עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנה הסיבות:
https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659
מאז שגוף האדם קיים בצורתו הנוכחית, זה מה שהכי יעיל ובטיחותי. ומאז ומתמיד היו אנשים שביצעו את זה.
לא, הן לא. הברכיים ילכו לאן שאתה תוציא אותן. האידיאל הוא שזה יהיה בקו כפות הרגליים, שבאנתרופומטריה רגילה זה יהיה ב~30 מעלות כלפיי חוץ. כדי לקבל הסבר על כך אתה תצטרך לקרוא בספר Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition. בכללי, ממליץ לך להתחיל לקרוא על הנושא (ולהתחיל בספר הנ"ל).
פותח האשכול:
1. לעמוד עם כפות רגליים ב-30 מעלות החוצה
2. להוציא את הברכיים בקו כפות הרגליים
3. לקחת הרבה אוויר לפני כל חזרה, להשאיר בפנים ולהוציא רק כשסיימת את החזרה
4. לסיים כל חזרה
5. לגביי אחיזה:
לעמוד עד הסוף, עם ברכיים ישרות בצורה כזו שכשהמשקל יהיה כבד, אתה תוכל לנוח כמה רגעים בין החזרות.מה הכוונה לסיים כל חזרה?
לפני כמה שבועות היה לי כאב בברכיים, והמנהל של פורום פציעות אמר שזה שאני נועל את הברכיים יכול לגרום לכאב, מה לעשות?לעמוד עד הסוף, עם ברכיים ישרות בצורה כזו שכשהמשקל יהיה כבד, אתה תוכל לנוח כמה רגעים בין החזרות.
אם יש לך פציעה בברך שמגבילה אותך מלנעול, אז אתה לא יכול לבצע את הסקוואט כמו שצריך.לפני כמה שבועות היה לי כאב בברכיים, והמנהל של פורום פציעות אמר שזה שאני נועל את הברכיים יכול לגרום לכאב, מה לעשות?
היה לי כאב בברך ואני השתדלתי לשמור על טכניקה נכונה ועבר, אבל אני מפחד שאם אני אנעל את הברכיים הפציעה תתחיל, אתה אומר לנעול ולראות איך מסתדר?אם יש לך פציעה בברך שמגבילה אותך מלנעול, אז אתה לא יכול לבצע את הסקוואט כמו שצריך.
מה הפציעה?
כן, פשוט לא לנעול באגרסיביות. אבל צריך לסיים כל חזרה. מה שאתה עושה לא יעבוד במשקלים הכבדים שאתה מתכנן להגיע אליהם.היה לי כאב בברך ואני השתדלתי לשמור על טכניקה נכונה ועבר, אבל אני מפחד שאם אני אנעל את הברכיים הפציעה תתחיל, אתה אומר לנעול ולראות איך מסתדר?
לדעתי, אם הכאב סביל תבדוק איפה לא כואב.היה לי כאב בברך ואני השתדלתי לשמור על טכניקה נכונה ועבר, אבל אני מפחד שאם אני אנעל את הברכיים הפציעה תתחיל, אתה אומר לנעול ולראות איך מסתדר?
היה לי כאב והוא נעלם אחרי שראיתי ברטונים ושמרתי על טכניקה טובה, אמרתי שאני לא יודע אם לנעול כי אני מפחד שהכאב יתחיללדעתי, אם הכאב סביל תבדוק איפה לא כואב.
אם הוא לא סביל אל תעשה סקוואטים עד שתראה רופא
הנה הסיבות:
https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659
מאז שגוף האדם קיים בצורתו הנוכחית, זה מה שהכי יעיל ובטיחותי. ומאז ומתמיד היו אנשים שביצעו את זה.
לא, הן לא. הברכיים ילכו לאן שאתה תוציא אותן. האידיאל הוא שזה יהיה בקו כפות הרגליים, שבאנתרופומטריה רגילה זה יהיה ב~30 מעלות כלפיי חוץ. כדי לקבל הסבר על כך אתה תצטרך לקרוא בספר Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition. בכללי, ממליץ לך להתחיל לקרוא על הנושא (ולהתחיל בספר הנ"ל).
פותח האשכול:
1. לעמוד עם כפות רגליים ב-30 מעלות החוצה
2. להוציא את הברכיים בקו כפות הרגליים
3. לקחת הרבה אוויר לפני כל חזרה, להשאיר בפנים ולהוציא רק כשסיימת את החזרה
4. לסיים כל חזרה
5. לגביי אחיזה:
שאתה מסיים חזרה תיקח אוויר ותתכונן לחזרה הבאה, בסרטון אתה פשוט מפמפם.שמתי לב שכתבו לא לפמפם, למה הכוונה?