הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אני נפלתי במלתעות SS

כמו שbentzurm אמר, זה לא באמת כשל. אתה צריך להתרגל לעומס, להתאפס על הטכניקה ולהתרכז.
בנוסף, אל תזלזל בהתאוששות- תישן כמו שצריך ותאכל הרבה!
אם לא תתאושש כמו שצריך לא תצליח להתקדם.

• פותח/ת השרשור
כן ברור שלי שזה לא היה כשל, סתם טעות בטכניקה.
אבל כן.. אני מתחיל להתרגל להכל, ושוב, אני לא מזלזל בהתאוששות, אני רק מחפש הזדמנויות לאכול כל דבר שבא, ואני ישן את איזור ה8-10 שעות כמו שצריך.
עוד יהיה טוב 😃 אני כבר מחכה לאימונים הבאים להרביץ.

• פותח/ת השרשור
06.09.09
אחרי לילה שלא הצלחתי להרדם.. וישנתי איזה 6 שעות בקושי עוד אימון עבר לו.
שוב הגעתי.. סקוואט חימום.
5-5-5 על 50 ק"ג, שוב, לא היה בעייתי מדי, אבל מציק לי שאני מרגיש את הסקוואט נורא מבודד על ראש אחד
Illu_lower_extremity_muscles.jpg

Vastus medialis לפי התמונה. וזה הדבר היחידי שאני מרגיש שעובד ברמה שיענו הסטים מייגעים רציני, ורק זה מרגיש שעובד =/ (וגם היחידי שנתפס רציני)
אין יל מושג מה לא בסדר בזה.. מהאימון הבא אני אעלה סרטון ונראה מה כל כך נדפק.
בנץ' 5-5-5 52.5 קילו, לא הרגשתי את זה בכלל.. חח
דד ליפט הקפצתי ל50 קילו לפי המלצת הפורום כי זה היה קל מדי.. וסבבה 😃 לא קשה עוד, אבל מתחילים להרגיש טיפה עבודה לפחות.

מה יהיה עם הסקוואטים מה =/

תתחמם לא רק בסקוואט...כשהאימונים יתחילו להיות כבדים אתה תודה לאלהים שיש חימום או שתיפצע...
לגבי הסקוואט- כמו שאמרת, תעלה סרטון ונראה מה הולך שם.
ולגבי הדדליפט- גדולים וטובים ממני אמרו שאם אין לך משקל על המוט אי אפשר להרגיש את המשיכה כמו שצריך (זה גם משפיע על הטכניקה).

• פותח/ת השרשור
כן.. אין ספק שזה משפיע והרבה יותר נוח לבצע את התנועה לאט וטוב.
וברור אני לא רק מתחמם בסקוואט אני פשוט מדגיש את החימום בסקוואט כי כרגע הוא הכי קריטי.
ספציפית עשיתי גם איזה כמה דקות אופניים קליל כזה בשביל להתחמם..

• פותח/ת השרשור
8.09.09
בא טיפה בדיליי אני יודע.
חייב להודות שהאימון הפעם הלך הרבההההה יותר טוב, בלי שום כאבים בסקוואט וכלום.
הבנתי בסוף למה הכאבים היו ככה - הברכיים שלי כל הזמן ברחו החוצה וחשבתי שזה תקין, אז אני מתאמן יותר על הקטע של "ישיבה על כיסא" XD.. הוכיח את עצמו באימון האחרון.
סקוואט 55 ק"ג 5-5-5 סביר.. מתחיל להרגיש טיפה קושי
לחיצת כתף 22.5 ק"ג 5-5-5 לא היה בעיה..
מתח 10 ק"ג 5-5-5 סבבה.. לא קשה מדי.

צילמתי את הסט האחרון של הסקוואט שלי, אבל הספוטר שאיתי שתמיד אומר לי אם אני יורד מספיק או לא (מסתבר שאני לא ממש שם לב.. אז הוא משגיח עליי) החליט לצלם אותי, כשראיתי את הצילום ראיתי שכל הסט הגעתי למקביל, שאלתי אותו למה לא אמרת כלום? אמר שהוא לא יכול לעשות 2 דברים במקביל XD
אז נקווה מהאימון הבא נביא סרטון תקין תקין 😃

• פותח/ת השרשור
איך זה הגיוני שהסקוואט יותר נמוך מהבנץ' משהו פה לא בסדר 😳
הפעם האחרונה שעשיתי רגליים היה איפושהוא ב2008 עם טכניקה גרועה ביותר..
והפעם האחרונה שעשיתי חזה היה... לפני 3 חודשים? 🙄

• פותח/ת השרשור
11.09
עוד אימון עבר לו 😃
סקוואט 60 ק"ג 5-5-5 - ההתואששות מאימון לאימון נהיית הרבה יותר פשוטה אז יותר קל לעבוד 😃
חזה 55 ק"ג 5-5-5 - פסדר. קורה.. עוד לא מתחיל להרגיש קושי באמת.
דדליפט 60 ק"ג 5 - אחלה בחלה.. מתחיל להנות מזה 😛

והקרם דה לה קרםף
שקילה עדכנית : 63.5 ק"ג 🤩
אני על הדרך הנכונה ✌️

יופי. תמשיך לאכול. ההתאוששות רק תעשה יותר מאתגרת ככל שהמשקלים עולים.
מה עם סירטון של הסקוואט? חבל שתגיע למשקלים רציניים באמת ואז פתאום תגלה שאתה עושה משהו שיגרום לריפטו לכאבים בחזה.

חחחח חזק צריכים לפתוח פה אשכול משפטי מארק ריפטו 😃

• פותח/ת השרשור
13.09 עדכון בדיליי 🙄
סקוואט 65 ק"ג 5-5-5 רמת הקושי נשארה אותו דבר.. שימשיך ככה 😆
לחיצת חזה 57.5 ק"ג 5-5-5 עדיין לא מתחיל להיות קשה.
דדליפט 70 ק"ג 5 חייב להודות שנהניתי :120ag:

אני יודע אני יודע עדיין אין סרטונים. לצערי הפלאפון שלי שייך לשנות הטרמפמפוז אז סרטונים ממנו לא יבואו. מחר נצלם. 😵‍💫🥊

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אופס :$ העתקתי פשוט את ה5-5-5
זה היה סט אחד של דדליפט ^^ אני אתקן עכשיו

• פותח/ת השרשור
טוב לא עדכנתי את ה2 אימונים האחרונים:
15.09
סקוואט - 70 ק"ג 5-5-5 ניסיתי לצלם את 3 הסטים , הראשון והאחרון המצלמה נפלה חחח השני צילם הכל אני מחכה שחבר שלי ישלח לי אבל עשיתי סקוואט מקביל כל הסט =/
לחיצה - 25 ק"ג 5-5-5 לא בעיה מדי
מתח - BW+12.5 ק"ג 5-5-5 היה לא קל בכלל XD

17.09
לא באתי הכי עם אנרגיות, והחלטתי עקב הסרטון של פעם קודמת להשאר באותו משקל בסקוואט ובאמת לרדת מתחת למקביל ולוודא את זה!
סקוואט 70 ק"ג 5-5-5 הרגיש כל כך כבד. הסט הראשון צילמתי, וזה נראה לי לפחות כאילו כן שברתי מקביל? שוב חבר שלי ישלח לי ואני אעלה הכל, אבל זה ממש ממש לא הרגיש כמו באימון הקודם והיה קשה, היו לי גם איזה 2 בריחות של הבטן\גב שיצאתי מאיזון כזה =/
בנצ' 60 ק"ג 5-5-5 בסדר, עוד לא קשה מדי.
דדליפט 75 ק"ג 5 הרגשתי את השוק של המשקל בחזרה הראשונה (למרות שהתחממתי עם משקל טיפה פחות מזה) וכל השאר הלך סבבה.

רציתי לשאול בקשר לדדליפט ראיתי הרבה שפשוט מניחים את המוט על הרצפה ממש ורק אז מושכים את זה.
לי זה נראה שזה יחרבן לי את הסט לגמרי 😲 אני פשוט דואג שהמשקולת תגע ברצפה וישר מושך למעלה אני לא מחכה או משאיר את זה למטה, זה סבבה?

הבעיה היא שיכול להיות באונס של המוט ואז זה לא יהיה דדליפט. בהגדרה, בדדליפט המשקל חייב להיות מורם מהרצפה כאשר הוא מונח ללא תזוזה. אם המוט מקפץ למעלה, אתה לא עושה דדליפט.
אין סיבה שזה יהרוס לך את הסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית