הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
אני לא מרשה לעצמי לאכול ככה במסה.
אל תצפה לתוצאות בשנה הקרובה.

Fatty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן שהפך לשמנמן״:

עדכון לוג: 21/07/15

שכחתי להגיד, למרות שאמרתי שאני אוכל לפי תפריט, בימי עבודה יוצא שאני אוכל רק ארוחה אחת ביום ככה שאני פדוט מנסה לאכול כמה שיותר חלבון ולא סופר כלום כי אני יודע שבכל מקרה אני לא אגיע ליותר מדי קלוריות (אני לא טוחן אוכל כמו משוגע, זו לא העמסה) וגם אם כן, יש קלוריות שנשרפות באימונים ובעבודה ככה שזה לא נורא.

השבוע אני עובד כל יום בוקר, באלי למות מרוב עייפות אבל אני משתדל עד סוף החודש כמה שיותר לדחוף עבודה כדי להקפיץ את המשכורת קצת כי עד עכשיו היא גרושים.
המטרה שלי לחודש היא להחזיר לפחות 1000₪...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/07/15 התלבטויות...

התחלתי להתלבט על המשך החיטוב, אחרי שבוע של עבודה שפשוט אכלתי מה שאני רוצה (נשאר בתחומי הפליאו-בשר,ירקות ודגים בעיקר, היה גם חומוס ומטבוחה לפינוק) כשבכל יום אכלתי ארוחה אחת, התחלתי לחשוב אם כדאי לי לחזור לאכול גם פחמימה בעדינות, קצת אורז, תפוחי אדמה, בטטות וכו׳, לא פסטות ולחם וכיו״צ.
עדיין חושב על זה.

בכל מקרה, שישי-שבת הייתה העמסה, אכלתי הרבה, טעים ומשמין, כמו שאני אוהב.
העבודה פיצתה על זה, בשבת עשו לנו משמרת אחת שהיא גם פתיחה וגם סגירה, היה גיהנום, בכל רגע נתון היו בסביבות ה 150-200 איש...

קרא את שאר עדכון הלוג...

להפסיק פליאו ולהתחיל לחטב כמו בן אדם.
Just my honest opinion.

להפסיק פליאו ולהתחיל לחטב כמו בן אדם.
Just my honest opinion.
אני לא אוכל כמה שבא לי, אני שומר על גירעון ומחשב הכל עם Myfitnesspal, וביצי עבודה פשוט מנסה לאכול כמה שיותר חלבון בארוחה אחת (לא מגיע לכמות חלבון ונשאר בגרעון קלורי).
ישמן כמה זמן אתה מחטב
התחלתי ב 1.3 והיו בעיות בדרך שעיקבו.

עדכון לוג: 28/07/15 סופרקאליפראג׳אליסטיקאקספיאלידושי!

טוב, הבטחתי, חייבים לקיים.
הזדמן לי היום להגיע לבלאק, ואחרי יום עם עבודה כשבקושי אכלתי כל היום (חסרתי בחמש ואכלתי קצת שטויות), הלכתי עם אח שלי לבלאק.

אני לקחתי את הקילו מאתיים, אח שלי את הטירקס, כל אחד קיבל עם המנה שלו צ׳יפס, ובנוסף הזמנו גם שתייה ועוד צ׳יפס שהתחלקנו איתו בסוף.
האמת, רציתי קינוח. חבל שלא הזמנתי.

כמה דברים משעשעים:
  • כשקיבלתי את המנה, כמעט כל המלצרים, כולל האחמש...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית