הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחת ולתמיד - שומנים

Asaf1427

משתמש מתחיל
38
2
נק' מוניטין:
2
38
2
אחת ולתמיד סדר בראש ... בבקשה רק מי שמבין שיענה
אני 1.76 משקל 69 ( משקל התחלתי 72 ) ירידה של 2 אחוז שומן בחודש ( 3 ק"ג ) אני נמצא בחיטוב .

אחת ולתמיד תעשו לי סדר בראש בנוגע לצריכת שומנים , חלק אומרים תצרוך הרבה שומנים בריאים - מעודד שריפת שומנים מוגברת ( ולכן אני צורך כיום 45-60 גר' שומן ביום ) אך מצד שני חלק אחר אומר לי ש15-25 זה מספיק בהחלט - לא יודע כבר למי להקשיב .. מישהו שיכול לעזור בבקשה ?

שום פה פעור, מה שעשית כאן זאת שטיפת מוח פליאולטית.
אין הבדל בין זה לבין
@SweetBamba
התייחסותך בבקשה 😃
לא אני לא אמרתי להפסיק עם גלוטן וסוכר ובלה בלה בלה אני אמרתי נטו הוכחות של מקורות ידועים ומחקר ואתה פוסל את זה רק בגלל התזונה שלי, אל תהיה אטום, תאכל מה בזין שלך, הבאתי פה מחקרים, מאמרים ודברים אחרים ופסלת הכל כי אמרתי שאני אוכל פליאו?
תקרא כל מה שאני כותב עם כל הקישרים ואתה לא תוכל להתכחש לזה ששומן רב בתפריט מועיל להרזיה ובריא. ואל תתכחש לזה שאין למה לספור קלוריות

מלבד ההשלכות של השומן על ייצור ההורמונים בגוף, יש לזה לא מעט השפעה על השמנה ולהיפך.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3656401/

מחקר של מילוי שאלונים על אכילת שומן שמקורו במוצרי חלב והקשר שלו לגודל הכרס 🫤
אז חברים היום אני אפוצץ לכם את המוח!
שמנים ושומנים, צריכה גבוהה, האם זה יתכן להיות בריא ככה???
בוא נתחיל בדבר ראשון, כשניסית להוכיח את טענתך מורן, עשית טעות... קלוריות!
מה איתן? למה סופרים אותן?
אז אני מספר לכם עכשיו שאין שום סיבה לספר קלוריות, רק לספור גרמים כדי לדעת מה אתה אוכל,
זאת מכיוון שעניין הקלוריות לא מתאים לבני אדם משום שתהליך העיכול, ותהליכים אחרים של הגוף משנים את המשחק.
ואני לא מדבר רק על ההבדלים בין שומן לחלבון או לפחמימה אני מדבר על דברים שיטריפו אתכם!
לדוגמא פחמימות יש נגיד גלוקוז ופרוכטוז.
גלוקוז מתעכל בכל מקום בגוף, בכל רקמה, בכל נשימה תאית אם הוא נמצא הוא יתעכל וישומש.
פרוכטוז לעומת זאת מתעכל אך ורק בכבד ויש סכנות בפרוכטוז שאין בגלוקוז, המוח צורך הרבה גלוקוז ולא אוהב פרוכטוז ורבים אחרים והם פחמימות כמעט זהות! אני מאמין שאפשר לעבור לחלק הבא של המופע שלי שעומד לזעזע אתכם אך קודם כמה קישורים למעוניינים לקרוא.
http://authoritynutrition.com/6-reasons-why-a-calorie-is-not-a-calorie/
http://drhyman.com/blog/2014/04/10/calories-dont-matter/#close

לחלק הבא של המופע אני צריך שתהיו מרוכזים ומשוכנעים מהחלק הקודם
בואו נדבר על ירידה במשקל.
אז כשיצאנו מהמיתוס של הקלוריות, מה באמת צריך לעשות כדי לרדת במשקל?
אני יכול להגיד על בשרי שירדתי 6 קילו בשבועיים כשעברתי לפליאו ואז לא ירדתי יותר כלום, אחוז שומן עשר, לא חדר כושר לא כלום, והיה זה מאזן קלורי חיובי שליווה אותי אז איך זה קרה?
כשחקרתי גיליתי, אכלתי מעט פחמימות עם הרבה שומן וחלבון מבשר ואורז ואוכל בריא בעיקרון ותוסיפו ספורט בריא= ירידה במשקל במאזן קלורי חיובי.
בפליאו אוכלים כשרעבים. לא בוקר צהרים ערב ערביים זה לא קבוע, אוכל שאני רעב, מקשיב לגוף.
אחרי שלושה ימים בערך גם הפסקתי לספור גרמים כי ידעתי בדיוק מה אני צריך וכמה.
אז התזונה שלי הייתה גבוהה בשומן, חלבון ונמוכה בפחמימה.
מה היתרונות שלה?
כשאוכלים שומן ושמן יש כמה סוגים וכולם בריאים חלקם יותר חשובים וחלקם פחות.
שומן לא רווי כולם מעריצים. אבל שומן רווי הוא הכוכב האמיתי- הוא מעלה אצלנו הגברים טסט' מוריד אצל נשים אותו, מוריד טריג', בכלליות בריא מאוד. זה נושא שלם לשיחה.
כשמשלבים שומנים נכונים, כל חומצות האמינו, יש לך תוזנה בריאה, הגוף מוריד משקל.
הנה כמה הוכחות ולי נשבר כבר הזין:
http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa022637
http://link.springer.com/article/10.1007/s00125-004-1603-4

אשמח שתקראו הכל, ולא רק את התוצאות, אבל התוצאות מספיקות.
עוד טיפה חרישה באינטרנט מצידכם תועיל לכם למצוא תזונה חדשה וטובה לכם.
אז בבקשה בלי גיבובי שטויות כאן.
המופע מסתיים.
*הקהל נעמד עם פה פעור, מוחא כפיים במרץ*

אחי, באמת פוצצת לי את המוח. אין ירידה במשקל במאזן חיובי.

מחקר של מילוי שאלונים על אכילת שומן שמקורו במוצרי חלב והקשר שלו לגודל הכרס 🫤

אחי, באמת פוצצת לי את המוח. אין ירידה במשקל במאזן חיובי.
תעשה מה שתרצה, אני את שלי הראתי, ולא הבנתי מה זה המחקר שהבאת

לא הראית בשום מקום שזה אפשרי. איפה ראית שהבאתי מחקר?
אני לא מוצא כרגע למרות שהיה לי, כשאמצא אשלח לך וגם פה אשלח. המחקר עם החלב והכרס על מילוי שאלונים. אגב לפי מה שהבנתי זה לא מחקר אלא סקר... מחקר צריך להיות מינימום תצפיתי. זה אפילו לא זה

אני לא מוצא כרגע למרות שהיה לי, כשאמצא אשלח לך וגם פה אשלח. המחקר עם החלב והכרס על מילוי שאלונים. אגב לפי מה שהבנתי זה לא מחקר אלא סקר... מחקר צריך להיות מינימום תצפיתי. זה אפילו לא זה

תקרא טוב. לא אני הבאתי אותו, רק הגבתי שהוא גרוע.

תקרא טוב. לא אני הבאתי אותו, רק הגבתי שהוא גרוע.
אוקיי אבל המאמרים והמחקרים שאני הבאתי אמינים ומבוססים על קבוצות ניסוי, השוואות, נתונים וכדומה. אין השוואה ביניהם... ותקשיב אני לא בא לשנע אף אחד לעשות משהו שונה, האיש שאל על שומנים אני מדבר נטו על שומנים ושמנים.

אוקיי אבל המאמרים והמחקרים שאני הבאתי אמינים ומבוססים על קבוצות ניסוי, השוואות, נתונים וכדומה. אין השוואה ביניהם... ותקשיב אני לא בא לשנע אף אחד לעשות משהו שונה, האיש שאל על שומנים אני מדבר נטו על שומנים ושמנים.

אבל הם לא מראים את מה שאתה טוען. נתחיל מזה שמדובר באנשים שמנים וחולי סכרת או קרובים להיות חולי סכרת. דבר שני, נעשתה שם השוואה בין דיאטה מוגבלת בקלוריות לדיאטה מוגבלת בפחמימות (שאוטומטית גוררת מוגבלת בקלוריות). גם אין בקרה קלורית וגם שתי הקבוצות דיווחו על ירידה בכמות הקלוריות היומית. בשום מקום לא מדובר על אפשרות ירידה במשקל במאזן קלורי חיובי.

אבל הם לא מראים את מה שאתה טוען. נתחיל מזה שמדובר באנשים שמנים וחולי סכרת או קרובים להיות חולי סכרת. דבר שני, נעשתה שם השוואה בין דיאטה מוגבלת בקלוריות לדיאטה מוגבלת בפחמימות (שאוטומטית גוררת מוגבלת בקלוריות). גם אין בקרה קלורית וגם שתי הקבוצות דיווחו על ירידה בכמות הקלוריות היומית. בשום מקום לא מדובר על אפשרות ירידה במשקל במאזן קלורי חיובי.
כי הבאתי מחקרים לתזונה עתירת שומן כהשוואה לעתירת פחמימות, את הקטע של הלא לספור קלוריות אתה מסכים? אני אמצא על ירידה במשקל במאזן חיובי אבל עד אז אתה מסכים איתי על שני הנושאים(דיאטה עתירת שומן, ושאין לספור קלוריות)?

כי הבאתי מחקרים לתזונה עתירת שומן כהשוואה לעתירת פחמימות, את הקטע של הלא לספור קלוריות אתה מסכים? אני אמצא על ירידה במשקל במאזן חיובי אבל עד אז אתה מסכים איתי על שני הנושאים(דיאטה עתירת שומן, ושאין לספור קלוריות)?

אני מסכים שאין סיבה לספור קלוריות כי על תזונה דלת פחמימות לא תצליח לאכול הרבה גם ככה. אבל זה לא אומר שסה״כ הקלוריות לא קובע.

אני מסכים שאין סיבה לספור קלוריות כי על תזונה דלת פחמימות לא תצליח לאכול הרבה גם ככה. אבל זה לא אומר שסה״כ הקלוריות לא קובע.
טוב אני מחפש את המחקרים באינטרנט/ספרים/חברים.
רק שתדע שאני ירדתי ככה במשקל, לא מוכיח כלום אני יודע, אבל זה היה.

טוב אני מחפש את המחקרים באינטרנט/ספרים/חברים.
רק שתדע שאני ירדתי ככה במשקל, לא מוכיח כלום אני יודע, אבל זה היה.
איך אתה יודע? אתה אומר שאתה לא סופר קלוריות

איך אתה יודע? אתה אומר שאתה לא סופר קלוריות
אמרתי שלא התבססתי על זה, כשבדקתי אחר כך כמה קלוריות זה יוצא יצא לי 3500 כשהייתי מוציא כולל ספורט 3200
גם אני, אבל אין לזה קשר לנושא.
אוקי, אז זה אפשרי צחוק צחוק, (למה אי אפשר לצחוק פה?)

אמרתי שלא התבססתי על זה, כשבדקתי אחר כך כמה קלוריות זה יוצא יצא לי 3500 כשהייתי מוציא כולל ספורט 3200
שלא תבין לא נכון, אני מסכים עם הרבה דברים בכל מה שקשור לפליאו. אבל לא עם האמירה השטותית הזאת של לרדת במשקל במאזן חיובי.
כמו שקולדפייר כתב, אפשר לרדת במשקל בלי לספור קלוריות, זה אפילו קל. אי אפשר לרדת במשקל במאזן חיובי.

שלא תבין לא נכון, אני מסכים עם דברים בכל מה שקשור לפליאו. אבל לא עם האמירה השטותית הזאת של לרדת במשקל במאזן חיובי.
כמו שקולדפייר כתב, אפשר לרדת במשקל בלי לספור קלוריות, זה אפילו קל. אי אפשר לרדת במשקל במאזן חיובי.
זכותך לחשוב ככה, אגב פליאו לא אומר שום דבר על מאזן כזה, זה נטו אני שחוויתי על גופי.. ולא באתי בכלל לקדם פליאו אחי
אני דווקא תומך בצמחונות בקטע מוסרי בלבד
כשאני אחפש ואמצא אשלח לפה

זכותך לחשוב ככה, אגב פליאו לא אומר שום דבר על מאזן כזה, זה נטו אני שחוויתי על גופי.. ולא באתי בכלל לקדם פליאו אחי
אני דווקא תומך בצמחונות בקטע מוסרי בלבד
כשאני אחפש ואמצא אשלח לפה
זה לא שזה זכותי לחשוב ככה, זה מדעים. יש דברים ששנויים במחלוקת, לגבי מאזן קלורי וירידה/עלייה במשקל אין מחלוקת.
זה ש"חווית על גופך" זה טוב ויפה אבל זו טענה בלי שום ביסוס ומתאימה לאנשי בילדינג שחושבים שזה שהם עושים 3*9 במקום 3*10 זה ניפח אותם ומציגים את זה כעובדה כי הם "חוו את זה על גופם". (סתם דוגמה מפגרת ולא קשורה, אבל הרעיון הועבר).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית