הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש הגבלת זמן לחיטוב? ושאלה נוספת

digidigi

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
-36
100
0
שלום חברים,כרגע אני בחיטוב כבר 8 שבועות שקלתי 85-4 וכעת 78-7 ,בשבועיים האחרונים נתקעתי קצת במשקל וגם בהיקפים ולא מצליח לרדת(עכשיו מוריד עוד קצת פחמימה ל120-130 בערך) השאלה שלי היא כזו, המאמן אצלי במכון אמר לי שזה לא כל כך בריא להישאר במאזן קלורי שלילי תרופה ארוכה כל כך( אמרתי לו שאני רוצה חודשיים ואם יותר אז יותר) אז זה מה שהוא אמר ,השאלה שלי אם זה באמת נכון ואם יש לכם איזושהי הוכחה לזה כי אני חיפשתי באינטרנט משו ולא מצאתי..
שאלה נוספת, אל תחשבו שאני נוב שלא מבין באימונים וכו, אבל בכל זאת השאלה הזאת מעלה בי תהיות, נבנה לי תפריט שלא כולל אימוני בטן(הייתי אצל מישו מקצוען) אחד הגדולים בארץ והוא אמר שפשוט אין טעם לעבוד(כמובן כי הוא מתכוון שזה נטו אחןזי שומן) השאלה שלי אם אולי הוא טועה וכן אימוני בטן יעזרו לי במעט לשריפת שומן שם? וכן חברים אני יודע שאי אפשר לשרוף שומן ממקום ספציפי פשוט זה מחרפן אןתי שרק בבטן אני לא מצליח להתחטב ובשאר הגוף כן וזו ההשערה שעולה לי! שאולי האימןני בטן מאיצים ריקון מאגרי גליקוגן שם ואז שריפת שומנים או לא יודע מה , בקיצור מחכה לתשובות סליחה על החפירה ותודה מראש !

לא אין הגבלת זמן בחיטוב, אולי נגיד מעל 4 חודשים זה מוגזם אבל לא בטוח.
הוא אמר לך לא לעבוד בטן כי היא עובדת בהרבה תרגילים במיוחד בסקוואט ודדליפט.. אם יש לך סקוואט ודדליפט כבד אז אתה יכול לא לעשות אבל אני תמיד מוסיף עוד תרגיל . ובטן זה לא רק נטו אחוזי שומן זה גם מסת שריר.. אם אין לך מסת שריר בבטן אזרוק הסיכויים לא יראו קוביות . מאגרי הגליקוגן שלך גם ככה מתרוקנים בגלל שאתה על דל פחמימה.. מקווה שאתה עושה העמסות כל שבועיים

לא אין הגבלת זמן בחיטוב, אולי נגיד מעל 4 חודשים זה מוגזם אבל לא בטוח.
הוא אמר לך לא לעבוד בטן כי היא עובדת בהרבה תרגילים במיוחד בסקוואט ודדליפט.. אם יש לך סקוואט ודדליפט כבד אז אתה יכול לא לעשות אבל אני תמיד מוסיף עוד תרגיל . ובטן זה לא רק נטו אחוזי שומן זה גם מסת שריר.. אם אין לך מסת שריר בבטן אזרוק הסיכויים לא יראו קוביות . מאגרי הגליקוגן שלך גם ככה מתרוקנים בגלל שאתה על דל פחמימה.. מקווה שאתה עושה העמסות כל שבועיים
אחלה תשובה.. רק לגבי ה4 חודשים אין בעיה בכלל לגיטימי לגמרי ובסדר גמור יש אנשים שהגיעו לאחוזי שומן גבוהים בתקופת המסה(אוף סיזן)שלם והחיטוב יכול להגיע גם עד שנה.. שום תקופה אינה מוגזמת בחיטוב.!

אח שלי בתור אחד שהיה בחיטוב מעל חצי שנה אני הייתי ממליץ לך לא לעבור את הארבעה חודשיים אלא אם כן אתה רוצה רוצה לתת עוד שבועיים שלי "פוש" חזק ולסיים בצורה טובה. לגבי התקיעה שלך בחיטוב תנסה לעלות קצת את כמות האירובי.
ולגבי הבטן יש שמה המון שומן מצטבר בדר"כ והייתי ממליץ לך לעשות אימון "אינטרוולים" או "פרטוקולים לשומן עיקש".

Back
למעלה תחתית