי כבר הרבה זמן.
סקוואט 90 ק"ג 5-5-5 - לא הרגשתי שום כאב.. והסטים הלכו ממש טוב (למרות שהיו קשים חח). לפני כל ירידה סידרתי את עצמי לקחתי כמה נשימות.. פוקוס והטכניקה החזיקה מעמד לא רע.
בנצ' 87.5 ק"ג 5-5-3 PR - ;) הסט האחרון נדפק בגלל מעט מדי מנוחה חחחחח
דדליפט 125 ק"ג 5 - זהו. חזרתי למשקל לפני הריסט. והיה יחסית קליל. 130 הנה אני בא

חוזרים לתלם. ^^

8.01
סקוואט 95 ק"ג 3-3-3 PR - גם כן PR... הגעתי כולי עם הדומס של החיים במפשעות היה נורא קשה למשוך את זה =/ כבר נהיה קשה להתאושש מאימון לאימון עם הסקוואט למרות שאני אוכל וישן והכל. אני שוקל לעבור למתכונת של סקוואט קל באמצע שבוע. מישהו היה מציע אופציה אחרת?
פרס 52.5 ק"ג 5-4 - שמתי בסט הראשון 57.5 כי אני סנילי. והמוט החליק לי מהיד באמצע. הכתף נדפקה לגמרי. הורדתי משקל לאימון הזה. אימון הבא נחזור ל55 ><"
קלין 42.5 ק"ג 5X3 - בנזונה.

בכל אופן, מחכה לתגובה על הסקוואט.

12.1
סקוואט 95 ק"ג 3-2 - הכאבים במפשעה (ימין) גמרו אותי. הפציעה הזאת כל הזמן חוזרת להציק לי.. לא יודע כבר מה לעשות
בנצ' 90 ק"ג 5-3-3 PR- קראתי את הפרק של בנצ' בSS שוב סתם לשם הרענון, תיקנתי את זווית הכתף שהייתה לא בדיוק במקום, ועוד בעיה של מחסור נשימה בסטים. הלך ממש טוב!
דדליפט 130 ק"ג 5 PR - חייב להודות לא מהסטים הטכניים שהיו לי.. החזה לא בלט מספיק. אבל לא נורא..

שקילה עדכנית: 73 ק"ג (תודה לאל עליתי שוב XD)

אימון אתמול:
15.1
סקוואט - לא עשיתי. לא מסוגל להתמודד כבר עם הכאבים במפשעה =/
פרס 55 ק"ג 4-4-3 - נלחמתי על כל חזרה. בסט השני כמעט עף לי המוט אחורה.. אימון הבא סוגר 😃
קלין 45 ק"ג 5X3

><" גם כן אימון

17.1
האימון שבו גיליתי את אלוהים.
סקוואט 90 ק"ג 5-4-5 - לא דגדג לי אפילו את המפשעה. אני חושב שאני יודע מה גרם לכאבים (בלי קשר לאימונים) עוד בודק את האופציה. בכל האופן הסט השני נדפק עקב כניסה רעה למוט =/ לא נורא.
בנצ' 90 ק"ג 4-4-3 טכנית זה היה 5-5-3, אבל הספוטרים האלה שקרנים מנוולים.. "נגעתי טיפה" אינעל אחותם.
דדליפט 130 ק"ג 4 - נשארתי באותו משקל כי לא הייתי מרוצה מהטכניקה של אימון קודם. והפעם זה היה גרוע יותר. ממש לא הצלחתי להחזיק את הגב. זרקתי את המוט בחזרה הרביעית והלכתי.. לא הלך טוב. הגב מתעגל /=

19.1
סקוואט (נטול כאבים בייבי) 95 ק"ג 5-4-1 PR- ב2 הסטים הראשונים בחזרה השלישית עשיתי גוד מורנינג מטורף =/ אבל לא נורא. בחזרה שאחרי תיקנתי. בכל אופן בסט השני המשקל הרגיש ממש טון, אימון הבא אותו משקל, סט אחרון איבדתי פוקוס רציני.
פרס 55 ק"ג 3-4-4 - בחזרה הראשונה נכנסתי לא טוב מתחת למוט, אז היה יותר קשה, בכל אופן אימון הבא אם לא עולה לחמישיות - ריסט.
פאוואר קלין 50 ק"ג 5X3 - בסט הראשון נפתח לי העור באצבע אחת, בסט השני נפתח העור באצבע אחרת - אבל לא מוותרים בגלל טיפה חתכים 😃, 2 סטים אחרונים חזרה אחרונה פוש פרס. הייתי בטוח שהאחיזה שלי למעלה לא טובה.. אז רציתי לבדוק - הלך די טוב.

בכל אופן אני מקווה מאוד לאימון הבא לגרור את חבר שלי ולצלם סקוואט, ובתקווה אימון אחרי זה לצלם את הPC.

21.1
סקוואט 95 ק"ג 5-5-5 PR (הפעם כמו שצריך :D) פרסמתי סרטונים לביקורת. לא היה קל :(
בנצ' 90 ק"ג 4-4-4 - תיקנתי את הבנצ' בשנית עם כמה סרטונים של ריפ. הרגיש ממש טוב, עוד לא מוכן לריסט. אם אימון הבא לא עולה לחמישיות אני עושה ריסט. חייב עוד אימון אחד
דדליפט - לא עשיתי.. הגב שלי הרג אותי /= ההקשתה בבנצ' עשתה עליו נאמבר קטן.. כשסיימתי את החימום של הדדליפט הרגשתי טיפה כאבים. לא נורא.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=113652
הסרטונים.

24.1
סקוואט 2 פלטות (100 ק"ג) 5-4-4 PR - חחחחח שברתי את המחסום. אימון הבא אותו משקל גם כי לא סגרתי חמישיות.. וגם כי מאוד לא הייתי מרוצה מהטכניקה
פרס 55 ק"ג 5-3-3 - נלחמתי על כל חזרה. ופשוט לא עלה. אימון הבא ריסט (47.5)
פאוואר קלין 52.5 ק"ג 5X3

בסוף האימון לא הייתי מרוצה.. אז:
WOD Rainy Day
ריצה 200 מטר הביתה
תוצאה: 0:30 ונעליים רטובות.

אחח החורף הזה.

26.1
סקוואט 100 ק"ג 5 - לא יכלתי להמשיך אחרי זה. הרגליים גמרו אותי. ההתאוששות לא משהו /= אני די בטוח שאני עובר למתכונת של סקוואט קל באמצע שבוע.
בנצ' 90 ק"ג 4-3-4 - הסט השני היה כשל מנוחתי מה נקרא חחח. בכל אופן אין שינוי מאימון קודם וזה כבר אימון רביעי - ברוך הבא לריסט. אימון הבא 82.5 ק"ג.
דדליפט 130 ק"ג 5 - היה קשה 😃

עדכון משקל: 74 ק"ג.

יופי של התקדמות, יש לנו משקלים דומים חוץ מהפרס והסקוואט ואני 11 קילו יותר ממך , תמשיך לתת בראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית