הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה אני שונא ליפטינג ובאדיבילדינג

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
בואו נעיף את זה מהשולחן מההתחלה-אני אוהב להרים כבד. אני אוהב להרגיש את הכובד של המוט על הכתפיים בסקוואט, אני אוהב את ההרגשה של העיניים שעומדות להתפצפץ בדדליפט ואני אוהב להרים. שלא יהיה לאף אחד צל של ספק.
מה שאני כותב פה..זה כעס.

אז היום בדף גדול יחסית בפייסבוק פרסמו את ההישג המטורף של אושר סופטי שלנו(כפרעלייך תותח).
לינק לדף-
https://www.facebook.com/pages/THEDJSKAY1/160186174081218

אני רוצה שתשימו לב לתגובה של לא אחר מאריק לילידרידג'-
lol who gives a shit about federation world records, they don't mean anything.
*לא נערך*
הייתה לזה תגובת המשך כמובן, לא פחות בזיונית.
זה מדהים אותי. במקום לפרגן, או לכל הפחות לסתום את הפה, ליפטר מהרמה הגבוהה ביותר שניתן להעלות על הדעת בוחר להכפיש ליפטר אחר כדי להרגיש גבר. לנפח לעצמו עוד טיפה את האגו. זו לא תגובה של ספורטאי, זו תגובה של ליצן, תסלחו לי על הביטוי. זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ללילידרידג'ים. הפעם הקודמת הייתה כשהם ביזו את עצמם עם ספר שהם הוציאו על 'אימונים'- 19 עמודים של PDF בעלות של 40$ בערך. הספר לא כלל בעצמו שום תוכן ראוי והיה בזבוז של כסף.
כשביקרו אותם על זה..ובכן..הם הגיבו כמו הנקבות שהם.

ולא חסרות עוד רכיכות כמו לילדרידג' בתחום הזה. כ"כ שונא את זה.

זהו אני סיימתי.

מי שרוצה בסרטון השני התגובה של לילידרידג' לביקורת מתחילה ב2:53

אדי סיפר שזה בגלל שהוא היה צריך להשתין לתוך כוס בלי פקק והיה צריך לעבור מסדרון ארוך עם מלא אנשים בדרך והאיש שIPF שמו שישמור עליו היה בן דוד של מתחרה שלו.
אני מאמין לאדי.

בכל הפעמים? 😆
אמרתי שהבדיקות לא מתבצעות בפועל? זה שאד קואן קיבל באן מ-IPF לא שינה את העובדה שמה שכולם זוכרים לו זה את השיא שלו מ-98', שנתיים אחרי שקיבל באן מ-IPF.
נכון שמבחינת ההכנה יש הבדל קל בין תחרויות TESTED ל-UNTESTED, הרי שאתה צריך לרדת מהסייקל ולהתנקות לפני שבודקים אותך, אבל ההבדל שזה יוצר הוא כלכך זניח וחסר משמעות, שזה טפשי בעיני להתחשב בזה בכלל.

ברור אחי, בעיניך זה זניח ובגלל שאתה מדדת את ההבדל בביצועים אתה צודק. גם השקילה של 24 שעות לפני היא זניחה לגמרי.

אמרתי איפשהו שאני חושב שיש ליפטרים שלא על חומרים? אמרתי שלהתחרות בארגון עם בדיקות ובלי בדיקות זה עולם אחר לגמרי. אם אתה חושב שהבדיקות לא מתבצעות בפועל, תשאל את אד קואן למה הוא קיבל באן מ IPF.

לא, זה בכלל לא משנה. פרט לעובדה שזה מאפשר לאנשים להתחרות בקטגוריה אחת מתחת לקטגוריה האמיתית שלהם. למה בכלל להסתפק ב 24 שעות? בוא נבקש מהליפטר הוכחה שבשלב כלשהו בחיים הוא היה במשקל מספיק נמוך כדי להכנס לקטגוריה הנכונה.

אם אתה חושב שב-24 שעות אתה יכול להעלות מסת שריר שתאפשר לך להרים משמעותית יותר, אתה קצת חי בסרט. ובכלל, אין דרך לאכוף באופן מושלם את נושא קטגוריות המשקל, כי אתה לא הולך לשקול את כל המתחרים דקה לפני שהם עולים לבמה. המשקל שלהם דינאמי אפילו במהלך התחרות, אז נפצל את התוצאות שלהם לפי קטגוריות גם תוך כדי התחרות?

אם אתה חושב שב-24 שעות אתה יכול להעלות מסת שריר שתאפשר לך להרים משמעותית יותר, אתה קצת חי בסרט. ובכלל, אין דרך לאכוף באופן מושלם את נושא קטגוריות המשקל, כי אתה לא הולך לשקול את כל המתחרים דקה לפני שהם עולים לבמה. המשקל שלהם דינאמי אפילו במהלך התחרות, אז נפצל את התוצאות שלהם לפי קטגוריות גם תוך כדי התחרות?

אתה ממש טוב בלהמציא טיעונים שלא אמרתי ולתקוף אותם. אם אתה לא מבין שבן אדם ששוקל 110 מתחרה בקטגוריה של 100 בא מראש עם מסת שריר הרבה יותר גבוהה ממישהו שבאמת שוקל 100, יש לך בעיות.
משקל דינאמי במהלך התחרות זה נפלא, אבל אף אחד לא ינסה לשנות אותו דרסטית כשהשקילה מתבצעת שעתיים לפני, כמו בשאר ענפי הספורט שמכבדים את עצמם.

הפוך גוטה, למה לעלות קטג שאפשר לרדת ולהתמודד עם חלשים ממך?

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לשים את GPA ו-IPF באותו משפט. זה נחמד להגיד ש-IPF קשוחים יותר מבחינת מה עובר בתחרות, אבל זה פרט שולי. IPF זה ארגון tested ו-GPA untested. ויותר חשוב מזה שהשקילה ב-GPA מתבצעת 24 שעות לפני התחרות. בדיחה.
לול
אנחנו נרוויח מזה שכל תחומי הספורט בעולם פשוט יורידו את המסיכה ויהפכו להיות אנ-טסטד, זה גם ככה בזבוז זמן.

אני חושב שאתם קצת מתבלבלים.
ראשית, לא שמעתי על בנאדם שחותך 10 קילו כדי להכנס לקט' של 100. אני חושב שאתה בנית איש קש מאוד נוח עם הדוגמא הזו.
שנית, אתה תתפלא כמה המשקל יכול לנוע במהלך תחרות. היו לי אימונים שהייתי עולה במהלכם 2-3 קילו של נוזלים, אני מפחד לדמיין מה קורה לי בתחרות. האם זה הוגן שאכנס לקט' עד 140, במשקל גוף 139.8 שנשקלתי בו שעתיים לפני התחרות, אחרי שהתייבשתי כל היום, ואז אחזיר בשעתיים נוזלים ואעלה ל-142-3 מה שהופך אותי ל-SHW לכל עניין ודבר?

מעבר לכך, אני לא חושב שזה הגיוני לחשוב ולו לרגע שההבדל בין 24 שעות לשעתיים במונחי שקילה הוא כ"כ משמעותי כשמדובר בקילוגרמים על המוט.

יותר מכך - איך בדיוק מישהו שחתך מ-130 ל-124 לפני תחרות יתחרה באנשים חלשים ממנו בקט' של עד 125? אתם באמת חושבים שמישהו מהמתחרים מספיק מטומטם כדי לא לעשות את אותו הדבר? ספורטאים תחרותיים ברמה גבוהה מכירים את החוקים טוב מאוד, וכולם משחקים את המשחק בדיוק באותו האופן.

בסופו של דבר פאוורליפטינג הוא ספורט שבו אתה נמדד ראשית כל מול עצמך. החלוקה לקט' משקל נועדה נטו להפוך את הספורט הזה, כמו כל ספורט אחר, לתחרותי יותר והוגן יותר, מבחינת ההשוואה בין ספורטאים. אם מישהו בחר להכנס לקט' של עד 125 כשהוא שוקל 113, הוא מטומטם, וזאת אשמתו שהוא לא ניסה לחתוך ל-109. לא להיפך.

• פותח/ת השרשור
טוב כי משעמם לי בעבודה ואני במצב רוח להטרלות, החלטתי להגיב לאריק..וזה מה שכתבתי(לקחתי פה דברים מהדיון)
Eric, you are a pathetic hypocrite. It's like watching kobey bryant dissing college league basketball records. When you started your career you got shit loads of credit for your federation records and now they are nothing?
Give they guy some credit and dont be an asshole.

וזה מה שהוא ענה לי

Yossi Sourugeon considering you don't know me, you are a pathetic dumb ass.

כריס דאפין חתך מ-120 לעד 100 בסקוואט 881 שלו...

בפועל הוא ירד 2 קטגוריות.

גם דן גרין עשה משהו דומה רק שהוא חיטב קצת ואז חתך , ועליו זה השפיע יחסית הרבה...

זהיר עלה ל-120, שכח לחתוך וניסה להיכנס לעד 110 ונשקל 120 😆
העיקר שנתן 450 סקוואט וזיין את כולם בסידני

ראשית, לא שמעתי על בנאדם שחותך 10 קילו כדי להכנס לקט' של 100. אני חושב שאתה בנית איש קש מאוד נוח עם הדוגמא הזו.
שנית, אתה תתפלא כמה המשקל יכול לנוע במהלך תחרות. היו לי אימונים שהייתי עולה במהלכם 2-3 קילו של נוזלים, אני מפחד לדמיין מה קורה לי בתחרות. האם זה הוגן שאכנס לקט' עד 140, במשקל גוף 139.8 שנשקלתי בו שעתיים לפני התחרות, אחרי שהתייבשתי כל היום, ואז אחזיר בשעתיים נוזלים ואעלה ל-142-3 מה שהופך אותי ל-SHW לכל עניין ודבר?

מעבר לכך, אני לא חושב שזה הגיוני לחשוב ולו לרגע שההבדל בין 24 שעות לשעתיים במונחי שקילה הוא כ"כ משמעותי כשמדובר בקילוגרמים על המוט.

יותר מכך - איך בדיוק מישהו שחתך מ-130 ל-124 לפני תחרות יתחרה באנשים חלשים ממנו בקט' של עד 125? אתם באמת חושבים שמישהו מהמתחרים מספיק מטומטם כדי לא לעשות את אותו הדבר? ספורטאים תחרותיים ברמה גבוהה מכירים את החוקים טוב מאוד, וכולם משחקים את המשחק בדיוק באותו האופן.

בסופו של דבר פאוורליפטינג הוא ספורט שבו אתה נמדד ראשית כל מול עצמך. החלוקה לקט' משקל נועדה נטו להפוך את הספורט הזה, כמו כל ספורט אחר, לתחרותי יותר והוגן יותר, מבחינת ההשוואה בין ספורטאים. אם מישהו בחר להכנס לקט' של עד 125 כשהוא שוקל 113, הוא מטומטם, וזאת אשמתו שהוא לא ניסה לחתוך ל-109. לא להיפך.
ענף הפאוור-ליפטינג הוא לא כמו כל כל ענף ספורט תחרותי אחר ככל שזה קשור בחומריפ אנבוליים (לא... וויטליפטינג לא דומה בהיבט הזה). ענף ה-PL לא נופל מ-BB בכל הקשור בשימוש בחומרים ולמעשה כנראה שאפילו עולה עליו...
אנ-טסטד או טסטד לא יתפוס בענף הרבה יותר משהוא לא תופס ב-BB

בשביל מישהו שכל כך אוהב פאוורליפטינג, לא נראה לי שאתה מבין מה קורה. דן גרין התחרה בעד 100 כשהוא שקל 110. מאט קרוק שוקל בערך 12-15 קילו פחות מהמשקל האמיתי שלו ביום של השקילה. זה די סטנדרטי לחתוך 10% מהמשקל גוף. אם אתה לא מבין את ההבדל בין זה לבין 100 אמיתי שנשקל שעתיים לפני התחרות, אין כל כך סיבה להמשיך את הדיון הזה.

לזה הוא התכוון,

בפועל האנשים שמתחרים בעד 125 בipf
יכלו להתחרות בעד 110 בgpa
ואלו שבshw אולי יכלו להתחרות בעד 125
וכו׳

תוסיף לזה את העובדה שיש דראג טסט
ואת העובדה שיש לך חוקים מאוד נוקשים ותראה הבדלים ענקיים בשיאים.

מצד אחד זה מאוד טוב וכו׳
אבל מצד שני יש הרגשה שהם נגד הספורטאי ולא מעודדים הישגים אדירים של 465 סקוואט נגיד שבipf היה מקבל 3 אדומים על בטוח , אם בכלל יכל להיכנס למשקל הזה אחרי ש״התנקה״ (הסוואה יותר נכון) וירד במשקל ולא חתך במשקל

לזה הוא התכוון,

בפועל האנשים שמתחרים בעד 125 בipf
יכלו להתחרות בעד 110 בgpa
ואלו שבshw אולי יכלו להתחרות בעד 125
וכו׳

תוסיף לזה את העובדה שיש דראג טסט
ואת העובדה שיש לך חוקים מאוד נוקשים ותראה הבדלים ענקיים בשיאים.

מצד אחד זה מאוד טוב וכו׳
אבל מצד שני יש הרגשה שהם נגד הספורטאי ולא מעודדים הישגים אדירים של 465 סקוואט נגיד שבipf היה מקבל 3 אדומים על בטוח , אם בכלל יכל להיכנס למשקל הזה אחרי ש״התנקה״ (הסוואה יותר נכון) וירד במשקל ולא חתך במשקל
אתה מבלבל את המוח. כותב שטויות...

אכן. אתה רושם תגןבה של מספר פסקאות ומסתמך על בסיס רעוע שההבנה שלך בו וההחכרות שלך עם משמעותו באיגודים השונים... היא קדחת.
עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק, זה כמו התגובה הראשונה רק יותר ארוכה ומנוסחת יותר טוב...

תפרט בדיוק איפה ה״שטויות״

עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק, זה כמו התגובה הראשונה רק יותר ארוכה ומנוסחת יותר טוב...

תפרט בדיוק איפה ה״שטויות״
אין טעם לדבר על חומרים. הענף, לפחות מושאי שציינת שלך דוחפים חומרים במינונים ובסיכון הרבה יותר גבוה מ-Bb אולימפיה בממוצע. ההבדל בין איגוד TESTED לכזה שלא, תלוי רק באופי החומרים ובעובדה שסוג, כמות ומינוני החומרים בענף הוא כזה שלא ניתן להתחרות בו בכל ענף ספורט אחר (ז"א שההבדל בין Tested ללא יהיה ניכר בהרבה מאשר ב-WL למשל).
זה הקסם או אם תרצה הייחודיות בספורט שהופכת את בלבולי הבייצים על ריבוי האיגודים למיותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית