הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באנצ׳ חלש מאוד ב ss

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
כשהתחתי ss עשיתי אחרי שבוע דילואד ואימון שעבר כשנגמר הדילואד עשיתי 50 ועלה קל 5*3
היום היה לו עוד הפעם באנצ׳ והשגתי 4*3 אני ממש חלש בבאנצ׳ וזה מאוד מעצבן
כנראה שזה לא בעיה בתזונה ובשינה בגלל שאני עולה בשאר התרגילים אבל אני יוסיף בכל מקרה עוד קצת לפלוס
לדעתי החזה שלי מאוד חלש.
help? 🏳️🏳️

לפעמים קשה לעשות בנץ' טוב אחרי שעשית סקווט כבד 3*5, תנסה לנוח קצת יותר אחרי הסקווט ואולי לאכול משהו.
אתה יכול לנסות להחליף את הסדר של האימון לראות אם זה משפיע לטובה

• פותח/ת השרשור
לפעמים קשה לעשות בנץ' טוב אחרי שעשית סקווט כבד 3*5, תנסה לנוח קצת יותר אחרי הסקווט ואולי לאכול משהו.
אני בריסט בסקוואט בשביל לשפר את הטכניקה ועכשיו אני באמצע לעלות בחזרה אז הסקוואט בינתיים קל אז כנראה שזה לא זה..

יש אימונים שאחרי סקוואט אני כבר עייף אז כדאי להחליף בינהם בסדר?
בינתיים אני נח 3 דקות בינהם

לפי מה שאני מכיר לא מומלץ להחליף את הסדר..
תעלה סרטון שלך כדי שיוכלו לבדוק האם מדובר בבעיה בטכניקה או משהו אחר..

אני גם חלש בלחיצות.. באופן יחסי לתנועות האחרות.
כנראה שזה כן נעוץ בהרגלי השינה והאכילה שלך אף על פי שאתה רואה התקדמות בשאר התרגילים, אתה מתאמן מתחיל וגם בלי תפריט מלא ושינה מספקת תתקדם במשקלי העבודה זמן מה. לחיצות הן תמיד נקודות חלשות יותר מאשר סקוואט ומשיכות. ואולי אני טועה וזאת הטכניקה שאשמה.
תעלה סרטון. אבל שוב, תעיף מבט על התפריט שלך, על איך שהוא מחולק ועל שעות השינה שלך.
מה שאר משקלי העבודה שלך?

• פותח/ת השרשור
אני גם חלש בלחיצות.. באופן יחסי לתנועות האחרות.
כנראה שזה כן נעוץ בהרגלי השינה והאכילה שלך אף על פי שאתה רואה התקדמות בשאר התרגילים, אתה מתאמן מתחיל וגם בלי תפריט מלא ושינה מספקת תתקדם במשקלי העבודה זמן מה. לחיצות הן תמיד נקודות חלשות יותר מאשר סקוואט ומשיכות. ואולי אני טועה וזאת הטכניקה שאשמה.
תעלה סרטון. אבל שוב, תעיף מבט על התפריט שלך, על איך שהוא מחולק ועל שעות השינה שלך.
מה שאר משקלי העבודה שלך?
שעות שינה אני בד״כ יושן 7.5-9 שעות במקרים ממש נדירים 7 שעות. הפלוס הקלורי בסדר, אבל אני יוסיף עוד קצת בכ״מ.
אני יצלם בהזדמנות
שחכתי לכתוב את המשקלים
סקוואט כרגע ממש קל 80 קילו בגלל שעשיתי ריסט בשביל עבודה על הטכניקה
דד 100
פרס 40
פאוורקלין אני עכשיו מתחיל לעלות 42.5

מחזק את @Majin Buu
אומנם לא התניסיתי ב SS בלחיצות כי התחלתי SS מאוחר יחסית, אך הטקסס נתן לי פוש רציני והנפח תרם (עבורי לפחות)
גם להיפרטרופיה. בעיקר האקרוס 5x5 של אימון A.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה תקוע בלחיצת החזה?
בעיקרון אני אחרי דילואד וזה מעצבן אותי ששני אימוניפ אחרי הדילואד אני נתקע עוד הפעם. אני ינסה אימון הבא ואז נראה
אני חושב שהחזה חלש

אני התקדמתי ב SS עד 112.5 ל5*3 אחכ עברתי לטקסס בלחיצות מה שאני ממליץ לך כרגע ..
תתחיל תאימון בבנצ אחכ סקוואט ודד ככה אני עושה ותוסיף קלוריות ודבר אחרון ביום של בנצ תשים מקבילים תתחיל עם 5 קילו ל 5*3 ..
שתגיע למשקל יותר כבד תתחיל עם טקסס כרגע ממליץ לך להמשיך במתכונת שלך:)

בעיקרון אני אחרי דילואד וזה מעצבן אותי ששני אימוניפ אחרי הדילואד אני נתקע עוד הפעם. אני ינסה אימון הבא ואז נראה
אני חושב שהחזה חלש
תצא מהגישה שהחזה חלש, זה בטוח לא עוזר ללחיצות.
2 עצות:
1. התקדמות יותר קטנה, תעלה קילו ולא 2.5
2. אל תתקדם לפני שאתה סוגר 3*5 חזרות נקיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית