עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד כמה עניין הזיעה משתנה? חשבתי על לגלח כבר אבל אם זה לא ישפיע הרבה אני לא אטרח.מסכים עם משה, פחות מזיעים + דאודורנט נמרח יותר טוב ולא מלכלך חולצות בנוסף בית שחי לרוב לא רואים, ואם אתה צריך שיהיו לך שערות בבית שחי בשביל שתרגיש גבר, אז ניראה לי זאת הבעיה היותר קטנה אצלך.
כמו שרשמתי בסופו של דבר בחורות מאוד בעד זה (מהניסיון שלי) ולכן זה באמת לא מפריעה לי.
יש לי גם שערות כמעט בכל הגוף (פרט לראש), אז בכל מקרה יש מספיק שער בשביל שידעו שאני גבר גבר 😃
לי זה היה מאוד משמעותי, גם משה רשם שזה היה לו משמעותי.עד כמה עניין הזיעה משתנה? חשבתי על לגלח כבר אבל אם זה לא ישפיע הרבה אני לא אטרח.
אני מגלח, וזה משמעותי ברמות מטורפות.לי זה היה מאוד משמעותי, גם משה רשם שזה היה לו משמעותי.
וכמה עולה לי התענוג הזה?לידיעת כל המגלחים: בית השחי הוא האזור הקל ביותר להסרה תמידית של שיער. 3-4 טיפולים מפחיתים 90% מהצמיחה.
אם כבר אתם מגלחים לכו למכון להסרת שיער (עדיף לכם לשלם פר טיפול).
לא יודעת כמה עולה דרך המכונים הגדולים אבל אצל קוסמטיקאית פרטית 4-5 טיפולים זה סביב 500 שח.כמה עולה לי התענוג הזה?
זהו?! 500 שח ואין לי יוצר שערות בבית שחי? 0.0לא יודעת כמה עולה דרך המכונים הגדולים אבל אצל קוסמטיקאית פרטית 4-5 טיפולים זה סביב 500 שח.
אם התגובה הזו מקבלת 20 לייקים אני מגלח.
i smell a pussyאת האמת התכוונתי אם היא תקבל תוך יום,לא ציפיתי שיעשו לייקים שבועיים אחרי.
מקורות מוסמכים מוסרים לי שאתה שקרן.i smell a pussy