אני כל הזמן שומע דעות מנוגדות על חלב, igf1 אסטרוגן ג'ינו ועוד.
אחת ולתמיד, הוא באמת כזה רע? \ כמה כדאי להוסיף אותו?
@SweetBamba @coldfire
אחת ולתמיד, הוא באמת כזה רע? \ כמה כדאי להוסיף אותו?
@SweetBamba @coldfire
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בודק. שבוע לא צורך חלב שבוע צורך 250 מל שבוע 500 שבוע ליטר ותיידע אותנו מה המצב.
נ.ב לא הייתי רוצה להיות לידך בשבוע של הליטר
אז אין הגדרה למוגזם, מה זה משנה? תשתה כמה חלב שאתה רוצה. להיתפס על קטנות לא עוזר בכלום.אז עכשיו אנחנו מבססים מה מוגזם לפי ההרגשה שזה עושה לך בבטן? זה נהיה מדהים יותר מרגע לרגע.
אתה סתם נתפס לקטנות.אז עכשיו אנחנו מבססים מה מוגזם לפי ההרגשה שזה עושה לך בבטן? זה נהיה מדהים יותר מרגע לרגע.
אז אין הגדרה למוגזם, מה זה משנה? תשתה כמה חלב שאתה רוצה. להיתפס על קטנות לא עוזר בכלום.
אתה צודק, זאת באמת הסרת אחריות מצדם.תמיד טוב למתן זו הסרת אחריות של רופאים. אם אין לך נתונים להביא, אל תגיב. ההרגשה שיש לך בבטן כשאתה שותה חלב משתנה עם הזמן. גם מי שרגיש לכוס חלב יכול להגיע למצב שנוח לו עם 2 ליטר.
ובגלל זה צוין פה לא להפריז עם כמויות כי ההשפעה משתנה מאדם לאדם. הוא מספיק חכם להבין את זה.
רק לפרוטוקול, לשאלה הבאה שלך("אתה מכיר אותו שאתה יודע שהוא חכם"?) אז כן אני מכיר אותו.
אתה צודק, זאת באמת הסרת אחריות מצדם.
מצד שני,
אתה רוצה להגיד ש-100% אתה בטוח שאין שום בעיה עם חלב? גם אני חושב שאין בעיה עם חלב, למרות זאת אני ממש לא בטוח ב-100% שאין בעיות עם חלב (שאולי יתגלו בעתיד) בעיקר בגלל "ניסויים" שאני מבצע על עצמי..
אז כן יש פה הסרת אחריות באמירה "לא להגזים", אבל אפשר להבין מאיפה היא באה.
זו לא הייתה הנקודה שלי.
GOMAD.
איך שכחתי..
אין אף מחקר שיביא נתונים חד משמעיים כשזה מגיע לנושא החלב, לא כאלה שאני מצאתי בכל אופן.
אנחנו הגזע היחידי בעולם ששותה חלב של מין אחר, לי זה מעולם לא נראה כדבר טבעי.
גם אם אחד מהמאמנים הגדולים (שאני מעריך) שיש ממליץ לשתות גלון חלב ביום, זה לא הופך את זה לחכם במיוחד.
חוץ מזה,
מכיר לא מעט אנשים שמגוונים חלב עם חלב קוקוס\שקדים\עזים ומאז ניהיה להם הרבה יותר טוב בבטן.
ראיתי הרבה קופים עושים בנץ' פרס.טענה מקורית מאוד. הרבה חיות ישתו בשמחה חלב של מין אחר אם תהיה להן הזדמנות. איך זו הוכחה למשהו? ראית פעם חיה מבשלת אורז? עושה בנץ׳ פרס?
תאמת שזה התרגיל שהם הכי אוהבים..ראיתי הרבה קופים עושים בנץ' פרס.
מה ה RM5X5 שלך בחלב? אני אחשב לך את ה RM1איך אני יודע מה מוגזם עבורי?
יופי חמוד.אני בעד להוריד אותך מניהול.
בשבילי.300 מ"ל זה יותר מידי? אני שותה 2-3 ליטר ביום בלי למצמץ ואני יחסית שחיף
בעיה? בעיה למי?הבעיה זה הנודים
התחממות גלובאלית.בעיה? בעיה למי?