הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עולה בשומן..

kozaman

משתמש קבוע
1,385
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
825
1,385
0
אני כבר3 שבועות תקוע על אותו משקל ומרגיש (רואה במראה) שהמותניים שלי התרחבו (שמה רוב השומן אצלי מצתבר), WTF איך זה יכול להיות, רמת טורסטרון נמוך ?, הרבה נוזלים ?

מבאס לשמור על תפריט קבוע + אירובי ולראות שהשומן מתחיל חוזר למקום שלו :bad:
יש קשר לכמות הפחמימות אחרי אימון ?

קראתי את המאמר הזה וזה די מבלבל: http://www.sports-center.co.il/?CategoryID=700&ArticleID=1501&Page=1
ציטוט:
"כשההכנסה הקלורית גבוהה יותר מההוצאה הקלורית, כשהמזון שנצרך אינו עשיר ברכיבים תזונתיים חיוניים ועשיר באחוזי שומן רבים, או כשצריכת הארוחות במשך היום לא מבוקרת, סבירות גבוהה שתתרחש השמנה. חשוב לציין, שגם אם כמות הקלוריות הנכנסת שווה לכמות הקלוריות היוצאת אמנם לא נעלה במשקל אך ישנו סיכוי שנעלה באחוזי השומן (בתלות בתזונה)."

נערך לאחרונה:
אם 3 שבועות אתה לא עולה במשקל אז רוב הסיכויים שגם לא עלית בנוזלים או בשומן אלא זה פסיכולוגי נטו.
דבר שני כמה אתה אוכל מעל התחזוקה? בכל מקרה לא כזה פשוט לעלות אפילו 1 ק"ג של שומן ועל גבי תקופה ארוכה יותר הייתי אומר שהשמנה ויזואלית אפשרית , אבל ככה? לדעתי זה נוזלים נטו.

• פותח/ת השרשור
אם 3 שבועות אתה לא עולה במשקל אז רוב הסיכויים שגם לא עלית בנוזלים או בשומן אלא זה פסיכולוגי נטו.
דבר שני כמה אתה אוכל מעל התחזוקה? בכל מקרה לא כזה פשוט לעלות אפילו 1 ק"ג של שומן ועל גבי תקופה ארוכה יותר הייתי אומר שהשמנה ויזואלית אפשרית , אבל ככה? לדעתי זה נוזלים נטו.

אני מעלה בהדרגה את קל' ,כל פעם 100-150 (אחת ל-3 שבועות בערך או בהתאם למשקל).
מאמין אחרי חישוב
BMR*1.2+400 (וזה אחרי שהעלתי לפני שבועיים 100 קל').

יכול להיות שיש קשר לכמות הפחמימות אחרי אימון ? או להגדרה של "עמידות הגוף לאינסולין"

גם אם יש זה זניח למדי , בוא נגיד את זה בנימה יפה :
"חדל להתעסק בקקה ותתחיל לעסוק בעיקר".
בכל מקרה , מין הסתם שיעלה השומן במסה , זה חלק מהעניין ונוזלים אני לא מחשיב בכלל כי זה כל מסה קורה בגלל התצרוכת פחממות/נתרן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית