הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

3 חוקים שאתם רוצים

המממ...

אני תוהה לגבי 3... מה עץ האפשרויות היוצא מזה לפי תורת המשחקים...

אז נדע האם תהיה:

א. עשיר אך ערירי ללא מין.
ב. עני אך מסופק.
---

חוץ מזה.. אתה מבין שיש לך פה גם כשל לוגי:

2. אני מעל החוק.

אם אתה מעל החוק אז היא לא ממש יכולה לסרב וגם אם ניתנה לה האופציה, יש לי תחושה שכשתגלה שנשים מוכנות לשלם 10 אלפים ש"ח כדי לא לשכב איתך אתה תעלה את זה למיליון.
ואז למעשה זו סוג של בחירה חופשית שאין בה שום חופשיות.

אתה ממש גרוע בחוקים.
כשאתה מתחיל עם בחורה והיא מסרבת אתה מקבל "לא".
במקרה שלי אקבל 10,000 שקל.
מספיקה לי בחורה אחת שתגיד כן (יש לי חברה אז זה מספיק).
וכן אני תימני. מספיק לי לדרוש סקס מ1000 בנות ואז לבטל את החוק הזה אם לא בא לי..
וזה שאני מעל החוק אומר שאני לא חייב לציית לו, לא לזה שאני מחליט עליו

הייתי כמובן מעלה את המיסים לעשירים. אולי פשוט מחלק הכל שווה בשווה, לפי כמות הילדים של המשפחה.

הייתי מוסיף עוד רגולציה על תקנים, אישורי בנייה, מעלה מכסים ומעמ, מוסיף מס יבוא אישי גם על קניות בסכומים נמוכים באינטרנט.

מחמיר את העונשים למעשני מריחאונה. מוסיף קנסות על שתיית אלכוהול בציבור. מעלה ב5% את כל מדרגות המס, מוסיף מס חברות גבוה לחברות ענק.

מצמצם את היקף הבנייה של דירות חדשות

1. כל האנשים בעולם חייבים לציית לי
2. כל האנשים בעולם חייבים להתאחד ביחד על מנת למצוא דרך להפוך אותי לבן אלמוות
3. כל האנשים שיש להם מידע על כוחות על ואיך להשיג אותם חייבים להתאחד ביחד ולגרום לכך שיהיו לי כמה שיותר כוחות על

נראה מישהו מנצח אותי 🕴

1. כל האנשים בעולם חייבים לציית לי
2. כל האנשים בעולם חייבים להתאחד ביחד על מנת למצוא דרך להפוך אותי לבן אלמוות
3. כל האנשים שיש להם מידע על כוחות על ואיך להשיג אותם חייבים להתאחד ביחד ולגרום לכך שיהיו לי כמה שיותר כוחות על

נראה מישהו מנצח אותי 🕴
מה הכיף בכוחות על אם אין אנשים רעים בעולם (כולם מצייתים לך)?

1)אי הפללה למריחואנה (לא התפרעתי ואמרתי "ליגליזציה",כי זה לא יקרה)
2)עונש מוות למחבלים
3)העלאת שכר המינימום
העלאת שכר מינימום בתור חוק? זה לא ייגמר כי תמיד תצטרך להעלות ^~^
1. להוסיף לשמות של אנשים רווק\ה או במערכת יחסים ודירוג מ1-10
2. כולם צריכים להתאמן בצורה כזאת או אחרת ולא מתקבל להיות שחיף
3. לשנות את הלימודים שיהיו מכוונים למקצוע \ משהו שבאמת יעזור לי בחיים

נתחיל בעונש מוות לכל מי שחושב שצריך להעניש נהגים שיכורים או מסתמסים או כל דבר אחר. ובכלל, עונש מוות לאנשים שרוצים לנהל חיים של אחרים.

יש לי חבר שהתמנה לאחרונה ליועץ פרלמנטרי לענייני חקיקה, להתנקש בו?

עריכה: הבהרה משפטית: זו בדיחה

נערך לאחרונה:
הייתי כמובן מעלה את המיסים לעשירים. אולי פשוט מחלק הכל שווה בשווה, לפי כמות הילדים של המשפחה.

הייתי מוסיף עוד רגולציה על תקנים, אישורי בנייה, מעלה מכסים ומעמ, מוסיף מס יבוא אישי גם על קניות בסכומים נמוכים באינטרנט.

מחמיר את העונשים למעשני מריחאונה. מוסיף קנסות על שתיית אלכוהול בציבור. מעלה ב5% את כל מדרגות המס, מוסיף מס חברות גבוה לחברות ענק.

מצמצם את היקף הבנייה של דירות חדשות

אל תשכח להוסיף סבסוד לעסקים כושלים.

1. פשע ללא קורבן זה ביזנס.
2. קרבות גלדיאטורים בטלויזיה כאשר המשתתפים הם מתנדבים\מועמדים למוות, כאשר הצופים מחליטים מה יהיה.
3. חדר כושר חינם לכל החיים במימון הממשלה. בחד"כ זה יעמדו יסמניקים שיאכפו את התת חוקים הבאים:
*מספר המילים בח"כ מוגבל ל50 מילים ביום למתאמן(צעקות וגניחות לא כולל)
*כפיפת מרפקים בכלוב מהווה עבירה על החוק, פעמיים האדם יולקה עם מוט W על הגב ובפעם השלישית יכנס לזירה.
*חדר אירובי יכלול- מגוון מסכות,קונדומים,אביזרים וסמים- ההשתתפות דורשת בדיקה לנגיף.
*לבוש פרובוקטיבי יאסר, כמו גם לקיחת סלפי ו\או שימוש באמצעי טכנולוגי שלא למטרות אימון.
*בח"כ לא יהיו שירותים אלא חור ברצפה- על מנת להרגיל את האדם המפונק לישיבת סקוואט מלאה.
*צריך אישור רפואי ללבישת כפפות אימון.
*את ההליכונים יחליף מסלול ריצה שבמרכזו יעמדו פקחי תנועה כדי לאכוף על סעיף 1.
*אין ביטוח בריאות\חיים- ביטחון זה אשליה.
*יותקן ברז לחלב 3%.
*יפתח חדר דת בשם פולחן הברזל: בו ילמדו את החולים,השחיפים והחלשים את חכמת הנסתר.אחרי הכשרה של חמישה שנים: אותם מאמינים יהפכו לאנשי כמורה ויקבלו פטור ממיסים.

1)אי הפללה למריחואנה (לא התפרעתי ואמרתי "ליגליזציה",כי זה לא יקרה)
2)עונש מוות למחבלים
3)העלאת שכר המינימום
יש לי כמה הצעות שיפור להצעות שלך:
1) לגליזציה, כי בכל זאת, תן לחלום
2) עונש מוות בדרך הכי פחות הומנית שאפשר, ואם הם אזרחים ישראלים אז הריסת הבית (לא יודע אם יש את זה עכשיו)
3) העלאת שכר המינימום מבלי להעלות את יוקר המחיה, כי אם מעלים את השכר והכל פתאום נהיה יקר יותר אז מה זה שווה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית