הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר יכול להיות?

• פותח/ת השרשור Master
  • פורסם בתאריך

Master

מושעה
540
103
נק' מוניטין:
172
540
103
שהתפריט שלי הוא מורכב מ 1306 קלוריות בלבד?
בדקתי במחשבון קלוריות,
זה הגיוני? כמה הגוף שורף ביום? ללא אימון ועם אימון?
תודה למי שעוזר

עליך לחשב את ה RMR שלך ולהכפילו ב 1.2 על מנת לאמוד מהי הצריכה הקלורית שלך הגוף שלך במצב מנוחה ושיגרת יום מרגילה,
יש לך מחשבונים רבים באינטרנט עבור זה 😃
לרוב אימוני כוח ישרפו בין 100 ל 200 קלוריות פר אימון, תלוי נורא באופי האימון ובנפח שלו.

• פותח/ת השרשור
עליך לחשב את ה RMR שלך ולהכפילו ב 1.2 על מנת לאמוד מהי הצריכה הקלורית שלך הגוף שלך במצב מנוחה ושיגרת יום מרגילה,
לרוב אימוני כוח ישרפו בין 100 ל 200 קלוריות פר אימון, תלוי נורא באופי האימון ובנפח שלו.

מה זה RMR? איזה נתונים צריך?

שהתפריט שלי הוא מורכב מ 1306 קלוריות בלבד?
בדקתי במחשבון קלוריות,
זה הגיוני? כמה הגוף שורף ביום? ללא אימון ועם אימון?
תודה למי שעוזר

לי אישית זה נשמע לא הגיוני.. דיאטה קלאסית לנשים נאה סביב ה1200-1600 קלוריות.
אתה בטח אוכל שוקולד ועניינים פה ושם בלי להחשיב..תחשוב ששקית במבה זה 450 קלוריות~

• פותח/ת השרשור
לי אישית זה נשמע לא הגיוני.. דיאטה קלאסית לנשים נאה סביב ה1200-1600 קלוריות.
אתה בטח אוכל שוקולד ועניינים פה ושם בלי להחשיב..תחשוב ששקית במבה זה 450 קלוריות~

אני לא אוכל מה שלא רשום בתפריט ..
חישבתי אך ורק את התפריט

הרשה לי לתקן רק, את הBMR מכפילים ב 1.2, RMR זה מה שיוצא אחרי ההכפלה.

עליך לחשב את ה BMR שלך ולהכפילו ב 1.2 על מנת לאמוד מהי הצריכה הקלורית שלך הגוף שלך במצב מנוחה ושיגרת יום מרגילה,
BMR *1.2 = RMR
אה יוגין כבר תיקן אותך

Back
למעלה תחתית