הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קיץ מגיע, מישהו מגלח בבית שחי?

מסכים עם משה, פחות מזיעים + דאודורנט נמרח יותר טוב ולא מלכלך חולצות בנוסף בית שחי לרוב לא רואים, ואם אתה צריך שיהיו לך שערות בבית שחי בשביל שתרגיש גבר, אז ניראה לי זאת הבעיה היותר קטנה אצלך.

כמו שרשמתי בסופו של דבר בחורות מאוד בעד זה (מהניסיון שלי) ולכן זה באמת לא מפריעה לי.

יש לי גם שערות כמעט בכל הגוף (פרט לראש), אז בכל מקרה יש מספיק שער בשביל שידעו שאני גבר גבר 😃

מסכים עם משה, פחות מזיעים + דאודורנט נמרח יותר טוב ולא מלכלך חולצות בנוסף בית שחי לרוב לא רואים, ואם אתה צריך שיהיו לך שערות בבית שחי בשביל שתרגיש גבר, אז ניראה לי זאת הבעיה היותר קטנה אצלך.

כמו שרשמתי בסופו של דבר בחורות מאוד בעד זה (מהניסיון שלי) ולכן זה באמת לא מפריעה לי.

יש לי גם שערות כמעט בכל הגוף (פרט לראש), אז בכל מקרה יש מספיק שער בשביל שידעו שאני גבר גבר 😃
עד כמה עניין הזיעה משתנה? חשבתי על לגלח כבר אבל אם זה לא ישפיע הרבה אני לא אטרח.

אני לא מאוד שעיר בבית שחי והוא נשאר יבש לגמרי עם דאודודורנט ג׳ל פשוט של ג׳ילט, כך שאף פעם לא הרגשתי צורך לגלח.

לאחר שכמה חברים העירו לי במכון שזה לא אסתטי, קיצצתי עם מכונת תספורת

בהתחלה זה מציק, אחרי זה מתרגלים.

לידיעת כל המגלחים: בית השחי הוא האזור הקל ביותר להסרה תמידית של שיער. 3-4 טיפולים מפחיתים 90% מהצמיחה.
אם כבר אתם מגלחים לכו למכון להסרת שיער (עדיף לכם לשלם פר טיפול).

לידיעת כל המגלחים: בית השחי הוא האזור הקל ביותר להסרה תמידית של שיער. 3-4 טיפולים מפחיתים 90% מהצמיחה.
אם כבר אתם מגלחים לכו למכון להסרת שיער (עדיף לכם לשלם פר טיפול).
וכמה עולה לי התענוג הזה?

אני פעם ב-2 או 3 שבועות כשאני מסתפר אז אני גם מוריד עם המכונת תספורת על 0 .
עולם אחר... נוח יותר בימים החמים ובאימונים אני עדיין מריח כמו Axe טרי טרי :-}

Never go full retard

Sobotna__Delo_Foto_20121101_hires.jpeg0.jpeg

מגלח אולי 10 שנים כבר..פחות הזעה..הרבה יותר אסטטי..בקיצור רק פלוסים.לגבי זה שמגרד..בהתחלה כן זה מציק אבל עם הזמן כשאתה צובר פזם זה כבר מפסיק...
כל האלה שמסדרים גבות\עושים לייזר\ומי יודע מה עוד אתם עושים..אני חושב שזה קצת יותר גייז מאשר גילוח בבית שחי..אבל כן תגידו שהמצב בלתי נסבל בלה בלה בלה סבבה..הריח בבית שחי והמראה הכללי שלו גם בלתי נסבל כשיש לך שיח כמו ליוסי בניון שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית