הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין אבקות חלבון

• פותח/ת השרשור Dedquat
  • פורסם בתאריך

Dedquat

משתמש מתחיל
66
14
נק' מוניטין:
39
66
14
לצערי רגישה ללקטוז.
עד עכשיו השתמשתי באיזו 100, מודה שקצת בגלל חוסר ידע ועל סמך ״האבקה הכי טובה לשנת...״

מכיוון שאני צריכה לקנות אבקה חדשה ממש בקרוב הצצתי קצת בפורום ובאינטרנט ותכלס גם המחיר משחק פה תפקיד..

חלבון סויה לא בא בחשבון, ולכן אחת האבקות שחשבתי עליה היא vpx zero carb.
אין עליה חוות דעת בביקורת המוצרים הגדול ורציתי לדעת אם מישהו ממליץ/ ניסה ..
בנוסף אם מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר שהאבקה מכילה תשלובת חלבונים בנוסף למי גבינה (לפי מה שהבנתי גם חלבון ביצה- אבל אין לי שום הבנה בדברים האלה והאם איזו 100 עדיפה).

ברור לי שהערכים שונים ובאיזו יש יותר גרם חלבון למנה, אבל שוב, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לנסות אבקה נוספת שאולי איכותית בלי להוציא המון כסף, או לפחות פחות, ולהוציא את עצמי מהפחד של לא לוותר על האיזו 100 אחרי שכל כך היללו אותה בשנה שעברה.

מקווה שלא כתבתי שטויות, תודה רבה ושבת שלום 😃

vpx zrro אבקה מדהימה.. היחס מוצר:מחיר הרבה יותר טוב מיזו 100, שהם לוקחים פשוט מחיר מצחיק.
תבדקי עם aminoShop הם אמרו שהמלאי שלהם מוגבל.. אולי נשאר עוד משהו שם

אני כאבקה ראשונה שלי קניתי מהם Extreme Whey, ודי מרוצה.
אבל יש אנשים יותר מנוסים
@SweetBamba

• פותח/ת השרשור
צריכה משהו ללא לקטוז וכמובן השאיפה לאיכות..

חשבתי פעם שזו איזו חברת פח לא מוכרת, כי עד עכשיו כמעט לא שמעו עליה בישראל, אבל בארצות הברית היא כבר שנים בין המוצרים המובילים בתחום האייזולייט.
זו לא תשלובת חלבונים, הכל שם חלבון מי גבינה מבודד.
חפשי עליה ביקורות באנגלית ותמצאי לא מעט אנשים מרוצים.

Back
למעלה תחתית