הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גם אני נפלתי במלתעות SS

• פותח/ת השרשור
הוא לא נוגע נוגע אני רואה שהמשקולת ממש קרובה לרצפה במרחק נגיעה ומחזיר. אני לא לוקח עם זה תנופה או צ'יטינג או כל דבר אחר.
פשוט השאלה היא אם זה יתן לי את השוק כמו שזה נתן בחזרה הראשונה חחחח

• פותח/ת השרשור
היום. גיליתי שאני אדיוט מוחלט ופאקינג דפקתי את התוכנית.
לא שמתי לב שהתוכנית היא ABA BAB.
אז כרגע 3 שבועות עשיתי ABA בלבד. X_X .
אז לפני שנתחיל עם הכל. מה עושים במקרה הזה? התחלתי היום את הBAB אבל אני כבר שבוע רביעי, אני עוד מעט מוריד במשקלי עליה.. =/

עם כל הכאב ראש הזה. נמשיך לאימון של היום:
21.09
סקוואט 70 ק"ג 5-5-5 אני יודע, נתקעתי במשקל אבל הייתי חייב לעשות את זה שוב היום, רציתי לוודא שאני מצליח לעשות את זה 5 נקיות עם טכניקה מספיקה (אני מקווה - צילמתי, ראו למטה.) והיה פסדר. אימון הבא 75 =)
פרס - 27.5 ק"ג 5-5-5 עוד לא מתחיל להרגיש קושי רציני.
מתח - BW+15 ק"ג 5-5-(4-5) הרס אותי התרגיל הזה כבר. אני מתגעגע לבנט אובר רואו :( אבל זה מה יש. הסט האחרון כאילו הצלחתי להגיע עם הסנטר כזה בערך... אז נקרא לזה 4-5. מתחיל להיות ממש קשה.

ועכשיו החלק הכי קשה בכל התוכנית - להשיג את הסרטונים המזורגגים האלה, כל הסרטונים של האימונים הקודמים נמחקו כי יש לי חבר מפגר, אלה מהאימון היום, תהיו עדינים 🙄 (תתעלמו מהקריינות המפגרת שלו - אין לי מושג איך מנטרלים קול ביוטוב חח):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקאווט דיי גרוע. דבר ראשון אתה לא שובר מקביל - אתה צריך לרדת יותר נמוך. דבר שני אתה בכלל לא מתיישב אחורה, כל ההאמסטרינג רפוי והתנועה שלך הולכת קדימה רק, וזה אמור להיות הפוך.

טוב שהעלת הסקוואט שלך לא טוב, אתה לא מגיע אפילו למקביל.
ובכללי התנועה שלך שגויה, אתה צריך לחשוב על להתיישב אחורה, להוציא חזה החוצה ולדחוף ברכיים החוצה.
בשלב הקונצנטרי(כשאתה עולה) אתה צריך להעלות דרך האגן-ישבן .
בהצלחה

חחחח הרגת אותי עם הסקוואט שלך.
תשפר אותו כמו שאמרו לך רד עמוק.
פעם הבאה שתצחק על סירטון של מישהו שיעלה מכאן ההשעייה שלך תיגמר בגיל 80.

בקשר לסירטון כמה דגשים:

1. עומק כמו שנאמר כאן, אם אתה לא מצליח לרדת עמוק תעשה מתיחות בבית (תרד עמוק תפתח בירכיים ותחכה מספר שניות ותעלה
2. אתה עושה סוג של היי באר? שים את המוט יותר למטה, תוציא את החזה ותרים את המרפקים
3. הבירכיים גולשות נסה לחשוב שאת רוב הכובד אתה מרכז על העקבים, פיסוק ברוחב כתפיים אולי מעט יותר ורגליים יוצאות ב 30 מעלות החוצה
4. תקרא את SS

כנס ללוג שלי תקרא קצת תגובות ותבין שזה לא מתחיל ממני הצחוקים האלה...
מוזר שרק לחלק מהמשתמשים אתה מעיר משהו פה לא מסתדר לי...

• פותח/ת השרשור
אני מבין. קודם כל משה בקשר למה שאמרת היי באר אני לא עושה.. לא קרוב לזה אפילו =/ אני מוציא את המרפקים שלי החוצה והמוט נשען אך ורק על הכתף האחורית (ולפי מה שהבנתי ככה זה אמור לעבוד לא?)
וכן. הבנתי את הבעיה בתנועה שאני הולך קדימה ולא מתיישב אחורה. צריך להתחיל להרגיל את התנועה מחדש ><"
יש לי טעם בכלל להמשיך עם המשקלים כשהטכניקה כל כך לקויה ועוד שדפקתי את התוכנית ככה.
להתחיל אותה מההתחלה אולי? ><"

אתה יכול להמשיך אם אותם משקלים.. פשוט תתקן את הסקוואט, זה לא שהגעת למשקל שיא שלך
ובקשר לטעות שלך לא נורא.. פשוט תתחיל עכשיו כמו שצריך

כנס ללוג שלי תקרא קצת תגובות ותבין שזה לא מתחיל ממני הצחוקים האלה...
מוזר שרק לחלק מהמשתמשים אתה מעיר משהו פה לא מסתדר לי...
יש הבדל בין לצחוק על מישהו ששם ספוג כמו כוסית כדי שלא "ישפשף" לו את העור לבין מישהו שמנסה ללמוד ולא מצליח לרדת למטה בגלל שהשרירים שלו בקנטים ויש לו חוסר גמישות (כנראה).
בכל מקרה זה שפתחת משתמש חדש לא אומר שאני לא יודע את זה וקיבלת חסד רק כי התחלת SS והפסקת איכשהו להיות ליצן.

יש הבדל בין לצחוק על מישהו ששם ספוג כמו כוסית כדי שלא "ישפשף" לו את העור לבין מישהו שמנסה ללמוד ולא מצליח לרדת למטה בגלל שהשרירים שלו בקנטים ויש לו חוסר גמישות (כנראה).
בכל מקרה זה שפתחת משתמש חדש לא אומר שאני לא יודע את זה וקיבלת חסד רק כי התחלת SS והפסקת איכשהו להיות ליצן.
מי ישמע כולה ספוג.... מה כבר החסרונות שלו בהיי באר? אין הבדל...

יש חסרונות לטמפון בהיי באר, אם תחשוב קצת לא יקח לך הרבה זמן לעלות עליהם.

פעם הבאה שתצחק על סירטון של מישהו שיעלה מכאן ההשעייה שלך תיגמר בגיל 80.

SS

כל הכבוד על ההערה הזאת. אני אישית מוכן 'לסבול' לא מעט ביטויים שאני נאלץ לקרוא
בפורומים. להעביר דאחקות על מישהו שהיה אמיץ מספיק (וכן, זה דורש אומץ, למי שבספק)
לצלם את עצמו, זה אחד הדברים הכי נמוכים שיש.

תנסה להוציא ברכיים קדימה בתחילת התנועה, לעצור אותם שם שישמשו כציר ופשוט לשבת אחורה
בהתחלה בלי מוט בכלל, פשוט לשבת הכי עמוק

אחר כך תעשה עם מוט, ותוסיף משקל
הברכיים שלך בורחות קדימה ואתה בקושי יורד

תראה סרטונים של ריפטו, ורצוי מאוד לקרוא את הספר SS או לפחות תתחיל מלקרוא את הפרק על הסקווט
http://www.youtube.com/results?search_query=rippetoe+squat&search_type=&aq=1&oq=rippeto

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
24.09
אוקיי החלטתי להוריד משקל ולהתחיל לעבוד חזק טכניקה בסקוואט, ומסתבר שהייית צריך להוריד הרבה יותר משקל ממה שנדמה לי
סקוואט - 55 ק"ג 5 (טכניקה מחורבנת, ואיבדתי שיווי משקל בחזרה הראשונה, לא העלתי סרטון אפילו), 45 ק"ג 5-5 (סרטונים למטה)
בנצ' - 65 ק"ג 5-5-5 בסדר.. מתחיל טיפה להיות קשה.. (שזה די עצוב.. כי השיא שלי לפני שנתיים ל5 חזרות היה 75 ק"ג)
דדליפט - 80 ק"ג סבבה.. טיפה'לה קשה.. סרטון למטה..

הבנתי דבר אחד, הגמישות שלי על הפרצוף וזה ממש ממש עושה את הסקוואט בעייתי =/
סרטונים (ושוב מצטער על הקריינות המפגרת של חבר שלי.):

ממה שאני רואה אני לא שובר מקביל וזה מתסכל אותי!!!! כי בפועל כשאני עושה אני מרגיש שאני כבר עוד שנייה נוגע עם העקבים בתחת זה לא נורמלי. אני לא יכול לרדת יותר נמוך מזה אני פשוט מאבד שיווי משקל |:

הפאקים שאני רואה מפה (ולא יודע עד כמה אני צודק) הגב שלי מעוגל בהתחלה (שזה ממש מוזר.. הגב שלי טבעי קשה לו להתעגל...) ואני מושך אחורה מוקדם מדי? (עוד לפני שזה עובר את הברך..)
שיהיה תשפטו אתם.

שקילה עדכנית: 65 ק"ג 😃 (אני כבר מתחיל לחשוב שהעליה ממש ממש לא נקיה XD)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט תנסה לדחוף קדימה בתחילת הירידה את הברכיים ואח"כ לדחוף אותם לצדדים. קצת קשה לראות אבל נראלי שאתה צריך לפתוח יותר פיסוק

הדדליפט נראה בסדר רק תוציא עוד את החזה החוצה ותכווץ את הגב

אתה שוקל 65 ? מה הגובה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית