הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה אני שונא ליפטינג ובאדיבילדינג

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
בואו נעיף את זה מהשולחן מההתחלה-אני אוהב להרים כבד. אני אוהב להרגיש את הכובד של המוט על הכתפיים בסקוואט, אני אוהב את ההרגשה של העיניים שעומדות להתפצפץ בדדליפט ואני אוהב להרים. שלא יהיה לאף אחד צל של ספק.
מה שאני כותב פה..זה כעס.

אז היום בדף גדול יחסית בפייסבוק פרסמו את ההישג המטורף של אושר סופטי שלנו(כפרעלייך תותח).
לינק לדף-
https://www.facebook.com/pages/THEDJSKAY1/160186174081218

אני רוצה שתשימו לב לתגובה של לא אחר מאריק לילידרידג'-
lol who gives a shit about federation world records, they don't mean anything.
*לא נערך*
הייתה לזה תגובת המשך כמובן, לא פחות בזיונית.
זה מדהים אותי. במקום לפרגן, או לכל הפחות לסתום את הפה, ליפטר מהרמה הגבוהה ביותר שניתן להעלות על הדעת בוחר להכפיש ליפטר אחר כדי להרגיש גבר. לנפח לעצמו עוד טיפה את האגו. זו לא תגובה של ספורטאי, זו תגובה של ליצן, תסלחו לי על הביטוי. זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ללילידרידג'ים. הפעם הקודמת הייתה כשהם ביזו את עצמם עם ספר שהם הוציאו על 'אימונים'- 19 עמודים של PDF בעלות של 40$ בערך. הספר לא כלל בעצמו שום תוכן ראוי והיה בזבוז של כסף.
כשביקרו אותם על זה..ובכן..הם הגיבו כמו הנקבות שהם.

ולא חסרות עוד רכיכות כמו לילדרידג' בתחום הזה. כ"כ שונא את זה.

זהו אני סיימתי.

מי שרוצה בסרטון השני התגובה של לילידרידג' לביקורת מתחילה ב2:53

כשאני ראיתי את התגובה של אריק הדבר היחידי שחשבתי עליו הוא כמה צבוע אתה צריך להיות שכשבתחילת הקריירה שלך פרסמו אותך ונתנו לך קרדיט כאחד מהג'וניורים הטובים בעולם, אחד שמועמד לגדולה וקיבל המון קרדיט עבור אותם "שיאי אגודות" שכעת אתה מכפיש, ועכשיו כשנתקלת בג'וניור שהביא תוצאה מכובדת מאוד לגילו ולהתחשב בעובדה שזו תחרות בינ"ל ראשונה שלו, אתה לא מסוגל להגות ולו מחמאה אחת?

אושר הוא הבנאדם האחרון שירים את האף גבוה ויתלהב מהישג כזה מול אנשים כמו ליליבריג', ולהתחשב בזה שאריק לא מכיר אותו בכלל כל חוסר הפרגון הזה וההכפשה שלו ל"שיאי אגודות" קצת מוציאה אותו שמוק מתנשא.

הניסוח שלו היה עם ניחוח מגעיל ומתנשא אבל הוא צודק. השימוש במושג "שיא עולם" יצא מכל פורפורציה בתחום הזה. זה צריך להיות שמור רק למשקלים הכי כבדים שהורמו בקטגוריה מסוימת או עם ציוד מסוים או מה שזה לא יהיה. למה כל כך קשה לקרוא לזה "שיאן איגוד"? למה לזלזל באינטלגנציה של הקהל בטרמינולוגיה כזאת לא נכונה?

הניסוח שלו היה עם ניחוח מגעיל ומתנשא אבל הוא צודק. השימוש במושג "שיא עולם" יצא מכל פורפורציה בתחום הזה. זה צריך להיות שמור רק למשקלים הכי כבדים שהורמו בקטגוריה מסוימת או עם ציוד מסוים או מה שזה לא יהיה. למה כל כך קשה לקרוא לזה "שיאן איגוד"? למה לזלזל באינטלגנציה של הקהל בטרמינולוגיה כזאת לא נכונה?

2 סיבות טובות.

1. וזו הסיבה היותר חשובה למקרה הזה -
א.י.ן ג'וניור אחד בעולם, ששקל בין 125-140 קילו, ועשה סקוואט כבד יותר מאושר סופטי ברצועות או בלעדיהן, בתחרות כלשהי, בכל האיגודים של RAW W/WRAPS. בדקתי את זה. לכן השיא של אושר בסקוואט יכול מבחינתי להקרא "ALL TIME WR לג'וניורים" בקט' המשקל שלו. אפילו ב-IPF לא היה ג'וניור שהרים יותר ממנו בסקוואט ב-RAW. השיא של אושר הוא שיא עולם לכל עניין ודבר.

אין שום סיבה שבגלל שליליבריג' קבע את השיא עד 140 בבוגרים, ועקף את הטוטאל של אושר ב-200 קילו, זה יוריד ולו מעט מהערך של ההישג של אושר - הבנאדם פאקינג ילד בן 22, שרכש את הכבוד שלו בספורט הזה ובנה את עצמו מ-0 כמו כולם, ונמצא בספורט משמעותית פחות זמן מאריק. מגיע לו כבוד בדיוק כמו לכל שיאן עולם אחר. בזכות ההישגים שלו הספורט שלנו מתקדם לאפיקים חדשים, ובזכות הפעילות הספורטיבית שלו המודעות לספורט שלנו גוברת, ולו מעט, וזה דבר נהדר לכל הדעות.

2. אם אנחנו רוצים שמתישהו יקחו את הספורט שלנו ברצינות, אנחנו צריכים להפסיק להתייחס לכל איגוד חדש שמקימים וחייבים להחליט על איגוד או 2 שיחשבו ה"מרכזיים" בספורט. לא יתכן שכל פעם שלמישהו לא מתאים חוק מסויים, או שבאלו לעשות תחרות במכון שלו, הוא יקים איגוד ויקרא לזה FAIR AND SQUARE.
נכון להיום IPF שולט בכל זירת ה-RAW W/O WRAPS וGEARED PL, ומבין כל איגודי ה-RAW W/WRAPS איגוד GPA נחשב לגדול בעולם. על כן, היות ולא ניתן להסתמך בכל פעם על POWERLIFTINGWATCH שידאגו לעקוב אחרי כל תחרות בכל חור בעולם הזה כדי לספר לנו מי מחזיק בשיא העולם האבסולוטי בקט' מסויימת, תוך יציאה מנק' הנחה שהשיפוט התחרויות הללו היה הוגן, ושהחוקים אכן מוסכמים עלינו, צריך להתחיל להתייחס לשיאים של איגודים מסויימים כשיאי עולם. אין שום סיבה שהשיא בסקוואט של קארל אינגוור יחשב כ"נחות יותר" רק בגלל שהוא השיא ב-IPF בלבד. מוסכם על כולם שהשיפוט ב-IPF הוא מהמחמירים בעולם, ושמי שקובע שיא ב-IPF, כנראה שמחזיק בשיא העולם הנוכחי, ולא איזה בחור בחליפת 10 שכבות מטקסס שעשה רבע סקוואט במכון של לואי סימונס וקראו לו שיאן עולם.
כנ"ל המצב של GPA. אמנם מדובר באיגוד צעיר בהרבה מ-IPF, אך נכון להיום כל גדולי הליפטרים בענף ה-RAW W/WRAPS התחרו שם.

בשורה התחתונה - אף אחד לא הטעה פה אף אחד עם מונחים לא נכונים. אריק יצא שחצן צבוע שהתייחס לשיאים שהוא אבא שלו והברנז'ה שלהם כ"כ היללו לפני כמה שנים כאל שיאי סרק, ולא היתה לו שום זכות לומר את מה שאמר. אם הוא לא רצה לפרגן, עדיף שהיה יושב בשקט.

אי אפשר לשים את GPA ו-IPF באותו משפט. זה נחמד להגיד ש-IPF קשוחים יותר מבחינת מה עובר בתחרות, אבל זה פרט שולי. IPF זה ארגון tested ו-GPA untested. ויותר חשוב מזה שהשקילה ב-GPA מתבצעת 24 שעות לפני התחרות. בדיחה.

אי אפשר לשים את GPA ו-IPF באותו משפט. זה נחמד להגיד ש-IPF קשוחים יותר מבחינת מה עובר בתחרות, אבל זה פרט שולי. IPF זה ארגון tested ו-GPA untested. ויותר חשוב מזה שהשקילה ב-GPA מתבצעת 24 שעות לפני התחרות. בדיחה.
מה הכוונה בtested וuntested?

אם אתה רוצה לומר לי שיש ליפטר ELITE אחד שלא יושב על חומרים אתה חי בסרט... בדיקות סמים בספורט תחרותי הן כמו הצהרות של פוליטיקאים לפני בחירות. כולם יודעים שזה בשביל הפרוטוקול ואף אחד לא באמת לוקח אותן ברצינות.
ולגבי נושא השקילה - מה אתה בדיוק רוצה לומר בזה? מה זה משנה שהשקילה היא 24 שעות לפני התחרות?

אם אתה רוצה לומר לי שיש ליפטר ELITE אחד שלא יושב על חומרים אתה חי בסרט... בדיקות סמים בספורט תחרותי הן כמו הצהרות של פוליטיקאים לפני בחירות. כולם יודעים שזה בשביל הפרוטוקול ואף אחד לא באמת לוקח אותן ברצינות.

אמרתי איפשהו שאני חושב שיש ליפטרים שלא על חומרים? אמרתי שלהתחרות בארגון עם בדיקות ובלי בדיקות זה עולם אחר לגמרי. אם אתה חושב שהבדיקות לא מתבצעות בפועל, תשאל את אד קואן למה הוא קיבל באן מ IPF.
]ולגבי נושא השקילה - מה אתה בדיוק רוצה לומר בזה? מה זה משנה שהשקילה היא 24 שעות לפני התחרות?

לא, זה בכלל לא משנה. פרט לעובדה שזה מאפשר לאנשים להתחרות בקטגוריה אחת מתחת לקטגוריה האמיתית שלהם. למה בכלל להסתפק ב 24 שעות? בוא נבקש מהליפטר הוכחה שבשלב כלשהו בחיים הוא היה במשקל מספיק נמוך כדי להכנס לקטגוריה הנכונה.

אמרתי איפשהו שאני חושב שיש ליפטרים שלא על חומרים? אמרתי שלהתחרות בארגון עם בדיקות ובלי בדיקות זה עולם אחר לגמרי. אם אתה חושב שהבדיקות לא מתבצעות בפועל, תשאל את אד קואן למה הוא קיבל באן מ IPF.

לא, זה בכלל לא משנה. פרט לעובדה שזה מאפשר לאנשים להתחרות בקטגוריה אחת מתחת לקטגוריה האמיתית שלהם. למה בכלל להסתפק ב 24 שעות? בוא נבקש מהליפטר הוכחה שבשלב כלשהו בחיים הוא היה במשקל מספיק נמוך כדי להכנס לקטגוריה הנכונה.
כמה כבר אפשר לעלות/לרדת ב24 שעות?

בUFC זה גם 24 שעות בין לבין ושם המשקל מהווה פקטור הרבה יותר רציני

תשאל את אד קואן למה הוא קיבל באן מ IPF
אדי סיפר שזה בגלל שהוא היה צריך להשתין לתוך כוס בלי פקק והיה צריך לעבור מסדרון ארוך עם מלא אנשים בדרך והאיש שIPF שמו שישמור עליו היה בן דוד של מתחרה שלו.
אני מאמין לאדי.

אמרתי שהבדיקות לא מתבצעות בפועל? זה שאד קואן קיבל באן מ-IPF לא שינה את העובדה שמה שכולם זוכרים לו זה את השיא שלו מ-98', שנתיים אחרי שקיבל באן מ-IPF.
נכון שמבחינת ההכנה יש הבדל קל בין תחרויות TESTED ל-UNTESTED, הרי שאתה צריך לרדת מהסייקל ולהתנקות לפני שבודקים אותך, אבל ההבדל שזה יוצר הוא כלכך זניח וחסר משמעות, שזה טפשי בעיני להתחשב בזה בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית