הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות ביצים בתפריט

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
2015-04-28-09-44-53.png
זה התפריט של הכמות חלבון בלבד שאני צורך ביום בעיקרון מישקל 74 בתקופת חיטוב

בבוקר : סקוף חלבון

ביניים : ביצה שלמה פלוס חלבון עושה חביתה פלוס 2 פרוסות גבינה צהובה 5 אחוז

צהריים:חזה עוף מבושל 100

אחרי אימון :סקוף ורבע חלבון אחרי אימון

ביניים: חזה עוף 100 גרם

לפני השינה : קוטג 1 אחוז

רציתי לדעת אם יש מקום לשיפור אולי להוריד משהו במקום ולהוסיף יותר ביצים

* איפה כתוב אבקת חלבון ביצה הכוונה לאבקת חלבון רגילה פלוס מינוס דומה בערכים רק לצורך המחשה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פעם אחת בבוקר עם השבעולת וקצת פירות יער או תותים

ופעם אחת אחרי אימון עם תמרים ושבעולת שואל

זה נראה לי סבבה

• פותח/ת השרשור
לא ביחד כמו שרשמתי בבוקר ואחרי אימון זה נורמלי

מילא הייתי לוקח 3 זה כבר הרבה.

אז מה אתה ממליץ להחליף ובמה לדעתך

• פותח/ת השרשור
ברור שלא. רשמתי רק את כמות החלבון בתפריט בלי הפחמימה וכל השאר כי הם לא קשורים למה ששאלתי

ברור שלא. רשמתי רק את כמות החלבון בתפריט בלי הפחמימה וכל השאר כי הם לא קשורים למה ששאלתי
160 גרם חלבון על 70 קילו זה מעולה אפשר אפילו לקצץ קצת.. אפשר נגיד להוריד את הגבינה צהובה או משהו.. אבל בסך הכל בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
תודה.המישקל כרגע 74 בעיקרון צריך בסביבות 150 אבל אמרתי ננסה לעגל ולתת עוד טיפה חלבון על בטוח ונגיע ל160 גרם בתקופת החיטוב.
אני דווקא אוהב ודוגל בהרבה ביצים בתפריט הם מאד בריאים ומקור חלבון איכותי ונותנים עוד הרבה דברים מסביב.השאלה אם נוסיף ונחליף במקום משהו אם זה יתן משהו

תודה.המישקל כרגע 74 בעיקרון צריך בסביבות 150 אבל אמרתי ננסה לעגל ולתת עוד טיפה חלבון על בטוח ונגיע ל160 גרם בתקופת החיטוב.
אני דווקא אוהב ודוגל בהרבה ביצים בתפריט הם מאד בריאים ומקור חלבון איכותי ונותנים עוד הרבה דברים מסביב.השאלה אם נוסיף ונחליף במקום משהו אם זה יתן משהו
אין צורך, אתה צריך גם גיוון בתפריט לא רק ביצים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית