הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חלב - לסיכום

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
אני כל הזמן שומע דעות מנוגדות על חלב, igf1 אסטרוגן ג'ינו ועוד.
אחת ולתמיד, הוא באמת כזה רע? \ כמה כדאי להוסיף אותו?
@SweetBamba @coldfire

בודק. שבוע לא צורך חלב שבוע צורך 250 מל שבוע 500 שבוע ליטר ותיידע אותנו מה המצב.
נ.ב לא הייתי רוצה להיות לידך בשבוע של הליטר

אז עכשיו אנחנו מבססים מה מוגזם לפי ההרגשה שזה עושה לך בבטן? זה נהיה מדהים יותר מרגע לרגע.

אז עכשיו אנחנו מבססים מה מוגזם לפי ההרגשה שזה עושה לך בבטן? זה נהיה מדהים יותר מרגע לרגע.
אז אין הגדרה למוגזם, מה זה משנה? תשתה כמה חלב שאתה רוצה. להיתפס על קטנות לא עוזר בכלום.

אתה סתם נתפס לקטנות.
אל תגזים עם האלכוהול - איך יודעים כמה זה יותר מידיי? כשמקיאים\מתעלפים
אל תגזים עם המתוקים - איך יודעים " " " " ? כשיש בחילה\מקיאים
אל תגזים עם החלב - איך יודעים? כשהבטן נפוחה, הסרחת את הסביבה ואתה משלשל בשירותים.

הכוונה שלי הייתה שזה לא טוב להקצין בשום דבר, תמיד טוב למתן.
כל אחד ימצא את הטריגר פוינט שלו עבור כל דבר, ועדיף יהיה (לדעתי) לא להגזים.

תמיד טוב למתן זו הסרת אחריות של רופאים. אם אין לך נתונים להביא, אל תגיב. ההרגשה שיש לך בבטן כשאתה שותה חלב משתנה עם הזמן. גם מי שרגיש לכוס חלב יכול להגיע למצב שנוח לו עם 2 ליטר.
אז אין הגדרה למוגזם, מה זה משנה? תשתה כמה חלב שאתה רוצה. להיתפס על קטנות לא עוזר בכלום.

זה מאוד משנה, כי זו תשובה חסרת משמעות למה שפותח האשכול שאל.

ובגלל זה צוין פה לא להפריז עם כמויות כי ההשפעה משתנה מאדם לאדם. הוא מספיק חכם להבין את זה.
רק לפרוטוקול, לשאלה הבאה שלך("אתה מכיר אותו שאתה יודע שהוא חכם"?) אז כן אני מכיר אותו.

תמיד טוב למתן זו הסרת אחריות של רופאים. אם אין לך נתונים להביא, אל תגיב. ההרגשה שיש לך בבטן כשאתה שותה חלב משתנה עם הזמן. גם מי שרגיש לכוס חלב יכול להגיע למצב שנוח לו עם 2 ליטר.
אתה צודק, זאת באמת הסרת אחריות מצדם.
מצד שני,
אתה רוצה להגיד ש-100% אתה בטוח שאין שום בעיה עם חלב? גם אני חושב שאין בעיה עם חלב, למרות זאת אני ממש לא בטוח ב-100% שאין בעיות עם חלב (שאולי יתגלו בעתיד) בעיקר בגלל "ניסויים" שאני מבצע על עצמי..
אז כן יש פה הסרת אחריות באמירה "לא להגזים", אבל אפשר להבין מאיפה היא באה.

ובגלל זה צוין פה לא להפריז עם כמויות כי ההשפעה משתנה מאדם לאדם. הוא מספיק חכם להבין את זה.
רק לפרוטוקול, לשאלה הבאה שלך("אתה מכיר אותו שאתה יודע שהוא חכם"?) אז כן אני מכיר אותו.

אז עכשיו אנחנו מחליפים מילה אחת שהיא חסרת משמעות במילה אחרת שהיא חסרת משמעות גם כן?

פעם הבאה שמישהו ישאל כמה חלבון לאכול, תגיב לו שלא יגזים ושינסה לבד.
אתה צודק, זאת באמת הסרת אחריות מצדם.
מצד שני,
אתה רוצה להגיד ש-100% אתה בטוח שאין שום בעיה עם חלב? גם אני חושב שאין בעיה עם חלב, למרות זאת אני ממש לא בטוח ב-100% שאין בעיות עם חלב (שאולי יתגלו בעתיד) בעיקר בגלל "ניסויים" שאני מבצע על עצמי..
אז כן יש פה הסרת אחריות באמירה "לא להגזים", אבל אפשר להבין מאיפה היא באה.

יכול להיות שיש ויכול להיות שאין. אין הרבה נתונים שמראים שיש. בכל מקרה, זו לא הייתה הנקודה שלי. הנקודה הייתה שלהגיד ״אל תגזים״ זה חסר תועלת.

GOMAD.
איך שכחתי..

אין אף מחקר שיביא נתונים חד משמעיים כשזה מגיע לנושא החלב, לא כאלה שאני מצאתי בכל אופן.
אנחנו הגזע היחידי בעולם ששותה חלב של מין אחר, לי זה מעולם לא נראה כדבר טבעי.
גם אם אחד מהמאמנים הגדולים (שאני מעריך) שיש ממליץ לשתות גלון חלב ביום, זה לא הופך את זה לחכם במיוחד.

חוץ מזה,
מכיר לא מעט אנשים שמגוונים חלב עם חלב קוקוס\שקדים\עזים ומאז ניהיה להם הרבה יותר טוב בבטן.

זו לא הייתה הנקודה שלי.
resized_grandma-finds-the-internet-meme-generator-dots-dots-dots-more-dots-7d61d1.jpg

GOMAD.
איך שכחתי..

אין אף מחקר שיביא נתונים חד משמעיים כשזה מגיע לנושא החלב, לא כאלה שאני מצאתי בכל אופן.
אנחנו הגזע היחידי בעולם ששותה חלב של מין אחר, לי זה מעולם לא נראה כדבר טבעי.
גם אם אחד מהמאמנים הגדולים (שאני מעריך) שיש ממליץ לשתות גלון חלב ביום, זה לא הופך את זה לחכם במיוחד.

חוץ מזה,
מכיר לא מעט אנשים שמגוונים חלב עם חלב קוקוס\שקדים\עזים ומאז ניהיה להם הרבה יותר טוב בבטן.

טענה מקורית מאוד. הרבה חיות ישתו בשמחה חלב של מין אחר אם תהיה להן הזדמנות. איך זו הוכחה למשהו? ראית פעם חיה מבשלת אורז? עושה בנץ׳ פרס?

טענה מקורית מאוד. הרבה חיות ישתו בשמחה חלב של מין אחר אם תהיה להן הזדמנות. איך זו הוכחה למשהו? ראית פעם חיה מבשלת אורז? עושה בנץ׳ פרס?
ראיתי הרבה קופים עושים בנץ' פרס.

אני רק רוצה להוסיף, זה לא רק חלב, אלו גם מוצרי חלב ולכן אם אתם רוצים לבדוק את ההשפעה של החלב עליכם, קחו בחשבון את מוצרי החלב ( גבינות למיניהן ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית