הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 155KGX5

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
מתכוון להתחרות ביולי לפי התכנון,קטג' 16-;18,משקל 75-82. (מ.ג 80,בן 16)
מקווה להגיע עם סקוואט 200,דד 220 ובנץ 120.
בלי יותר מדי דיבורים,אני צריך להתחיל מחר תוכנית כוח (עד היום לא נגעתי בכוח,נפח נטו) ומתלבט בין הטקסס ללינארית,אשמח קצת לעזרה מהמבינים שפה.
בכל מקרה,אשמח לתגובות אמיתיות על הסרטון,אם לא עשיתי משהו טוב,תעירו !
עריכה: הוספתי עכשיו מצב לHD,ממליץ לראות על HD.

אחלה סקוואט. מוניטין.
סדר את האחיזה שלך. תניח את המוט טוב יותר על הטרפזים ואחוז בו באחיזה מלאה כשהמרפקים מצביעים יותר למטה. יוריד את העומס מפרק כף היד.

ברוך השב אחי 😃
סקוואט יפה רק לא חושב שכדאי לך להתאמן עם רצועות ברכיים. עדיף תוריד אותם ותוריד משקל.
גם ממליץ לקנות חגורה נורמאלית

סקוואט ממש יפה אבל 😃

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה בהיי בר לפאוורליפטרים ? אני מסכים שהרוב יעדיפו וירימו יותר עם lb אבל אם עובד לו hb שיבושם לו
אני כבר רגיל לhb,לא חושב שאשנה את זה ..
אחלה סקוואט. מוניטין.
סדר את האחיזה שלך. תניח את המוט טוב יותר על הטרפזים ואחוז בו באחיזה מלאה כשהמרפקים מצביעים יותר למטה. יוריד את העומס מפרק כף היד.
קודם כל תודה רבה.
אחיזה תמיד הייתי מחזיק תמוט חזק וזה היה מקשה עליי לעלות כי בעצם אני הייתי מוריד תעצמי למטה עם הידיים,בגלל זה גם אני לא אוחז אחיזה מלאה,אני פדוט שם ידיים אך ורק בשביל שהמוט לא יחליק לא יותר מזה,ככה שאגודל בחוץ מאפשר לא אחיזה טובה יותר ולא לנעול חזק ולהואיד תעצמי למטה,ואני מדבר מניסיון האחיזה הראשונה שלי הייתה על אגודל נעול וזה פשוט הרג אותי בעלייה ..
ברוך השב אחי 😃
סקוואט יפה רק לא חושב שכדאי לך להתאמן עם רצועות ברכיים. עדיף תוריד אותם ותוריד משקל.
גם ממליץ לקנות חגורה נורמאלית

סקוואט ממש יפה אבל 😃
תודה רבה חבר ! ציפיתי לתגובה ממך 👏
הרצועות לא מלפני הרבה זמן,אני אחד שלוקח לו הרבה זמן להתרגל לדברים חדשים,ככה שבשביל להתרגל לרצועות בתחרות אני מכניס אותם כבר מעכשיו באימונים שאני מעלה משקל.
חגורה טובה ואולסטאר יבואו בקרוב,וזה הסיבה שאני אקנה אותם בזמן הקרוב ולא שבוע לפני התחרות,פשוט צריך להתרגל אליהם הרבה זמן...
אגב,לרצועות אני עדיין לא רגיל בשיט,בתחילת הסרטון תראה אותי שם אותם,זה אחרי שעשיתי חזרה ועצרתי תסט כי לא שמתי טוב ...
התחרות ביולי, מה ההיגיון בלהשתמש ברצועות עכשיו?
נטו להתרגל.
אני שם אותם רק באימונים שאני מעלה משקל בסקוואט.
היי בר
רצועות
בלי נעליים
חגורה גרועה.
רגיל כבר לhb,לא חושב שאשנה את זה כי לוקח לי הרבה זמן להתרגל לכל דבר ודבר ..
רצועות? יש בהודעה למעלה.
בלי נעליים,צודק לגמרי ! אבל עדיף מאשר אייר מקס מסריחות ולא יציבות בשיט של נייק,לא ככה? בקרוב אקנה אולסטאר וחגורה חדשה,והכל ייראה לגמרי שונה ..
בכל מקרה תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
בהצלחה טיטוף:79nb:
וניראלי שכדאי לך להתחיל עם ss
סס? אני מאמין שלא טצליח להתקדם כמו שצריך בה ,ואני דווקא אלך על לינארית או טקסס.
עדיין לא בחרתי,ישלי עד חמש בערב לבחור ולהצחיל אימון מהיום.

סקוואט יפה מאוד !
אבל לדעתי אל תעשה עם רצועות - ותחליף לאולסטר, נעל ממש מצויינת 😃
לגבי החגורה וLB או HB - לדעתי תנסה לעבור לLB ככה תוכל לעלות במשקלים (בטכניקה טובה) אבל אם אתה רוצה להשאר HB אין בעיה 😃 והחגורה לדעתי תחליף לחגורות העבות יותר .. של ליפטינג

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור לעבוד עם רצועות כל כך רחוק מהתחרות.
אקח את זה לצומת ליבי,אנסה להוריד תרצועות מהאימונים בקרוב.
מתי בערך היית ממליץ לפני התחרות להתחיל עם הרצועות ? אני פשוט צריך זמן הסתגלות לא קצר,זה למה התחלתי מעכשיו איתם.
אולסטאר כנראה השבוע אקנה,חגורה נקווה שיהיה תקציב עד התחרות ...
שאלה קצת פחות קשורה,דחיתי את התוכנית כוח ליום ראשון הבא בגלל מבחנים והרבה שטויות,מה היית ממליץ? טקסס,לינארית?

סקוואט יפה מאוד !
אבל לדעתי אל תעשה עם רצועות - ותחליף לאולסטר, נעל ממש מצויינת 😃
לגבי החגורה וLB או HB - לדעתי תנסה לעבור לLB ככה תוכל לעלות במשקלים (בטכניקה טובה) אבל אם אתה רוצה להשאר HB אין בעיה 😃 והחגורה לדעתי תחליף לחגורות העבות יותר .. של ליפטינג
תודה רבה קודם כל !
כן אני כנראה אוריד תרצועות בקרוב,ואולסטאר מאמין שהשבוע אני אביא,יש עדיפות לאולסטאר גבוהות?
לגבי hb וlb,ניסיתי מזמן lb ולא הסתדרתי.
אני כנראה אבדוק את זה שוב אם כלכל הרבה הציעו לעבור לזה.
בקשר לחגורה,אני יכול רק לקוות שיהיה לי כסף להסיא חדשה וטובה עד התחרות.

מתי בערך היית ממליץ לפני התחרות להתחיל עם הרצועות ? אני פשוט צריך זמן הסתגלות לא קצר,זה למה התחלתי מעכשיו איתם.
שאלה קצת פחות קשורה,דחיתי את התוכנית כוח ליום ראשון הבא בגלל מבחנים והרבה שטויות,מה היית ממליץ? טקסס,לינארית?

תודה רבה קודם כל !
כן אני כנראה אוריד תרצועות בקרוב,ואולסטאר מאמין שהשבוע אני אביא,יש עדיפות לאולסטאר גבוהות?
8 שבועות לפני לדעתי זה הכי מוקדם שאפשר.
מן הסתם כשתוריד את הרצועות אתה גם תוריד משקל....
ואני ממליץ על טקסס.

תודה רבה קודם כל !
אממ כן אולסטר גבוהות מעולות

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך להתחיל מהלינארית היא טיפה יותר עדינה וידדותית מטקסס למי שלא התנסה בתוכנית כוח מעולם
אני יכול להתמודד איתה,השאלה מה תיביא תוצאות טובות יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית