הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור
הנה הסיבות:
https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659

מאז שגוף האדם קיים בצורתו הנוכחית, זה מה שהכי יעיל ובטיחותי. ומאז ומתמיד היו אנשים שביצעו את זה.

לא, הן לא. הברכיים ילכו לאן שאתה תוציא אותן. האידיאל הוא שזה יהיה בקו כפות הרגליים, שבאנתרופומטריה רגילה זה יהיה ב~30 מעלות כלפיי חוץ. כדי לקבל הסבר על כך אתה תצטרך לקרוא בספר Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition. בכללי, ממליץ לך להתחיל לקרוא על הנושא (ולהתחיל בספר הנ"ל).

פותח האשכול:
1. לעמוד עם כפות רגליים ב-30 מעלות החוצה
2. להוציא את הברכיים בקו כפות הרגליים
3. לקחת הרבה אוויר לפני כל חזרה, להשאיר בפנים ולהוציא רק כשסיימת את החזרה
4. לסיים כל חזרה
5. לגביי אחיזה:

מה הכוונה לסיים כל חזרה?

• פותח/ת השרשור
לעמוד עד הסוף, עם ברכיים ישרות בצורה כזו שכשהמשקל יהיה כבד, אתה תוכל לנוח כמה רגעים בין החזרות.
לפני כמה שבועות היה לי כאב בברכיים, והמנהל של פורום פציעות אמר שזה שאני נועל את הברכיים יכול לגרום לכאב, מה לעשות?

לפני כמה שבועות היה לי כאב בברכיים, והמנהל של פורום פציעות אמר שזה שאני נועל את הברכיים יכול לגרום לכאב, מה לעשות?
אם יש לך פציעה בברך שמגבילה אותך מלנעול, אז אתה לא יכול לבצע את הסקוואט כמו שצריך.
מה הפציעה?

• פותח/ת השרשור
אם יש לך פציעה בברך שמגבילה אותך מלנעול, אז אתה לא יכול לבצע את הסקוואט כמו שצריך.
מה הפציעה?
היה לי כאב בברך ואני השתדלתי לשמור על טכניקה נכונה ועבר, אבל אני מפחד שאם אני אנעל את הברכיים הפציעה תתחיל, אתה אומר לנעול ולראות איך מסתדר?

היה לי כאב בברך ואני השתדלתי לשמור על טכניקה נכונה ועבר, אבל אני מפחד שאם אני אנעל את הברכיים הפציעה תתחיל, אתה אומר לנעול ולראות איך מסתדר?
כן, פשוט לא לנעול באגרסיביות. אבל צריך לסיים כל חזרה. מה שאתה עושה לא יעבוד במשקלים הכבדים שאתה מתכנן להגיע אליהם.

לדעתי, אם הכאב סביל תבדוק איפה לא כואב.
אם הוא לא סביל אל תעשה סקוואטים עד שתראה רופא

• פותח/ת השרשור
לדעתי, אם הכאב סביל תבדוק איפה לא כואב.
אם הוא לא סביל אל תעשה סקוואטים עד שתראה רופא
היה לי כאב והוא נעלם אחרי שראיתי ברטונים ושמרתי על טכניקה טובה, אמרתי שאני לא יודע אם לנעול כי אני מפחד שהכאב יתחיל

• פותח/ת השרשור
הנה הסיבות:
https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659

מאז שגוף האדם קיים בצורתו הנוכחית, זה מה שהכי יעיל ובטיחותי. ומאז ומתמיד היו אנשים שביצעו את זה.

לא, הן לא. הברכיים ילכו לאן שאתה תוציא אותן. האידיאל הוא שזה יהיה בקו כפות הרגליים, שבאנתרופומטריה רגילה זה יהיה ב~30 מעלות כלפיי חוץ. כדי לקבל הסבר על כך אתה תצטרך לקרוא בספר Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition. בכללי, ממליץ לך להתחיל לקרוא על הנושא (ולהתחיל בספר הנ"ל).

פותח האשכול:
1. לעמוד עם כפות רגליים ב-30 מעלות החוצה
2. להוציא את הברכיים בקו כפות הרגליים
3. לקחת הרבה אוויר לפני כל חזרה, להשאיר בפנים ולהוציא רק כשסיימת את החזרה
4. לסיים כל חזרה
5. לגביי אחיזה:

שמתי לב שכתבו לא לפמפם, למה הכוונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית