הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה אני שונא ליפטינג ובאדיבילדינג

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
בואו נעיף את זה מהשולחן מההתחלה-אני אוהב להרים כבד. אני אוהב להרגיש את הכובד של המוט על הכתפיים בסקוואט, אני אוהב את ההרגשה של העיניים שעומדות להתפצפץ בדדליפט ואני אוהב להרים. שלא יהיה לאף אחד צל של ספק.
מה שאני כותב פה..זה כעס.

אז היום בדף גדול יחסית בפייסבוק פרסמו את ההישג המטורף של אושר סופטי שלנו(כפרעלייך תותח).
לינק לדף-
https://www.facebook.com/pages/THEDJSKAY1/160186174081218

אני רוצה שתשימו לב לתגובה של לא אחר מאריק לילידרידג'-
lol who gives a shit about federation world records, they don't mean anything.
*לא נערך*
הייתה לזה תגובת המשך כמובן, לא פחות בזיונית.
זה מדהים אותי. במקום לפרגן, או לכל הפחות לסתום את הפה, ליפטר מהרמה הגבוהה ביותר שניתן להעלות על הדעת בוחר להכפיש ליפטר אחר כדי להרגיש גבר. לנפח לעצמו עוד טיפה את האגו. זו לא תגובה של ספורטאי, זו תגובה של ליצן, תסלחו לי על הביטוי. זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ללילידרידג'ים. הפעם הקודמת הייתה כשהם ביזו את עצמם עם ספר שהם הוציאו על 'אימונים'- 19 עמודים של PDF בעלות של 40$ בערך. הספר לא כלל בעצמו שום תוכן ראוי והיה בזבוז של כסף.
כשביקרו אותם על זה..ובכן..הם הגיבו כמו הנקבות שהם.

ולא חסרות עוד רכיכות כמו לילדרידג' בתחום הזה. כ"כ שונא את זה.

זהו אני סיימתי.

מי שרוצה בסרטון השני התגובה של לילידרידג' לביקורת מתחילה ב2:53

• פותח/ת השרשור
זה שההישג של אושר מטורף (בשבילנו), אין ספק. מגיע לו כל הכבוד ואין טיפת מקום של זלזול...
התגובה של אריק שחצנית מגעילה ולא הייתה ראויה להיכתב לדעתי..
למרות כל זה,
אני באמת לא מבין למה ממשיכים לקרוא לזה "שיא עולם", למרות שזה לא. אני לא צריך להסביר לך למה זה לא יכול להיקרא שיא עולם, אני בטוח שאתה מבין.
אני כן יכול להבין תסכול של אנשים שמרימים נגיד 1000 ק"ג טוטאל ורואים באינטרנט סרטון של מישהו שמרים פחות וקורא לזה "שיא עולם" .
אז עוד פעם אני יחזור ויגיד שאני חושב שההישג מדהים וכל הכבוד, התגובה של אריק הייתה מגעילה (הייתה יכולה להיכתב במקום אחר), ועדיין אפשר להבין את ה"תסכול".
לא על זה הדיון. לא אכפת לי אם אושר סופטי שבר שיא עולם או שיא אישי-כשליפטר מהרמה הגבוהה ביותר מגיב ככה על הישגים של ליפטרים אחרים מהקהילה הוא מבזה את עצמו ואת התחום, סוף סיפור.

• פותח/ת השרשור
מלאניצב לא יודע אנגלית, זה מה שמונע ממנו להגיב ומעבר לזה יש לו איזו בעיה סוג של אוטיזם קל לדעתי או משהו בכיוון. הוא לא ממש מתקשר ופשוט שמח לשבת בשקט ולא לעשות כלום. צנוע הוא כן.

בקשר לכל הדיון, אני ממש לא רוצה להשמע מתנשא אבל אין מנוס, חוץ מכמה אנשים שיודעים על מה הם מדברים, הדיון כאן מלא חצאי אמיתות, שמועות והרבה חוסר הבנה של הספורט.

בשביל להבין את התגובה של אריק, צריך להבין את הסיבה שהוא כותב אותה. אנשים מסתובבים ומשוויצים בשיאי עולם, שבפועל המספרים רחוקים שנות אור מהרמה העולמית. שיא עולם איגוד שווה ערך להתחרות בwpff nabba ibff nac ולקרוא לעצמך מר עולם (מה שנכון עפ"י התחרות, אבל לא נכון במציאות). אני מכיר אנשים שמחזיקים בשיאי עולם מגוחכים לגמרי, מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא קבע שיא עולם לפניהם. הוא לא כתב שום דבר באופן אישי על אושר, אלא על המשמעות של שיא עולם באיגוד.

עצם העובדה שיש קטגוריות גיל+משקל+ציוד+מגדר הופכת את הסיכוי לקביעת שיא עולם כלשהו למאד מאד פשוט. כמובן שיש שיאים שיותר קשה לקבוע כמו בקט' גיל פתוחה, אבל העקרון הוא ששיא עולם באיגוד לכשעצמו - אינו שווה כלום בעיני. לעומת זאת ההישג עצמו של 855 טוטאל - בהחלט מדהים, אך ממש לא בקנה מידה עולמי (זה לא שיא עולם אפילו בעד 90 לצורך השוואה).

לגבי הבחור שאמר שהוא בדק שיאי עולם ג'וניור - אין אפשרות אמיתית לבדוק את זה חוץ מIPF שזה דראג טסטד ובלי רצועות (ובלי קשר בלי ציוד זה קטע של כמה שנים שם). לגבי השקילה זה עושה הבדל ענק כמו שאמרו, אני עכשיו 87.5 ואתחרה עד 82, וככה כנראה גם שאר הקטגוריה. לגבי הבדיקות סמים הן אכן מתרחשות וכן עושות הבדל, עובדה שהמון מתחרים קיבלו באן. זה לא אומר שלא משתמשים.

לגבי GPA בתור אחד שהתחרה 3 פעמים באיגוד (במסגרות שונות ובארץ שונות) זה ממש לא האיגוד הגדול בעולם ולא קרוב לזה. כאן בסידני היה "הייפ" גדול לגבי אליפות העולם והוא ידעך אחרי זה. GPA אוסטרליה אגב (CAPO) התפרק ונבנה מחדש ואני לא חושב שיש לו עתיד מזהיר כאן. ברמה העולמית עד לפני שמלאניצב התחרה בפינלנד וקבע שיא עולם (1100) אף אחד לא שמע על האיגוד הזה. שוב, זה לא מוריד מההישג של אושר אבל זה ממחיש את המשמעות של "שיא איגוד". גם באיגודים יותר רציניים ופופולריים ניתן למצוא פרצות בשיאים שקל לקבוע (למישהו מהמכון שלי יש שיא עולם בנץ' עם ציוד סאב-מאסטרס עד 75 - 140 קילו, אז מה? הוא מתבייש לציין את זה).

אגב ממקורות כמעט ראשוניים, יש מתחרים שדוחפים כמויות פסיכים של חומרים (בעיקר אמריקאים) ויש מתחרים ברמה הכי גבוהה שיש שלוקחים חומרים בכמות קטנה יותר מאנשים שכותבים בפורום.
מרוב עצים לא רואים יער.
אתה יכול לקרוא לזה איך שאתה רוצה, מבחינת הGPA זה שיא עולם. אתה יכול להמשיך להאדיר את האליטיזם של הIPF(לול), זה לא אומר שאושר לא שבר שיא עולם.
אתה מתעלם מהעובדה ש'ספורטאי' עילית בא לפייסבוק ומגיב בצורה כזו על הישג של ספורטאי אחר מהקהילה, זה בזיון. מישהו כתב את זה כבר בדיון אז אכתוב את זה שוב-זה כמו שקובי בריאנט יירד על שיאים של שחקני כדורסל קולג', זה מפגר ומבזה..בעיקר את עצמך.

אפשר באותה מידה לומר ששיאי העולם בOL כיום לא שווים כלום כי מרימי העבר הרימו הרבה יותר. זה טמטום ממדרגה ראשונה.

ולגביי החומרים, עד שלא תהיה לך אפשרות לשחות למישהו בדם, לא תדע מה וכמה הוא לקח. הכל השערות.

נערך לאחרונה:
מלאניצב לא יודע אנגלית, זה מה שמונע ממנו להגיב ומעבר לזה יש לו איזו בעיה סוג של אוטיזם קל לדעתי או משהו בכיוון. הוא לא ממש מתקשר ופשוט שמח לשבת בשקט ולא לעשות כלום. צנוע הוא כן.

בקשר לכל הדיון, אני ממש לא רוצה להשמע מתנשא אבל אין מנוס, חוץ מכמה אנשים שיודעים על מה הם מדברים, הדיון כאן מלא חצאי אמיתות, שמועות והרבה חוסר הבנה של הספורט.

בשביל להבין את התגובה של אריק, צריך להבין את הסיבה שהוא כותב אותה. אנשים מסתובבים ומשוויצים בשיאי עולם, שבפועל המספרים רחוקים שנות אור מהרמה העולמית. שיא עולם איגוד שווה ערך להתחרות בwpff nabba ibff nac ולקרוא לעצמך מר עולם (מה שנכון עפ"י התחרות, אבל לא נכון במציאות). אני מכיר אנשים שמחזיקים בשיאי עולם מגוחכים לגמרי, מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא קבע שיא עולם לפניהם. הוא לא כתב שום דבר באופן אישי על אושר, אלא על המשמעות של שיא עולם באיגוד.

עצם העובדה שיש קטגוריות גיל+משקל+ציוד+מגדר הופכת את הסיכוי לקביעת שיא עולם כלשהו למאד מאד פשוט. כמובן שיש שיאים שיותר קשה לקבוע כמו בקט' גיל פתוחה, אבל העקרון הוא ששיא עולם באיגוד לכשעצמו - אינו שווה כלום בעיני. לעומת זאת ההישג עצמו של 855 טוטאל - בהחלט מדהים, אך ממש לא בקנה מידה עולמי (זה לא שיא עולם אפילו בעד 90 לצורך השוואה).

לגבי הבחור שאמר שהוא בדק שיאי עולם ג'וניור - אין אפשרות אמיתית לבדוק את זה חוץ מIPF שזה דראג טסטד ובלי רצועות (ובלי קשר בלי ציוד זה קטע של כמה שנים שם). לגבי השקילה זה עושה הבדל ענק כמו שאמרו, אני עכשיו 87.5 ואתחרה עד 82, וככה כנראה גם שאר הקטגוריה. לגבי הבדיקות סמים הן אכן מתרחשות וכן עושות הבדל, עובדה שהמון מתחרים קיבלו באן. זה לא אומר שלא משתמשים.

לגבי GPA בתור אחד שהתחרה 3 פעמים באיגוד (במסגרות שונות ובארץ שונות) זה ממש לא האיגוד הגדול בעולם ולא קרוב לזה. כאן בסידני היה "הייפ" גדול לגבי אליפות העולם והוא ידעך אחרי זה. GPA אוסטרליה אגב (CAPO) התפרק ונבנה מחדש ואני לא חושב שיש לו עתיד מזהיר כאן. ברמה העולמית עד לפני שמלאניצב התחרה בפינלנד וקבע שיא עולם (1100) אף אחד לא שמע על האיגוד הזה. שוב, זה לא מוריד מההישג של אושר אבל זה ממחיש את המשמעות של "שיא איגוד". גם באיגודים יותר רציניים ופופולריים ניתן למצוא פרצות בשיאים שקל לקבוע (למישהו מהמכון שלי יש שיא עולם בנץ' עם ציוד סאב-מאסטרס עד 75 - 140 קילו, אז מה? הוא מתבייש לציין את זה).

אגב ממקורות כמעט ראשוניים, יש מתחרים שדוחפים כמויות פסיכים של חומרים (בעיקר אמריקאים) ויש מתחרים ברמה הכי גבוהה שיש שלוקחים חומרים בכמות קטנה יותר מאנשים שכותבים בפורום.

אתה אולי חש אמפתיה כי הכרת את ליליברידג׳ מקרוב והוא אדם נחמד במציאות, אבל לא משנה מה הסיבה שלו הוא עדיין בא וחרבן על הפוסט בלי יותר מדי פרובוקציות, למה צריך לכאוב לאדם בקליבר שלו(כביכול) אם מישהו אחר שמח שהלך לו טוב?

בכל מקרה הסטנדרט היחיד בפועל(גם מבחינת החוקים) זה IPF ושלוחותיו(USAPL וכו), באיגודים אחרים אתה יכול אפילו להגיע להתחרות והמאמן שלך יהיה השופט שלך, לא משנה כמה מוסריים בני האדם, זה משהו שבתחרות אולימפית לא יקרה לעולם(מיליון ועדות למינוי וכו׳, לפעמים דואגים אפילו שהשופט לא יהיה מאותה המדינה שלך).
מסכים איתך לגבי האיגודים:
תחרויות אחרות גדולות כגודל התקציב שמארגן התחרות השקיע בהן וזהו בערך, אין יוקרה מיותרת מאחורי אף ארגון ו״שם״.
ב85׳ לדוג׳ הייתה תחרות שנקראה Gus Rethwisch's Budweiser World .Record Breakers
זו הייתה תחרות מיוזמה אישית בהונולולו הוואי שהצליחה לרתום את ענקית הבירה באדוויזר(!) כספונסר, 3 ערוצי טלויזיה(שנת 85׳!) ובערך כל מי שהרים כבד בזמנו-מיותר לציין שלא היו טלפונים ניידים או אנטרנט בבתים(טד ארסידי לחץ שם 700 פאונד, קואן קבע שיא עולם בעד 198, פרד האטפילד עם 1008 סקוואט והרשימה נמשכת)

נערך לאחרונה:
כשליפטר מהרמה הגבוהה ביותר מגיב ככה על הישגים של ליפטרים אחרים מהקהילה הוא מבזה את עצמו ואת התחום, סוף סיפור.
זה קורה המון פעמים גם בארץ, כשזה יפסיק לקרות פה אז נוכל להתלונן על ליליברידג'.

מרוב עצים לא רואים יער.
אתה יכול לקרוא לזה איך שאתה רוצה, מבחינת הGPA זה שיא עולם. אתה יכול להמשיך להאדיר את האליטיזם של הIPF(לול), זה לא אומר שאושר לא שבר שיא עולם.
אתה מתעלם מהעובדה ש'ספורטאי' עילית בא לפייסבוק ומגיב בצורה כזו על הישג של ספורטאי אחר מהקהילה, זה בזיון. מישהו כתב את זה כבר בדיון אז אכתוב את זה שוב-זה כמו שקובי בריאנט יירד על שיאים של שחקני כדורסל קולג', זה מפגר ומבזה..בעיקר את עצמך.

אפשר באותה מידה לומר ששיאי העולם בOL כיום לא שווים כלום כי מרימי העבר הרימו הרבה יותר. זה טמטום ממדרגה ראשונה.

ולגביי החומרים, עד שלא תהיה לך אפשרות לשחות למישהו בדם, לא תדע מה וכמה הוא לקח. הכל השערות.

גם מבחינת האיגוד שלי, AAH, הסקוואט שלי זה שיא עולם. אתה מצפה שכולם יסכימו עם זה?

Alex and Horses, אני גם חבר באיגוד בדרגת סוס משנה.

לפעמים אלכס מגיע אליך באמצע בלילה ומבקש ממך להשתין לתוך כוס.
ממני הוא דווקא ביקש פעם להשתין לו על הפנים במלתחות

• פותח/ת השרשור
לפני שאני כותב את דעתי,
מראש אגיד שלפני כל אימון בשנה האחרונה הייתי באופן קבוע יושב וצופה בסרטונים של ליליברידג'.
תמיד נותן מוטיבציה ואני ממש אוהב את הגישה הזאת באימונים שלו.

עכשיו לגבי הנושא.

THEDJSKAY1 דווקא דייק מאוד,
הוא כתב במפורש:
GPA junior 140 World record.
אף אחד כאן לא אמר שיא כל הזמנים ולא נעליים.
אריק כנראה סובל מחוסר בטחון עצמי או משהו בסגנון, וזה גורם לו לחשוב ש"מנסים לקחת ממנו את השיא".
אני מסכים בגדול ששיא כל הזמנים (או במילים אחרות, השיאים הכתובים בpowerlifting watch) זה השיא ללא הבדל גיל וכו'.
הבעיה היא באיך שאריק כתב את זה.
לפתוח הודעה כזאת ב "lol",
אני אישית הייתי בהלם שמישהו ברמה שלו בכלל מרגיש צורך להגיב. שלא לדבר על איך להגיב.
אבל זה מה שקורה כשאתה גדל עם כפית זהב בפה,
אתה נהיה שחצן.
הוא לא היה צריך לעבוד במסגריה ולנשום חלקיקי ברזל ב4 חודשים הכנה לתחרות,
אבא שלו דאג לו להכל, וצי המכוניות שלהם / המכון שהם בונים כל שנה זו דוגמה טובה לכך שיש לו את כל התנאים.
אגב מספיק לראות מה הוא "עשה" לזהיר חודיירוב בשביל להבין מי הבנאדם-
ניסה לעשות ממנו צחוק, וכשהוא ראה שזהיר לא מגיב וממשיך להתקדם לעבר ה460 סקוואט,
פתאום הוא מלקק לו.

לפני שאני כותב את דעתי,
מראש אגיד שלפני כל אימון בשנה האחרונה הייתי באופן קבוע יושב וצופה בסרטונים של ליליברידג'.

עכשיו לגבי הנושא.

הוא כתב במפורש:
אריק כנראה סובל מחוסר בטחון עצמי או משהו בסגנון, וזה גורם לו לחשוב ש"מנסים לקחת ממנו את השיא".
אני מסכים בגדול ששיא כל הזמנים (או במילים אחרות, השיאים הכתובים בpowerlifting watch) זה השיא ללא הבדל גיל וכו'.
אני אישית הייתי בהלם שמישהו ברמה שלו בכלל מרגיש צורך להגיב. שלא לדבר על איך להגיב.
אתה נהיה שחצן.
אבא שלו דאג לו להכל, וצי המכוניות שלהם / המכון שהם בונים כל שנה זו דוגמה טובה לכך שיש לו את כל התנאים.
פתאום הוא מלקק לו.

סופטי אנחנו איתך אחי 😃 עלה והצלח... נראה מה הוא יגיב שתעקוף אותו.

לפני שאני כותב את דעתי,

עכשיו לגבי הנושא.

הוא כתב במפורש:
אתה נהיה שחצן.
פתאום הוא מלקק לו.
🙌🙌

אני מצטער , ההשוואה עם קובי ממש לא נכונה.
אם ע1נס יהיה מחזיקים שיאים לאורך השנים וישוו אותו לפווארליפטר הטוב ביותר בכל הזמנים אז האנלוגיה הזאת תהיה נכונה. (כמו שמשווים את קובי לג׳ורדן אחרי האליפויות ומשחקים שכמעט לא רואים שחקנים אחרים עושים היום)
ואחרי כל זה ע1נס הוא אולי עדיין לא קובי אבל כרגע עשה הישג מדהים והוא פוטנציאל גדול , היה , וגם היום ממשיך לממש את הפוטנציאל שלו ואני מאחל לו שיתקדם ויגיע לרמות גבוהות ביותר ושיתחרה נגד לילבריג.

אני מצטער , ההשוואה עם קובי ממש לא נכונה.
אם ע1נס יהיה מחזיקים שיאים לאורך השנים וישוו אותו לפווארליפטר הטוב ביותר בכל הזמנים אז האנלוגיה הזאת תהיה נכונה. (כמו שמשווים את קובי לג׳ורדן אחרי האליפויות ומשחקים שכמעט לא רואים שחקנים אחרים עושים היום)
ואחרי כל זה ע1נס הוא אולי עדיין לא קובי אבל כרגע עשה הישג מדהים והוא פוטנציאל גדול , היה , וגם היום ממשיך לממש את הפוטנציאל שלו ואני מאחל לו שיתקדם ויגיע לרמות גבוהות ביותר ושיתחרה נגד לילבריג.

איך ההשוואה לא עובדת בדיוק? השוו את התגובה של אריק לסופטי כמו תגובה של קובי לשחקן מכללות.
אריק אגדת ליפטינג, שווה ערך לקובי, אגדת כדורסל.
סופטי, ליפטר צעיר ומבטיח שהגיע להישג עצום, שחקן מכללות - בנאדם צעיר ומבטיח שלצורך הדיון הזה הגיע להישג מדהים.

לא מבין איך מזה הגעת למסקנה שמישהו בא להשוות את ההישגים של אושר להישגים של ליליבריג'. אף אחד מעולם לא טען שאושר מתקרב לרמה שלו. הדיון הוא על חוסר הפרגון של שיאן עולם ואחד מטובי הספורטאים בתחום שלנו (או לפחות בתחום שלי, הכינוי שלך קצת מבלבל אותי לגבי הנטיות שלך) לספורטאי מתחיל ומבטיח, תוך התחשבות בעובדה שלפני כמה שנים אריק רכב על גל של פרגונים עבור אותם "שיאי אגודות". .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית