עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנוגע לשריפת שומן אני זוכר שפורסו כאן מחקרים שאין עדיפות לעיתוי.
בנוגע לביצועים אירוביים מהניסיון שלי זה אישי, יש כאלה שירוצו יותר טוב בבוקר ויש כאלה שירוצו יותר טוב בערב.
אני רץ לרוב בבוקר כי זה מה שמסתדר לי עם הלו"ז וגם אני לא דופק לעצמי את שנת הלילה בכך שאני רץ בערב.
אבל בריצות שכן רצתי בערב על מסלולים זהים לריצות בוקר שאני עושה, לרוב התוצאות היו טובות יותר ובטח יותר נוח "להכנס" לריצה בערב
מאשר בריצת בוקר.
לוטם יש לך קישור למחקר שמצביע על ביצועים עדיפים באימוני בוקר ?
דווקא בכל מה שקשור לביצועים, לא בטוח.בבוקר רמת הקורטיזול גבוהה, לכן יותר שומן ינוצל באימון דבר שיגרום "לחוס" על מאגרי הפחמימות ובכך עלול לשפר ביצועים אירובים, אמנם זה שיותר שומן ינוצל באימון לא אומר שזה יעזור לירידה במשקל, כדי לרדת במשקל צריך ליצור גרעון קלורי, להכניס פחות מההוצאה האנרגטית הכללית. לכן בשביל מטרה זו אין עדיפות לבצע פעילות בבוקר או בערב, בצע מתי שנוח לך.
אם המטרה היא שיפור ביצועים, לבוקר יש עדיפות כשמדובר באימונים אירובים בלבד.
https://www.kilogram.co.il/2392/האם-פעילות-אירובית-אחרי-צום-לילה-ממקסמ/בנוגע לשריפת שומן אני זוכר שפורסו כאן מחקרים שאין עדיפות לעיתוי.
ומה כתוב שם, מיד בהתחלה? "אין שום תמיכה מדעית ביעילות אסטרטגיה זו".
מתי אמרתי שזה יעיל לשריפת שומנים?ומה כתוב שם, מיד בהתחלה? "אין שום תמיכה מדעית ביעילות אסטרטגיה זו".
אם אני מסיים את הריצה שלי אחרי עשר לא אירדם לפני אחת שתיים בלילה.מה הכוונה ״דופק לעצמי את שעות השינה״?
מתי אמרתי שאמרת? האשכול הזה התחיל בשאלה של מישהו לגבי היעילות של ריצה בצום על הבוקר, ואני חושב שהציטוט רלוונטי עבורו.מתי אמרתי שזה יעיל לשריפת שומנים?
אה הבנתי אותך לא נכון 😅מתי אמרתי שאמרת? האשכול הזה התחיל בשאלה של מישהו לגבי היעילות של ריצה בצום על הבוקר, ואני חושב שהציטוט רלוונטי עבורו.
בכיף ובהצלחה.תודה לכולם על התגובות:)