גם אני נפלתי במלתעות SS

• פותח/ת השרשור
בסקוואט תנסה לדחוף קדימה בתחילת הירידה את הברכיים ואח"כ לדחוף אותם לצדדים. קצת קשה לראות אבל נראלי שאתה צריך לפתוח יותר פיסוק

הדדליפט נראה בסדר רק תוציא עוד את החזה החוצה ותכווץ את הגב

אתה שוקל 65 ? מה הגובה ?
ממש לא רעיון חכם לפתוח פישוק רחב יותר :X היה לי סוג של קרע במקרבי ירך (צד ימין).. פציעה שלא החלמתי ממנה.. וכנראה לדברי כמה וכמה רופאים מפגרים למיניהם לא תחלים. כל פעם שאני פותח פישוק רחב טיפה אני מרגיש את זה מציק לי. =/

ובקשר לדדליפט להוציא עוד את החזה בסיום? (במצב עמידה כאילו?)

והגובה 1.76~. אני שחיף. אני מודע לזה. יש לי מקלות עוף במקום תאומים. מודע לזה. הכל בסדר 😆

• פותח/ת השרשור
סורי על הדאבל, פשוט קפצו לי עוד כמה שאלות.
לפי המדריך אני רואה שרשום אחרי 2-3 שבועות כבר להתחיל לקצץ במשקל בחצי (שזה סביבות 8 אימונים). אני כבר עברתי את אימון 10, ברור לי שבפרס אני עוד לא צריך להתחיל לקצץ עליה (בקושי היו אימוני B), וגם בסקוואט לא, בגלל הירידת משקל דרסטית לצורך תיקון טכניקה.
השאלה יותר תקפה לדדליפט ולבנץ', הדדליפט אמנם טיפה כבד אבל אני מרגיש שאני מסוגל למשוך את זה יפה ולהמשיך גם לאימונים הבאים, באמת כדאי להתחיל לקצץ במשקלים?
הבנץ' לעומת זאת נהיה טיפה יותר קשה.. מתחיל להרגיש עומס.. יש מקום לקיצוץ? או כדאי להמשיך בשניהם ולתת בראש ורק כשאני אתקע להתחיל לקצץ?

וגם אני אשמח אם עוד אנשים יוכלו להגיב על הסרטונים מבחינה טכנית ><" מת כבר להפטר מהנכות של הסקוואט המחורבן הזה שיש לי.

בקשר לסקוואט דבר ראשון הסרטונים החדשים שפרסמת נראים הרבה יותר טוב מהקודמים, שזה כבר שיפור, אבל בכל זאת אני אצטרך לבקש ממך לצלם בזווית קצת שונה, תבקש מהצלם שנוכל לראות גם כמה אתה דוחף את הברכיים החוצה ולא רק את הפרופיל.
לדדליפט אני לא כל כך אתייחס למה זה נראה לי בסדר.

בקשר למשקלים, הרעיון הוא למשוך כמה שיותר את העלייה, עד שאתה מרגיש שזה נהייה לך קשה להמשיך לעלות ב5ק"ג בסקוואט בכל אימון, אני לדוגמה התחלתי סקוואט ממוט ריק ואני עדיין מעלה 5ק"ג כל אימון, זה מאד אינדבידאולי אבל הרעיון המרכזי של התוכנית זה לא להתקע, כלומר כל אימון להעלות את המשקל שיש על המוט, בין אם זה 5ק"ג ל1.25ק"ג, תלוי כמה הפרה עלתה במשקל באותו יום (המבין יבין ואם לא הבנת הגיע הזמן שתקרא SS)

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי הכל 😃 ניקח לתשומת ליבי, ומאיזה זווית אתה מעדיף שיצלמו? מקדימה מן הסתם אי אפשר כי יש שם מראה וכלוב וכאלה וכאלה... מאחורה זה יהיה טוב?

• פותח/ת השרשור
29.09
עוד אימון עבר לו 😃
סקוואט 55 ק"ג 5-5-5 - אני יודע, בטעות קפצתי ב10, אבל לא נורא מהאימון הבא נקפוץ ב5. בכל אופן אני מרגיש שיפור בטכניקה, הרבה יותר קל לי להוציא את התחת, להשען על העקבים ובכלל לרדת. לצערי הפעם אין סרטון אבל אני מקווה שהתחושה שלי לא אכזבה אותי, אימון הבא יבוא סרטון!
פרס 30 ק"ג 5-5-5 - היה כיף חחחח כל מה שיש לי להגיד.
מתח 17.5 ק"ג תוספת - 4-3 ממש ממש כבד. אני אמשוך את זה גג עוד 2 אימונים, אם אני לא מצליח - דילואד ראשון הנה אני בא. סט אחרון עשיתי באחיזה הפוכה והצלחתי לסיים את ה5... לא יודע למה, אמרתי לפחות נעשה עם עצמי משהו

• פותח/ת השרשור
01.10
חייב להודות, הגעתי לאימון די עייף. בכל מקרה
סקוואט 60 ק"ג 5-5-5 שוב אין סרטון, סורי, אבל אני מרגיש הפעם שאני ממש שובר מקביל, ויופי טופי כזה.
בנצ' 67.5 ק"ג 5-4/5-5 לא יודע למה הסט השני היה בו פאק.. כנראה מעט מדי מנוחה.. אבל בשלישי הגעתי עם רעל ונתתי בראש. - לא היה קל.
דדליפט 85 ק"ג 5 בכיף 😃 הלכו לי השינים, גירדתי את המוט בהם כל הזמן כי רצתי להשאיר אותו קרוב קרוב.

סה"כ, אימון סבבה חחח.
עבר כבר חודש -> שקילה עדכנית 65 ק"ג, עליה של 4 ק"ג 😃 בכיף.

• פותח/ת השרשור
4.10
הגעתי מלא רעל לאימון, העיקר לסיים את המתח המחורבן הזה חחח, קיצור:
סקוואט 65 ק"ג 5-5-5 לא היו בעיות, מרגיש טיפה בריחה של הברכיים.. צריך להבין ממה זה בא.. עדיין אין סרטונים, מיהרנו היום טיפה חח
פרס 32.5 ק"ג 5-5-5 עדיין כיף 😃, בדקתי היום במיוחד טכניקה, לפני שיצאתי ראיתי כל מיני סרטוני הדרכה של ריפ, בדקתי מרפקים.. יישור של המוט. לא היה פאקים שראיתי 😃
מתח 17.5 ק"ג 5-5-5 עוד לא זכור לי שסחטתי את עצמי כל כך.. כל חזרה סחטתי וסחטתי כל המיץ יצא לי אבל הצלחתי! :D יצאתי מבסוט!

אימון הבא 2 פלטות בדדליפט 🤘 מצפה בקוצר רוח :D

• פותח/ת השרשור
07.10
אז האימון שרציתי שיהיה מחר לא היה בסוף מחר. לא הצלחתי לישון בגלל כאבים לא נורמליים במרפק (למה? אין לי מושג.. אולי הלכתי מכות עם הקיר בלילה) והפציעה ברגל שגרמה לי לצלוע רוב היום.
ישנתי 12 שעות בלילה וקמתי כמו חדש עם רעל לאימון 🤡
לצערי הלכתי היום לבד אז הייתי מינוס ספוטר (תבינו למה זה חשוב בהמשך) ומינוס צלם. אז לצערי נצטרך לצלם את האימון הבא 😣
קיצ':
סקוואט 70 ק"ג 5-5-5 הלך לא רע בכלל. היה לי בריחה בסט הראשון של גוד מורנינג כזה אבל חוצמזה אני חושב שכל הסטים הלכו די טוב. (עדיין חייב לעבוד על גמישות - נכניס מתיחות לשבועות הקרובים)
בנצ' 70 ק"ג 5-5-3 ואתם שואלים למה 3? הספוטר בסט השני החליט לתפוס לי את המוט למעלה באוויר מה שגרם כשהוא שיחרר ליפול עליי וסיימתי את הסט עם קושי רב. לסט הבא החלטתי להסביר לו איך באמת שומרים. והוא אחרי החזרה השלישית משום מה שם 2 אצבעות כאילו להראות נוכחות שהוא שם לתמוך. והאצבע שלו נכלאה בין החזה לבין המוט שלי, מה שגרם למוט להחליק לי טיפה - וקיצ' סיימתי את 2 החזרות האחרונות עם הרבה עזרה ממנו. אז זה ישאר בתור 3. - אימון הבא החלטתי להשאיר על אותו משקל. כשאני אעשה PR (וזה יהיה 72.5 ק"ג אני רוצה לוודא שזה יהיה טוב 😆)
דדליפט 90 ק"ג 5 - פאן פאן פאן. מצפה כבר ל100 ✌️

קשה למצוא ספוטרים טובים בימינו 😣

במכון שלנו יש המון ספוטרים שתוך כדי הבנץ' הם עושים בנט אובר ומה שמצחיק שהאנשים אחרי זה מבסוטים מעצמם על הPR החדש.

• פותח/ת השרשור
אוי ויי. אם רק הייתי רואה את הספוטר מתכופף הייתי ישר בועט בו XD הם לא רציניים חחח

התקדמות יפה

לגבי הכינוי שלך אהבת אותו בתור המתופף בנירוונה או סולן של פו פייטרס ?

מזל טוב על השיאים! מתחיל להיות חזק..
תגיד איפה אתה לומד בחולון ואיפה אתה מתאמן?

ואגב,פו פייטרס הם פאקינג להקת גייZ

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחח אהבתי אותו בעיקר בתור סולן בפו פייטרס. זו ה-להקה האהובה עליי. את נירוונה לא אהבתי כ"כ, קורט קוביין מציק לי עם הקול שלו. וliftheavy מה נחשב בעייניך לא גייז? חחח אפשר לפתוח על זה דיון שעות 😛

ואממ למדתי בנבון.. עכשיו אני באורט חולון (יג') ואני מתאמן בנפשונית. גלעד היה מתאמן שם גם פעם ראיתי שהוא רשום פה 😛

חחחחחחחח אהבתי אותו בעיקר בתור סולן בפו פייטרס. זו ה-להקה האהובה עליי. את נירוונה לא אהבתי כ"כ, קורט קוביין מציק לי עם הקול שלו. וliftheavy מה נחשב בעייניך לא גייז? חחח אפשר לפתוח על זה דיון שעות 😛

ואממ למדתי בנבון.. עכשיו אני באורט חולון (יג') ואני מתאמן בנפשונית. גלעד היה מתאמן שם גם פעם ראיתי שהוא רשום פה 😛

אני לומד בקוגל אחרי הקניון.
תקרא לי דניאל.
תארגן לי כניסה לחדר כושר בנפשונית נעשה אימון משותף:RockOn:

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחח וואלה אני מכיר כמה בנות מהיב' של קוגל.. באיזה שכבה אתה?

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי בכיתה י' עוד הייתי עובד בABC עם סופרסטים יד קדמית XDD
איי איי השטויות של פעם

• פותח/ת השרשור
סעמק נו באמתתתתתת
הלכנו לחדר כושר שעה לפני שהוא נסגר וגם ככה אני באיזה מיני האנגובר מאתמול. אמרתי נעשה אימון טכניקה, מה רע?
ובגלל שערב חג שני החדר כושר נסגר בול כשהגענו איזה עצבים!!

• פותח/ת השרשור
עדכון על 2 האימונים האחרונים:
11.10
הגעתי עייף, חסר חשק, לא אכלתי טוב - אבל אימון זה אימון.
סקוואט 70 ק"ג 5-5-5 אלוהים יודע איך סיימתי את זה, הרגיש כמו טון
פרס 35 ק"ג 5-5-5 גם הרגיש כמו טון, לא היה כל כך קשה לסיים את זה אבל עדיין, לא בקלות שזה אמור להיות.
מתח - הגעתי כבר תשוש, לא יכלתי לעשות עם משקל עשיתי פשוט מתח כמה שיכלתי בלי משקל.
אימון זוועה אין ספק פשוט חרבנה אחת גדולה.

14.10
היום, אכלתי טוב, ישנתי עוד יותר טוב, הגעתי מלא רעל 😃 ולבד (הכתפיים של הפארטנר שלי החליטו שהן צריכות למות)
סקוואט 75 ק"ג PR5-5-5 סבבה לגמרי, ממש לא טון, אני מרגיש שאני עוד מסוגל לעלות יפה, לצערי הסט השני הוא היחידי שאני יכול להגיד שהיה בו טכניקה שאפשר להגיד שהיא הייתה משביעת רצון (והוא גם היה הכי קל) שאר הסטים לצערי היו בריחות של גוד מורנינג =/ לא מרוצה מזה. אני אצטרך לעבוד על זה טיפה יותר.
בנצ' 70 ק"ג 5-5-5 בלי עזרת ספוטר בלי כלום, לא היה קשה מדי, מרגיש שאפשר לעלות עוד יפה 😃 החל מהאימון הבא זה כבר PRים ✌️.
דדליפט 95 ק"ג 5 - הבריחות של הגוד מורנינג בסקוואט מאוד לא עזרו, היה די קשה.. אבל סיימתי את זה עם הרבה ראבק ומטאל (מוזיקה כן?) 😃

שקילה עדכנית:
67ק"ג (והמשקל הראה לי שאני יכול לפרגן לעצמי עוד טיפה ;) ) PR!!!
מבסוט ביותר :D עכשיו שחזרנו מחופשת סוכות חזרתי גם לתזונת בי"ס - שזה אומר הרבה אוכל 😃
מי יתן ויהיו עוד אימוני רעל כאלה 😆

עדכון על 2 האימונים האחרונים:
11.10
הגעתי עייף, חסר חשק, לא אכלתי טוב - אבל אימון זה אימון.
סקוואט 70 ק"ג 5-5-5 אלוהים יודע איך סיימתי את זה, הרגיש כמו טון
פרס 35 ק"ג 5-5-5 גם הרגיש כמו טון, לא היה כל כך קשה לסיים את זה אבל עדיין, לא בקלות שזה אמור להיות.
מתח - הגעתי כבר תשוש, לא יכלתי לעשות עם משקל עשיתי פשוט מתח כמה שיכלתי בלי משקל.
אימון זוועה אין ספק פשוט חרבנה אחת גדולה.

14.10
היום, אכלתי טוב, ישנתי עוד יותר טוב, הגעתי מלא רעל 😃 ולבד (הכתפיים של הפארטנר שלי החליטו שהן צריכות למות)
סקוואט 75 ק"ג PR5-5-5 סבבה לגמרי, ממש לא טון, אני מרגיש שאני עוד מסוגל לעלות יפה, לצערי הסט השני הוא היחידי שאני יכול להגיד שהיה בו טכניקה שאפשר להגיד שהיא הייתה משביעת רצון (והוא גם היה הכי קל) שאר הסטים לצערי היו בריחות של גוד מורנינג =/ לא מרוצה מזה. אני אצטרך לעבוד על זה טיפה יותר.
בנצ' 70 ק"ג 5-5-5 בלי עזרת ספוטר בלי כלום, לא היה קשה מדי, מרגיש שאפשר לעלות עוד יפה 😃 החל מהאימון הבא זה כבר PRים ✌️.
דדליפט 95 ק"ג 5 - הבריחות של הגוד מורנינג בסקוואט מאוד לא עזרו, היה די קשה.. אבל סיימתי את זה עם הרבה ראבק ומטאל (מוזיקה כן?) 😃

שקילה עדכנית:
67ק"ג (והמשקל הראה לי שאני יכול לפרגן לעצמי עוד טיפה ;) ) PR!!!
מבסוט ביותר :D עכשיו שחזרנו מחופשת סוכות חזרתי גם לתזונת בי"ס - שזה אומר הרבה אוכל 😃
מי יתן ויהיו עוד אימוני רעל כאלה 😆

מזל טוב על הסקוואט והמשקל גוף.
חגגת לפחות באיזה מקדונלדס?✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית