עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אביב עושה פנקייקים כל יום בסגנון הזה בדיוקמה שאני עושה טעים לי דווקא.. ביצה וחלבון ביצה אחד, שיבולת שועל וקצת חלב שם על המחבט ועושה חביתת שיבולת שועל 😃
איזה אח, אני והוא באותו ראשאביב עושה פנקייקים כל יום בסגנון הזה בדיוק
#עדמתיחיטוב
כמה זמן בחיטוב כבר? אני סגרתי חודש וחמישה ימים כבר, דל פחמימה (30 פחמימה גג) 😭איזה אח, אני והוא באותו ראש
החיטוב הורג, במסה האחרונה פשוט אכלתי 300 גרם שיבולת עם 300-400 מל חלב וזה היה טעים רצחחח:lol:🤣
#מתגעגעלמסה
חודשיים ניראלי.. לא זוכר בדיוק אבל הרבה זמן חחח התחלתי מ17 אחוז בערך ואני על 200 גרם פחמימה ואולי, *אולי* אחשוב לרדת ל150.כמה זמן בחיטוב כבר? אני סגרתי חודש וחמישה ימים כבר, דל פחמימה (30 פחמימה גג) 😭
מחר העמסה 🤤
אל תדאג לי, כבר חשבתי על הכל. אני מקווה שההורים שלי יקנו כריות כמו שאמרתי להם.חודשיים ניראלי.. לא זוכר בדיוק אבל הרבה זמן חחח התחלתי מ17 אחוז בערך ואני על 200 גרם פחמימה ואולי, *אולי* אחשוב לרדת ל150.
שיהיה בתיאבון אחי, ביום שישי אני מוריד קופסת טופיפי לבד 😋🍴
😍אל תדאג לי, כבר חשבתי על הכל. אני מקווה שההורים שלי יקנו כריות כמו שאמרתי להם.
התכנון הוא לקחת חלב, סקופ חלבון בטעם שוקו שהגיע אתמול, ולשים עם כריות... 😇
אל! תעשה לעצמך טובה תשאר שמן ושמח.אני גם צריך להתחיל חיטוב.. אוף 😭 כייף לי במסה.
כנל.. התחלתי רישמית היום על 150 פחמימה 😣אני גם צריך להתחיל חיטוב.. אוף 😭 כייף לי במסה.
😅אל! תעשה לעצמך טובה תשאר שמן ושמח.
כמה כפות זה 50 גרם שחביתה רגילה מ3 ביצים שלמות עם 50 גרם ש"ש, מלח ופלפל. די טעים דווקא.
חביתה רגילה מ3 ביצים שלמות עם 50 גרם ש"ש, מלח ופלפל. די טעים דווקא.
תקנה משקל ותשקול את מה שאתה אוכל, אל תלך על בערך.כמה כפות זה 50 גרם ש
כמה כפות זה 50 גרם ש"ש?