הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באנצ׳ חלש מאוד ב ss

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
כשהתחתי ss עשיתי אחרי שבוע דילואד ואימון שעבר כשנגמר הדילואד עשיתי 50 ועלה קל 5*3
היום היה לו עוד הפעם באנצ׳ והשגתי 4*3 אני ממש חלש בבאנצ׳ וזה מאוד מעצבן
כנראה שזה לא בעיה בתזונה ובשינה בגלל שאני עולה בשאר התרגילים אבל אני יוסיף בכל מקרה עוד קצת לפלוס
לדעתי החזה שלי מאוד חלש.
help? 🏳️🏳️

• פותח/ת השרשור
תצא מהגישה שהחזה חלש, זה בטוח לא עוזר ללחיצות.
2 עצות:
1. התקדמות יותר קטנה, תעלה קילו ולא 2.5
2. אל תתקדם לפני שאתה סוגר 3*5 חזרות נקיות
הפלטות הכי קטנות במכון שלי הן 1.25.. אבל אני בקרוב עובד להרקולס אז אם יש שם פלטות קטנות אז בסדר
אני התקדמתי ב SS עד 112.5 ל5*3 אחכ עברתי לטקסס בלחיצות מה שאני ממליץ לך כרגע ..
תתחיל תאימון בבנצ אחכ סקוואט ודד ככה אני עושה ותוסיף קלוריות ודבר אחרון ביום של בנצ תשים מקבילים תתחיל עם 5 קילו ל 5*3 ..
שתגיע למשקל יותר כבד תתחיל עם טקסס כרגע ממליץ לך להמשיך במתכונת שלך:)
התחלתי ss ב 45 ונתקעתי ב 52.5 ועוד אחרי דילואד.. אני ינסה להוסיף עוד פלוס ואם אני יראה שזה לא עוזר אני ינסה להוסיף מקבילים

אני חושב שב 52.5 עוד אפשר להתקדם בSSולא צריך למהר לעבור לטקסס. אתה עושה תרגילי עזר (מקבילים)?

כשהתחתי ss עשיתי אחרי שבוע דילואד ואימון שעבר כשנגמר הדילואד עשיתי 50 ועלה קל 5*3
היום היה לו עוד הפעם באנצ׳ והשגתי 4*3 אני ממש חלש בבאנצ׳ וזה מאוד מעצבן
כנראה שזה לא בעיה בתזונה ובשינה בגלל שאני עולה בשאר התרגילים אבל אני יוסיף בכל מקרה עוד קצת לפלוס
לדעתי החזה שלי מאוד חלש.
help? 🏳️🏳️
אני די בטוח שאתה צריך לאכול יותר. בכל מקרה אל תפחד להכניס תרגיל עזר לחזה או להוסיף עוד קצת נפח לבנץ'

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שאתה צריך לאכול יותר. בכל מקרה אל תפחד להכניס תרגיל עזר לחזה או להוסיף עוד קצת נפח לבנץ'
אני התחלתי להכניס עוד 200-300 לפלוס.. אני יראה אם זה עוזר אימון הבא ואם לא אני יוסיף עזר..
כשאתה אומר עזר אתה מתכוון מקבילים או שאפשר גם פרפר או משהו כזה?

אני התחלתי להכניס עוד 200-300 לפלוס.. אני יראה אם זה עוזר אימון הבא ואם לא אני יוסיף עזר..
כשאתה אומר עזר אתה מתכוון מקבילים או שאפשר גם פרפר או משהו כזה?
מה שבא לך, רק לא מכונות

• פותח/ת השרשור
אני חושב שב 52.5 עוד אפשר להתקדם בSSולא צריך למהר לעבור לטקסס. אתה עושה תרגילי עזר (מקבילים)?
אני בכלל לא חושב עכשיו על לעבור לטקסס. יש לי עוד הרבה לאיפה להתקדם. אני לא עושה מקבילים.. מקבילים באמת יכולים לעזור לי?
מה שבא לך, רק לא מכונות
יהיה יותר אפקטיבי פרפר בדאמבלים או מקבילים?

אני בכלל לא חושב עכשיו על לעבור לטקסס. יש לי עוד הרבה לאיפה להתקדם. אני לא עושה מקבילים.. מקבילים באמת יהיו יכולים לעזור לי?
בSS אמורים להוסיף מקבילים בהמשך התכנית, ביום של הפרס. כרגע אני לא יודע אם הבעיה היא לא מספיק קלוריות (אמרת שהוספת אז סבבה) אבל בכל אופן אני בהחלט חושב שמקבילים יכולים לעזור, אם החלק היותר חלש הוא החזה אז הייתי עושה מקבילים רחב ואם החלק החלש הוא הטרייספס אז צר.

• פותח/ת השרשור
בSS אמורים להוסיף מקבילים בהמשך התכנית, ביום של הפרס. כרגע אני לא יודע אם הבעיה היא לא מספיק קלוריות (אמרת שהוספת אז סבבה) אבל בכל אופן אני בהחלט חושב שמקבילים יכולים לעזור, אם החלק היותר חלש הוא החזה אז הייתי עושה מקבילים רחב ואם החלק החלש הוא הטרייספס אז צר.
סיבכת אותי.. איך אני יודע אם זה החזה או הטרייספס?

סיבכת אותי.. איך אני יודע אם זה החזה או הטרייספס?
אם אתה נכשל בבנץ' בחלק התחתון של התנועה, זה חלק שבו החזה עובד יותר, לכן כנראה החזה זה החוליה החלשה. אם אתה נכשל בחלק העליון, יותר קרוב לנעילה, זה החלק שבו הטרייספס עובד יותר, לכן כנראה שהטרייספס הוא החוליה החלשה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה נכשל בבנץ' בחלק התחתון של התנועה, זה חלק שבו החזה עובד יותר, לכן כנראה החזה זה החוליה החלשה. אם אתה נכשל בחלק העליון, יותר קרוב לנעילה, זה החלק שבו הטרייספס עובד יותר, לכן כנראה שהטרייספס הוא החוליה החלשה.
אז כנראה שזה הטרייספס.. אני נתקע יותר בחצי תנועה כזה. להוסיף ביום של באנצ׳ אחרי דדליפט?

נשמע יותר הגיוני להכניס את זה ביום של האיבר החלש לא?
יש לך תנועת לחיצה גם באימון השני (פרס). בעקרון ביום של פרס אם אתה עושה מקבילים אז יוצא שהחזה מקבל עבודה כל אימון, פעם עם בנץ' כבד ופעם עם מקבילים פחות כבד ליותר חזרות. לי זה עבד מעולה בצורה הזאת, וראיתי ש ביסט אנד צ'יט גם המליץ לאנשים להוסיף בצורה הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית