עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקווה שהרגישות שלך היא לאיזה חומר ספציפי למה שאתה לוקח, ונסה להחליף למולטי אחר.אחרי שאני אוכל אני לקח מולטיויטמין אחרי כמה דקות מרגיש חום משתעל ומקיא
בכל מקרה ויטמינים שמסיסים בשומן ( K,A,D, E) לא נספגים טוב על קיבה ריקה. זאת לא סיבה לתופעות המתוארות, אבל חבל על הכסף...לקחתי על בטן ריקה בבוקר
חידה: איזו מחלה נקראת על שם הטעם של השתן?באשר לצבע השתן
לא ממש יודע את הסיבה, אבל כבר אין לי את הכאבים האלה מאז שאני לוקח את המולטי בשעות אחר הצהריים כזה..בכל מקרה ויטמינים שמסיסים בשומן ( K,A,D, E) לא נספגים טוב על קיבה ריקה. זאת לא סיבה לתופעות המתוארות, אבל חבל על הכסף...
לא, זאת נקראת על שם הריח.MSUD
12 נקודות.סכרת כמובן
כבר כמה פעמים אחרי שאני אוכל אני לקח מולטיויטמין אחרי כמה דקות מרגיש חום משתעל ומקיא מה זה אמור להיות עדיף בזמן אחר לקחת או מה ?
תודה ..
דבר ראשון תודה לךכנראה שמדובר בכדור גדול מידי, שגורם לך לגירוי בושט בעת הבליעה.
גירוי בוושט ישר מפעיל את עצב הואגוס, ששולח אותות למוח להשתעל, מתוך תחושת גוף זר בגרון.
ושיעול של כמה פעמים מדליק את מרכז ההקאה במוח.
תגובה אלרגית לא קורית תוך דקות, אלא לרוב תוך חצי שעה לפחות אם לא יותר, עד שמרגישים גירוי להקאה.
לרוב גם מלווה בפריחה ונזלת, ולא בהכרח שהיה חולף אחרי ההקאה, אלא אף יתכן וממשיך להחמיר לקוצר נשימה ושלשולים.
אפשרות שלישית שיש לך אולקוס (פצע בקיבה) ומשהו כימי בכדור מגרה לך אותו, וזה גורם לתחושת החום, והדחף להקיא.
נסה לשתות כוסית ודקה, אם תרגיש צריבה חזקה בבטן-עד כדי בחילה/הקאה תוך 1-3 דקות,זה אולקוס.
גש לרופא משפחה לבצע תבחין הליקו בקטר, ושקול להתחיל אומפרדקס עד התור לתבחין.
דווקא לקיחת האומגה 3 יחד עם מולטי ויטמין תביא לספיגה מרבית של הוויטמינים המסיסים בשומן עליהם הזכיר @יהושע60.אני יציין שאני לקחתי את זה עם אומגה ביחד אחרי כמה שניות גם קריאטין יכול להיות שזה יותר מידי ? עדיף לקחת רק תמולטי לבד ? אולי לרסק אותו ולשתות עם מים?