עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אין קשר? קשה לי להגיע לחלבון שאני צריכה לצרוך בחיטוב ולכן אני רוצה להתחיל לצרוך אבקת חלבון.. מה הבעיה לא הבנתי?!ההמלצה העיקרית שלי אלייך היא שתקראי את המאמר בפורטל על חיטוב
את בבירור לא מבימה שאין קשר בין אבקת חלבון וחיטוב, זה בסך הכל תוסף תזונה שנועד להשלים לך ערכים בתפריט במידה וקשה לך לאכול מכל מיני סיבות
העניין הוא שאין אבקה מומלצת למטרת חיטוב, כל עוד זה נכנס בערכים שלך הכל בסדר.למה אין קשר? קשה לי להגיע לחלבון שאני צריכה לצרוך בחיטוב ולכן אני רוצה להתחיל לצרוך אבקת חלבון.. מה הבעיה לא הבנתי?!
כן לא חשבתי אחרת... כנראה הנוסח של השאלה לא היה נכון...העניין הוא שאין אבקה מומלצת למטרת חיטוב, כל עוד זה נכנס בערכים שלך הכל בסדר.
אבקת חלבון זה לא משהו שיקדם או יעכב את החיטוב שלך
איפה ״הנעוץ״ נמצא? כי אני די חדשה כאןיש לך שרשור אבקות חלבון של משתמשים מהפורום ב"נעוץ" בפורום מתחילים בתזונה ואימונים
מידע - אשכול ביקורת המוצרים הגדול.איפה ״הנעוץ״ נמצא? כי אני די חדשה כאן
תודה רבה!! זה עזר מאוד.אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תקראי את המאמר על תוספי תזונה, ואבקת חלבון בפרט.
עכשיו, רוב האבקות חלבון מאוד דומות מבחינת ערכים, גרמים בודדים של פחמימה או שומן לכאן או לשם זה באמת לא מה שיעשה את החיטוב או יפגע בו. מה שחשוב זה תפריט עם ערכים מתאימים לך.
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף