הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסודר

Ordolev94

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום , אני מתאמן חדש (3חודשים) בן 21 גובה 172 שוקל 60 . סביבות 7% שומן זתומרת שלא צריכה להיות לי בעיה להגיע למטרה יפה .
מתאמן 4 פעמים בשבוע ברזל לוקח גיינר אחרי כל אימון . העניין הוא שאני לא מצליח לעלות במשקל כפי שציפיתי מכיוון שאני פשוט מאוד לא מצליח לאכול . אוכל חצי ארוחה ושובע . אני אוכל מה שאני רוצה ללא בקרה ונשאר אותו דבר .

*מציין שהחילוף חומרים שלי בעייתי אני מבלה די הרבה בשירותים

הבקשה שלי היא תפריט נכון שיעלה אותי במסה וישאיר את אחוז השומן באזור 7 .
למיטב הבנתי הכי נכון בשבילי זה תפריט שבנוי ממספר ארוחות קטנות ביום מאחר וארוחה אחת גדולה קשה לי לסיים .
יועץ כושר אמר לי שאני צריך 2500 קלוריות ביום בשביל להגיע למאזן קלורי חיובי ולגדול .
אני לא בעייתי באוכל יכול לאכול הכל !

ייעוץ/תפריט לפי הצרכים הנ״ל בבקשה ?
תודה רבה לכם מראש 😃

סבבה. כמה אתה משלם?
אם לא הבנת אף אחד לא הולך לבנות לך תפריט. יש מספיק מדריכים בפורטאל שילמדו אותך איך לעשות את זה לבד

• פותח/ת השרשור
באמת שקראתי הכל ולא הבנתי כלום הלכתי לאיבוד שם אחי אני 3 חודשים בתחום מה הסיפור לזרוק לי תפריט של 2500 קלוריות ביום ?
או שתגיד לי ספציפית איזה נתונים שלי צריך ואני פשוט ארשום לך ..

מה הסיפור לזרוק לי תפריט של 2500 קלוריות ביום ?
קח משהו מכאן
התפריט הראשון שם מגיע ל 2400 קלוריות, אתה יכול להוסיף לו 100 קלוריות ממה שאתה הכי אוהב לאכול.
עריכה: הירקות והפירות שלא חושבו שם בטח יביאו אותך למאזן שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי ועוד שאלה האם גיינר יכול לשמש כתחליף לארוחה ?
למשל 2 ארוחות ו2 שייקים ביום זה בסדר ?
נ.ב (כאשר כל שייק חצי מנה - 600 קלוריות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית