דיון למה אני שונא ליפטינג ובאדיבילדינג

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
בואו נעיף את זה מהשולחן מההתחלה-אני אוהב להרים כבד. אני אוהב להרגיש את הכובד של המוט על הכתפיים בסקוואט, אני אוהב את ההרגשה של העיניים שעומדות להתפצפץ בדדליפט ואני אוהב להרים. שלא יהיה לאף אחד צל של ספק.
מה שאני כותב פה..זה כעס.

אז היום בדף גדול יחסית בפייסבוק פרסמו את ההישג המטורף של אושר סופטי שלנו(כפרעלייך תותח).
לינק לדף-
https://www.facebook.com/pages/THEDJSKAY1/160186174081218

אני רוצה שתשימו לב לתגובה של לא אחר מאריק לילידרידג'-
lol who gives a shit about federation world records, they don't mean anything.
*לא נערך*
הייתה לזה תגובת המשך כמובן, לא פחות בזיונית.
זה מדהים אותי. במקום לפרגן, או לכל הפחות לסתום את הפה, ליפטר מהרמה הגבוהה ביותר שניתן להעלות על הדעת בוחר להכפיש ליפטר אחר כדי להרגיש גבר. לנפח לעצמו עוד טיפה את האגו. זו לא תגובה של ספורטאי, זו תגובה של ליצן, תסלחו לי על הביטוי. זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ללילידרידג'ים. הפעם הקודמת הייתה כשהם ביזו את עצמם עם ספר שהם הוציאו על 'אימונים'- 19 עמודים של PDF בעלות של 40$ בערך. הספר לא כלל בעצמו שום תוכן ראוי והיה בזבוז של כסף.
כשביקרו אותם על זה..ובכן..הם הגיבו כמו הנקבות שהם.

ולא חסרות עוד רכיכות כמו לילדרידג' בתחום הזה. כ"כ שונא את זה.

זהו אני סיימתי.

מי שרוצה בסרטון השני התגובה של לילידרידג' לביקורת מתחילה ב2:53

לא מבין מה אתה רוצה מאריק, סך הכל הוא צודק.
זה לא שיא עולם זה שיא עולם של פדרציה ספציפית (כמובן שאני לא מזלזל באושר)

• פותח/ת השרשור
אתה באמת לא מבין מה לא בסדר בזה ש'ספורטאי' אחד אומר לספורטאי אחר שהשיאים שלו לא שווים כלום?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהוא יכול היה להתנסת אחרת אבל All time world record > world record
אני אשאל שוב
אתה באמת לא מבין מה לא בסדר בזה ש'ספורטאי' אחד אומר לספורטאי אחר שהשיאים שלו לא שווים כלום?

אז שיסתום את הפה שלו וישב בשקט, זה מה שצריך לעשות מי שלא יודע לפרגן.

אני אשאל שוב
עכשיו קראתי את סוף הציטוט. אני באמת חושב שהוא יכול להתנסח אחרת, כמו שאמרתי ולא להגיד שהם לא שווים כלום
סך הכל זו דעתו (רק בגלל שיש לך הישג באירגון ספציפי לא הופך את זה להישג) והרבה פה בעבר הסכימו איתה אבל זה קורה לאחד מהחברה שלנו פתאום זה לא בסדר.

• פותח/ת השרשור
עכשיו קראתי את סוף הציטוט. אני באמת חושב שהוא יכול להתנסח אחרת, כמו שאמרתי ולא להגיד שהם לא שווים כלום
סך הכל זו דעתו (רק בגלל שיש לך הישג באירגון ספציפי לא הופך את זה להישג) והרבה פה בעבר הסכימו איתה אבל זה קורה לאחד מהחברה שלנו פתאום זה לא בסדר.
#fanboy
תראה לי מישהו בפורום שראה מישהו שובר שיא כלשהו, בין אם זה של עצמו או בין אם זה של איגוד כלשהו, וכתבו לו שזה לא שווה כלום. מי שהסכים לכתוב כזה דבר הוא טיפש והוא נכנס לקטגוריה הסחל'ה של הקהילה.

מדהים אותי הקושי של אנשים לפרגן או לסתום את הפה. הישג בארגון ספציפי הופך את זה להישג.
למה סקוואט של כל הזמנים זה הישג?מי מכיר את זה בכלל?אותה קהילה שבחברים שלה הוא מזלזל. אפשר לחשוב הוא שבר איזשהו שיא אולימפי בחיים שלו שאנשים מחוץ לקהילה מתעניינים בו.

לא הבנתי את הקשר של הכותרת לפוסט שכתבת.

בכל מקרה, אושר לא צריך את ה"אישור" של אריק, הוא יצליח עם הפרגון שלו וגם בלעדיו.

האש באה מבפנים.

#fanboy
תראה לי מישהו בפורום שראה מישהו שובר שיא כלשהו, בין אם זה של עצמו או בין אם זה של איגוד כלשהו, וכתבו לו שזה לא שווה כלום. מי שהסכים לכתוב כזה דבר הוא טיפש והוא נכנס לקטגוריה הסחל'ה של הקהילה.

מדהים אותי הקושי של אנשים לפרגן או לסתום את הפה. הישג בארגון ספציפי הופך את זה להישג.
למה סקוואט של כל הזמנים זה הישג?מי מכיר את זה בכלל?אותה קהילה שבחברים שלה הוא מזלזל. אפשר לחשוב הוא שבר איזשהו שיא אולימפי בחיים שלו שאנשים מחוץ לקהילה מתעניינים בו.
אני יודע לפרגן יפה מאוד. לא אמרתי משהו רע על אושר אמרתי שיש משהו נכון במה שאריק אומר.
למה סקוואט של כל הזמנים זה הישג? אולי בגלל שאף אחד בחיים לא עשה את זה ללא תלות של גיל/פדרציה או שטות אחרת?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את הקשר של הכותרת לפוסט שכתבת.

בכל מקרה, אושר לא צריך את ה"אישור" של אריק, הוא יצליח עם הפרגון שלו וגם בלעדיו.

האש באה מבפנים.
הקשר הוא שאני התחלתי לשנוא את זה כי הקהילה מלא בחבר'ה כמו לילידרידג'. יש לא לפרגן ויש להגיב כמו שהוא הגיב.

העיקר שמדברים עליך... 😃
אושר צעיר ולמעשה בתחילת דרכו בכל המובנים. הטוטאל מרשים וההתקדמות מדהימה.
איגוד כזה, איגוד אחר... זה הקסם של הספורט הזה. העובדה שהוא אנדרגראונד...

• פותח/ת השרשור
אני יודע לפרגן יפה מאוד. לא אמרתי משהו רע על אושר אמרתי שיש משהו נכון במה שאריק אומר.
למה סקוואט של כל הזמנים זה הישג? אולי בגלל שאף אחד בחיים לא עשה את זה ללא תלות של גיל/פדרציה או שטות אחרת?
אז לדעתך אריק צודק פאן בוי שלי?שהשיא של אושר לא שווה כלום?

הקשר הוא שאני התחלתי לשנוא את זה כי הקהילה מלא בחבר'ה כמו לילידרידג'. יש לא לפרגן ויש להגיב כמו שהוא הגיב.

אתה לא צריך לאהוב/לשנוא משהו בגלל האנשים, האנשים זה בסך הכל שק בשר שתמיד יהיו לו דעות לכאן או לשם.

אני אוהב פאוורליפטינג כי אני מתרגש כל פעם לפני האימון ובמהלכו, אני אוהב כל דבר בזה ושום דעה של אף אחד לא רלוונטית לגבי אהבתי לתחום.
מה שהכי כיפי בתחום, זה שלא צריך אף אחד בשביל לממש את עצמך בו.
מקווה שעכשיו תסתכל על זה קצת אחרת:)

אז לדעתך אריק צודק פאן בוי שלי?שהשיא של אושר לא שווה כלום?
להתנסח בצורה של ילד בן 12 ולקרוא לי פאןבוי לא ממש עוזרת לטיעון שלך.
אני מסכים חלקית עם אריק, השיא של אושר מרשים ויפה אבל All time מרשים אותי יותר ו"נחשב" יותר בעיניי.

• פותח/ת השרשור
להתנסח בצורה של ילד בן 12 ולקרוא לי פאןבוי לא ממש עוזרת לטיעון שלך.
אני מסכים חלקית עם אריק, השיא של אושר מרשים ויפה אבל All time מרשים אותי יותר ו"נחשב" יותר בעיניי.
אז אתה מסכים שהשיא של סופטי לא שווה כלום?
אישה לא יכול להיות בערך בהריון, או שהיא בהריון או שלא.

וכן אתה פאן בוי תתמודד. זה שאתה לא יכול לבקר ספורטאים שאתה מעריך זה בעיה שלך.

אז אתה מסכים שהשיא של סופטי לא שווה כלום?
אישה לא יכול להיות בערך בהריון, או שהיא בהריון או שלא.

וכן אתה פאן בוי תתמודד. זה שאתה לא יכול לבקר ספורטאים שאתה מעריך זה בעיה שלך.
זה לא עניין של שחור או לבן. זה יפה שאתה מנסה להוציא אותי מזלזל ולא מפרגן אבל זה לא המצב.
אני יודע לבקר ספורטאים שאני מעריך טוב מאוד.
ליליברידג'(ים) הוציאו ספר שלא שווה תכסף.
ברנדון לילי חייב להפסיק להגיד לכולם שסקוואט שנחשב זה סקוואט שובר מקביל אבל הוא בעצמו לא שובר ודן גרין צריך להסתפר, הוא נראה כמו דורה.
מספיק ביקורת על ספורטאים שאני מעריך? או שמבחינתך כל עוד אני לא מסכים איתך על הנושא הזה אני פאנבויי לקקן?

בכל ספורט יהיו אנשים שלא יפרגנו.. הכותרת קצת לא עניינית.. ואושר אלוף לא משנה מה אריק אמר.. לא צריך לשים לב לכל תגובה

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של שחור או לבן. זה יפה שאתה מנסה להוציא אותי מזלזל ולא מפרגן אבל זה לא המצב.
אני יודע לבקר ספורטאים שאני מעריך טוב מאוד.
ליליברידג'(ים) הוציאו ספר שלא שווה תכסף.
ברנדון לילי חייב להפסיק להגיד לכולם שסקוואט שנחשב זה סקוואט שובר מקביל אבל הוא בעצמו לא שובר ודן גרין צריך להסתפר, הוא נראה כמו דורה.
מספיק ביקורת על ספורטאים שאני מעריך? או שמבחינתך כל עוד אני לא מסכים איתך על הנושא הזה אני פאנבויי לקקן?
פשש
אם תמשיך עם התגובות האלה עוד תמצא את עצמך רץ ברשימה של המחנה הציוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית