הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
תשמע עכשיו יש לי מוטיבציה ללכת לשם ולהראות שאני גם יכול.
אה תגיד זה היה בחינם אם הצלחת?
לא. הלוואי, הייתי מסיים בחצי שעה גם.
מה שכן, אח שלי הראה לי מקום בצפון שיש שם אתגר של שלושה המבורגרים (230 כל אחד אם אני לא טועה), צ׳יפס וחצי ליטר קולה, ואתה צריך לסיים בעשרים דקות ואם סיימת זה בחינם.

אבל קח איתך מישהו (@White Walker ?) ולך על זה, החוויה שווה את הכסף, במיוחד הצחוקים.

מה שכן, אח שלי הראה לי מקום בצפון שיש שם אתגר של שלושה המבורגרים (230 כל אחד אם אני לא טועה), צ׳יפס וחצי ליטר קולה, ואתה צריך לסיים בעשרים דקות ואם סיימת זה בחינם.

אבל קח איתך מישהו (@White Walker ?) ולך על זה, החוויה שווה את הכסף, במיוחד הצחוקים.
הבן אדם מנסה לאכול נכון ולהרזות ואתה ממליץ לו כאלו דברים? 🤣

קניבר, באתי, עשיתי, ניצחתי 😃
זה היה פני שנה בערך, הם אמרו אז שזה עד סוף החודש, לא ידעתי שעדיין זה קיים
נכון, רק שהפיצה שאכלתי לפני חצי שעה רומזת משהו אחר...

גם אני מנסה להרזות.
אז מה אם זה לא עובד.
😃
זה היה פני שנה בערך, הם אמרו אז שזה עד סוף החודש, לא ידעתי שעדיין זה קיים
לא יודע אם עדיין קיים אבל שווה לבדוק.
וכל הכבוד! היה קשה?

אתה כמו עוז נשבע.
בוכה שקשה ואוכל דברים בהמתיים.
העניין שאני לא בוכה. כל מה שאכלתי היום עד עכשיו זה 70 גרם ש"ש, 2 סקופים חלבון וגביע קוטג'.
ה 5 משולשי פיצה יסתדרו בסדר במאזן היומי (אני אוכל עוד משהו בלילה)
לא יודע אם עדיין קיים אבל שווה לבדוק.
וכל הכבוד! היה קשה?
באתי לסניף קריות, סיימתי בפחות מ 20 שניות איחור, ולא החשיבו לי. אחרי כמה ימים הלכתי לסניף חיפה וסיימתי בדיוק ב 20 דקות.

העניין שאני לא בוכה. כל מה שאכלתי היום עד עכשיו זה 70 גרם ש"ש, 2 סקופים חלבון וגביע קוטג'.
ה 5 משולשי פיצה יסתדרו בסדר במאזן היומי (אני אוכל עוד משהו בלילה)
טוב אז אתה לא בהמה כמו שחשבתי 😃

--- עידכון הודעה, לפני 4 דקות, תאריך ההודעות המקורית: לפני 6 דקות --- באתי לסניף קריות, סיימתי בפחות מ 20 שניות איחור, ולא החשיבו לי. אחרי כמה ימים הלכתי לסניף חיפה וסיימתי בדיוק ב 20 דקות.
טעים? או שלא שמת לב לטעם ופשוט אכלת?

טוב אז אתה לא בהמה כמו שחשבתי 😃
שבוע שעבר ירדתי 0.6 קילו למרות המבורגר, בירות, טורטיות, וופל בלגי, גלידה... כל עוד שומרים על המאזן היומי הכל סבבה. וגם הספרינטים נראה לי עוזרים (חוץ מהנפח באימוני כוח)
טעים? או שלא שמת לב לטעם ופשוט אכלת?
כן, טעים. במיוחד את הטלה אהבתי.

שבוע שעבר ירדתי 0.6 קילו למרות המבורגר, בירות, טורטיות, וופל בלגי, גלידה... כל עוד שומרים על המאזן היומי הכל סבבה. וגם הספרינטים נראה לי עוזרים (חוץ מהנפח באימוני כוח)

כן, טעים. במיוחד את הטלה אהבתי.
אבל אתה מגיע למספיק חלבון?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית