עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגלל זה אתה שחיף.אני לא מרשה לעצמי לאכול ככה במסה.
אל תצפה לתוצאות בשנה הקרובה.
שכחתי להגיד, למרות שאמרתי שאני אוכל לפי תפריט, בימי עבודה יוצא שאני אוכל רק ארוחה אחת ביום ככה שאני פדוט מנסה לאכול כמה שיותר חלבון ולא סופר כלום כי אני יודע שבכל מקרה אני לא אגיע ליותר מדי קלוריות (אני לא טוחן אוכל כמו משוגע, זו לא העמסה) וגם אם כן, יש קלוריות שנשרפות באימונים ובעבודה ככה שזה לא נורא.
השבוע אני עובד כל יום בוקר, באלי למות מרוב עייפות אבל אני משתדל עד סוף החודש כמה שיותר לדחוף עבודה כדי להקפיץ את המשכורת קצת כי עד עכשיו היא גרושים.
המטרה שלי לחודש היא להחזיר לפחות 1000₪...
תודה על התגובה השקולה והמועילה ללוג.אתה עדיין שמן.
נלקחו המון מאמצים וחישובים ליצירת תגובה מועילה ומשמעותית זו.תודה על התגובה השקולה והמועילה ללוג.
🙃נלקחו המון מאמצים וחישובים ליצירת תגובה מועילה ומשמעותית זו.
תצטרך לסבול בשקט.חשבתי יהיה סוף סוף עדכון של משקלעם
התחלתי להתלבט על המשך החיטוב, אחרי שבוע של עבודה שפשוט אכלתי מה שאני רוצה (נשאר בתחומי הפליאו-בשר,ירקות ודגים בעיקר, היה גם חומוס ומטבוחה לפינוק) כשבכל יום אכלתי ארוחה אחת, התחלתי לחשוב אם כדאי לי לחזור לאכול גם פחמימה בעדינות, קצת אורז, תפוחי אדמה, בטטות וכו׳, לא פסטות ולחם וכיו״צ.
עדיין חושב על זה.
בכל מקרה, שישי-שבת הייתה העמסה, אכלתי הרבה, טעים ומשמין, כמו שאני אוהב.
העבודה פיצתה על זה, בשבת עשו לנו משמרת אחת שהיא גם פתיחה וגם סגירה, היה גיהנום, בכל רגע נתון היו בסביבות ה 150-200 איש...
אני לא אוכל כמה שבא לי, אני שומר על גירעון ומחשב הכל עם Myfitnesspal, וביצי עבודה פשוט מנסה לאכול כמה שיותר חלבון בארוחה אחת (לא מגיע לכמות חלבון ונשאר בגרעון קלורי).להפסיק פליאו ולהתחיל לחטב כמו בן אדם.
Just my honest opinion.
התחלתי ב 1.3 והיו בעיות בדרך שעיקבו.ישמן כמה זמן אתה מחטב
טוב, הבטחתי, חייבים לקיים.
הזדמן לי היום להגיע לבלאק, ואחרי יום עם עבודה כשבקושי אכלתי כל היום (חסרתי בחמש ואכלתי קצת שטויות), הלכתי עם אח שלי לבלאק.
אני לקחתי את הקילו מאתיים, אח שלי את הטירקס, כל אחד קיבל עם המנה שלו צ׳יפס, ובנוסף הזמנו גם שתייה ועוד צ׳יפס שהתחלקנו איתו בסוף.
האמת, רציתי קינוח. חבל שלא הזמנתי.
כמה דברים משעשעים:
- כשקיבלתי את המנה, כמעט כל המלצרים, כולל האחמש...
מצדיק את השם מרגע לרגע.
טוב אני מסיים חצי קילו בחמש דקות 😆בונא יא שמן סיימת קילו מאתיים ב50 דקות???!!!
בדיוק.מצדיק את השם מרגע לרגע.
כל הכבוד יותר שווה מכל PR!
אני מבין שאין פה אימונים.?
אממ. כן. תודה?בונא יא שמן סיימת קילו מאתיים ב50 דקות???!!!
מה רע,טוב אני מסיים חצי קילו בחמש דקות 😆
תשמע עכשיו יש לי מוטיבציה ללכת לשם ולהראות שאני גם יכול.בדיוק.
אממ. כן. תודה?
מה רע,