הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבולת שועל-צורת הכנה

Yeuda 30

משתמש פעיל
322
20
נק' מוניטין:
32
322
20
שלום לכולם,
אני יודע שהנושא נטחן היטב.
עדיין אין לי דרך נורמלית לאכול את השבולת שועל.
אשמח מאוד לכל שיתוף שיכול לגרום לדבר הזה להיות אכיל.
נ.ב-אני לא מתכוון כאופציה לטחון בבלנדר כשייק,אלא בצורת אכילה.

מה? זה ממש טעים. כמו דייסה.
אני אישית מערבב חלב עם סקופ חלבון בשייקר ואז מעביר לקערה עם שיבולת שועל ומכניס למיקרו.

מה שאני עושה טעים לי דווקא.. ביצה וחלבון ביצה אחד, שיבולת שועל וקצת חלב שם על המחבט ועושה חביתת שיבולת שועל 😃

מה שאני עושה טעים לי דווקא.. ביצה וחלבון ביצה אחד, שיבולת שועל וקצת חלב שם על המחבט ועושה חביתת שיבולת שועל 😃
אביב עושה פנקייקים כל יום בסגנון הזה בדיוק
#עדמתיחיטוב

אביב עושה פנקייקים כל יום בסגנון הזה בדיוק
#עדמתיחיטוב
איזה אח, אני והוא באותו ראש
החיטוב הורג, במסה האחרונה פשוט אכלתי 300 גרם שיבולת עם 300-400 מל חלב וזה היה טעים רצחחח:lol:🤣
#מתגעגעלמסה

איזה אח, אני והוא באותו ראש
החיטוב הורג, במסה האחרונה פשוט אכלתי 300 גרם שיבולת עם 300-400 מל חלב וזה היה טעים רצחחח:lol:🤣
#מתגעגעלמסה
כמה זמן בחיטוב כבר? אני סגרתי חודש וחמישה ימים כבר, דל פחמימה (30 פחמימה גג) 😭
מחר העמסה 🤤

כמה זמן בחיטוב כבר? אני סגרתי חודש וחמישה ימים כבר, דל פחמימה (30 פחמימה גג) 😭
מחר העמסה 🤤
חודשיים ניראלי.. לא זוכר בדיוק אבל הרבה זמן חחח התחלתי מ17 אחוז בערך ואני על 200 גרם פחמימה ואולי, *אולי* אחשוב לרדת ל150.
שיהיה בתיאבון אחי, ביום שישי אני מוריד קופסת טופיפי לבד 😋🍴

חודשיים ניראלי.. לא זוכר בדיוק אבל הרבה זמן חחח התחלתי מ17 אחוז בערך ואני על 200 גרם פחמימה ואולי, *אולי* אחשוב לרדת ל150.
שיהיה בתיאבון אחי, ביום שישי אני מוריד קופסת טופיפי לבד 😋🍴
אל תדאג לי, כבר חשבתי על הכל. אני מקווה שההורים שלי יקנו כריות כמו שאמרתי להם.
התכנון הוא לקחת חלב, סקופ חלבון בטעם שוקו שהגיע אתמול, ולשים עם כריות... 😇

אל תדאג לי, כבר חשבתי על הכל. אני מקווה שההורים שלי יקנו כריות כמו שאמרתי להם.
התכנון הוא לקחת חלב, סקופ חלבון בטעם שוקו שהגיע אתמול, ולשים עם כריות... 😇
😍
c87526de3eedd2d90abc1decdd30a1ec.jpg

אני גם צריך להתחיל חיטוב.. אוף 😭 כייף לי במסה.
כנל.. התחלתי רישמית היום על 150 פחמימה 😣
ולגבי השיבולת שועל או שאני דוחף אותה לפנקיק חלבון כזה בבוקר או פשוט מים רותחים מערבב ואולי איזה סקופ חלבון אם אני ממש בכיין ורוצה טעם

שם בקערה, מוסיף מים, שם במיקרו לאיזה 40-50 שניות, מוסיף אבקת חלבון ומתחיל לערבב. בהתחלה זה נראה כמו בצק אבל ממשיכים לערבב ואז האבקה פשוט נמסה בגלל החום של השיבולת שועל ובתיאבון.

• פותח/ת השרשור
אישית גם אני לא כל כך אוהב שב״ש, אבל אך ורק בגלל מה שאני מוסיף לה.
אבל, כשהייתי מכין שיבולת שועל עם מים בלבד, ממש סמיכה ( הייתי שם בערך 2 כפות ומים עד שהם מכסים בקושי את השיבולת שועל ) ומכין במיקרו, היה יוצא לטעמי מאוד טעים ומשביע, אישית אני מתכוון להתחיל להכניס את השיבולת שועל להעמסות כדי לצמצם את ההעמסות שלי ( אני פשוט אוכל הכל ועוד ).
תן לזה ניסיון, זה יוצא אחלה, מקסימום אחרי שזה מוכן להוסיף כפית או שתיים חלב ולערבב טוב, יוצא נהדר לטעמי, עדיף מלהכניס המון דברים ואחר כך להיגעל ולזרוק אחרי שני ביסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית