נק' מוניטין:
5,423
- 2,033
- 4
אז ככה!
גובה:1.76
משקל:61(אני מרגיש מתבייש בזה כאילו יצאתי מהארון או משהו:s49:)
% שומן: 11 לפי הערכתי
צריכת קלוריות ליום: כמה שיותר
רקע באימונים:4 שנים של אימונים און אנד אוף, היו שנתיים של עבודה עם AB וABC ומלא סטים, ואימונים שקרעתי את עצמי בהם ולא התקדמתי כמעט.
כיום אני חוזר לאחר הפסקה של 3 חודשים (ולפני היו גם.. חצי שנה של אימונים בערך?) בגלל עבודה ושטויות כאלה.
אז יש לי עד מאי 2010(גיוס - אבל טירונות 02 זה חצי נחמה חח) להתאמן רצוף בלי לראות בעיינים.
משקל השיא שלי היה לפני שנתיים ב65 קילו בערך, נעבור את זה 😵💫🥊
טוב! חדל זיוני שכל-לאימון:
A:
Squat 3X5 (55)+5
Bench press 3X5(50)+3.75
Deadlift 1X5(30)+6.75
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5(20)+2.5
Pullups 3X5(7.5)+2.5
בסוגריים המשקל שאני מתחיל איתו החל ממחר, + זה התוספת שתהיה לכל אימון, ובתור חימום 2 סטים מאותו תרגיל, על משקלים יחסית יותר נמוכים.
אני רוצה גם אחרי כל אימון לעשות אימוני טכניקה על פאוואר קלין, ובעתיד בתקווה להחליף את המתח (צעד חכם?).
המשקלים בדדליפט מאוד נמוכים אני מודע לזה כי עד היום היה לי בעיקר נסיון בטכניקה של דדליפט, עוד לא הגעתי למשקלים גבוהים, אז אני מתחיל לאט ובטוח נשתדל לצמצם טעויות כאלה ואחרות 😃
שיהיה בהצלחה, עדכון ראשון נצפה למחר 😃
גובה:1.76
משקל:61(אני מרגיש מתבייש בזה כאילו יצאתי מהארון או משהו:s49:)
% שומן: 11 לפי הערכתי
צריכת קלוריות ליום: כמה שיותר
רקע באימונים:4 שנים של אימונים און אנד אוף, היו שנתיים של עבודה עם AB וABC ומלא סטים, ואימונים שקרעתי את עצמי בהם ולא התקדמתי כמעט.
כיום אני חוזר לאחר הפסקה של 3 חודשים (ולפני היו גם.. חצי שנה של אימונים בערך?) בגלל עבודה ושטויות כאלה.
אז יש לי עד מאי 2010(גיוס - אבל טירונות 02 זה חצי נחמה חח) להתאמן רצוף בלי לראות בעיינים.
משקל השיא שלי היה לפני שנתיים ב65 קילו בערך, נעבור את זה 😵💫🥊
טוב! חדל זיוני שכל-לאימון:
A:
Squat 3X5 (55)+5
Bench press 3X5(50)+3.75
Deadlift 1X5(30)+6.75
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5(20)+2.5
Pullups 3X5(7.5)+2.5
בסוגריים המשקל שאני מתחיל איתו החל ממחר, + זה התוספת שתהיה לכל אימון, ובתור חימום 2 סטים מאותו תרגיל, על משקלים יחסית יותר נמוכים.
אני רוצה גם אחרי כל אימון לעשות אימוני טכניקה על פאוואר קלין, ובעתיד בתקווה להחליף את המתח (צעד חכם?).
המשקלים בדדליפט מאוד נמוכים אני מודע לזה כי עד היום היה לי בעיקר נסיון בטכניקה של דדליפט, עוד לא הגעתי למשקלים גבוהים, אז אני מתחיל לאט ובטוח נשתדל לצמצם טעויות כאלה ואחרות 😃
שיהיה בהצלחה, עדכון ראשון נצפה למחר 😃