מי שראה כמה אשכולות פציעה שלי על כתפיים ( הרבה חח ) אז יידע למה עשיתי את זה.
עכשיו הבנתי מאיפה הכאבים באים.
1. חוסר גמישות בכתף ימין , הכאבים זה רק בכת ףימין ואני גם שם לב שאין לי שם הרבה גמישות
כמו נגיד בכתף שמאל אני מצליח פריסה והכתף נשארת במקום , היא לא עולה למטה.
אבל בכת ףימין אני לא מצליח להגיע אפילו למצב בגלל הגמישות והכתפיים עולות כזה למעלה כמו למצב של שראגס.
ועוד תרגילים אחרים , אם צריך תמונה שאני עושה את זה אפשר לראות בבירור מאוד
2. כתף שמאל יותר רחבה ( לא ידוע אם זה קשור ) , בלפחות איזה 5 ס"מ , זה לא פרופורציה , זה דיספרופורציה לצערי , אפשר לתקן את זה עם הזמן?
ככה שבגלל זה גם יש לי יותר גמישות שם
3. מסובבי הכתף בצד ימין חלשים , זה יכול להיות גם.
אבל מה שאני רוצה בעיקרון זה אם אתם מכירים תרגילי גמישות לכתפיים , זה יעזור לי מאוד במקבילים צר ולחיצת חזה
בגלל זה היו לי את כל הפציעות שדפקו אותי 😭 חוסר גמישות בכתף.
עווד דבר , מחר אני מקבל תגליל פילאטיס מהאליאקספרס ( זה בדואר , מחר אני הולך לשם ).
ב-LIMBER 11 יש תרגילים לכתפיים גם?
עריכה : אתם יודעים מה עוד מוזר? למרות שכתף שמאל שלי יותר רחבה , כתף ימין שלי נראית יותר גדולה , גם אם נגיד אני מרים את שתי הידיים לפוזה של דאבל בייספס או איך שאומרים את זה , אני רואה שהכתף הימנית יותר "גדולה" כזאת , אוולי בגלל שזה יותר צר? מי שרוצה לראות תמונה , אני ישלח בפרטי
עכשיו הבנתי מאיפה הכאבים באים.
1. חוסר גמישות בכתף ימין , הכאבים זה רק בכת ףימין ואני גם שם לב שאין לי שם הרבה גמישות
כמו נגיד בכתף שמאל אני מצליח פריסה והכתף נשארת במקום , היא לא עולה למטה.
אבל בכת ףימין אני לא מצליח להגיע אפילו למצב בגלל הגמישות והכתפיים עולות כזה למעלה כמו למצב של שראגס.
ועוד תרגילים אחרים , אם צריך תמונה שאני עושה את זה אפשר לראות בבירור מאוד
2. כתף שמאל יותר רחבה ( לא ידוע אם זה קשור ) , בלפחות איזה 5 ס"מ , זה לא פרופורציה , זה דיספרופורציה לצערי , אפשר לתקן את זה עם הזמן?
ככה שבגלל זה גם יש לי יותר גמישות שם
3. מסובבי הכתף בצד ימין חלשים , זה יכול להיות גם.
אבל מה שאני רוצה בעיקרון זה אם אתם מכירים תרגילי גמישות לכתפיים , זה יעזור לי מאוד במקבילים צר ולחיצת חזה
בגלל זה היו לי את כל הפציעות שדפקו אותי 😭 חוסר גמישות בכתף.
עווד דבר , מחר אני מקבל תגליל פילאטיס מהאליאקספרס ( זה בדואר , מחר אני הולך לשם ).
ב-LIMBER 11 יש תרגילים לכתפיים גם?
עריכה : אתם יודעים מה עוד מוזר? למרות שכתף שמאל שלי יותר רחבה , כתף ימין שלי נראית יותר גדולה , גם אם נגיד אני מרים את שתי הידיים לפוזה של דאבל בייספס או איך שאומרים את זה , אני רואה שהכתף הימנית יותר "גדולה" כזאת , אוולי בגלל שזה יותר צר? מי שרוצה לראות תמונה , אני ישלח בפרטי
נערך לאחרונה: