עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין מקסימום. שיאכל לפי דיטת see-food.
העיקרון פשוט - if you see food, eat it.
.
אין מקסימום. שיאכל לפי דיטת see-food.
הוא צריך לאכול הרבה (עדיף כמה שיותר נקי אבל במצבו זה לא חובה) וזהו. שלא יטריד את עצמו עם כמויות. הכמות היחידה שהוא צריך להכיר היא "הרבה".
שיטה טובה חח אבל לא תעבוד על אותו בחור וחבל שהוא סתם יתייאש על ההתחלהאין מקסימום. שיאכל לפי דיטת see-food.
הוא צריך לאכול הרבה (עדיף כמה שיותר נקי אבל במצבו זה לא חובה) וזהו. שלא יטריד את עצמו עם כמויות. הכמות היחידה שהוא צריך להכיר היא "הרבה".
אין קשר בין לעלות במסת השומן בגוף,לבין כמות השומן בתפריט(אלא אם כן הכמות נורא נמוכה)
הכוונה שלי לדבר כזה- כמות של 100-150 גרם פחמימה, 1.5-2 חלבון והשאר שומן(בערך 150 גרם) אין בעיה בכמות כזאת של שומן?אם אין פחמימה בתפריט (ראה ערך אנאבוליק דיאט) אפשר גם להגיע ל50% שומן.
בפלוס קלורי של הרבה שומן..במה הוא יעלה,בשריר?
בכל תקופה זל מאזן קלורי חיובי עולים גם בשריר וגם בשומן, המטרה היא לעלות ביחס של שריר גבוה מספיק כדי שאחוז השומן הכללי ישתנה מעט או לעיתים לא ישתנה כלל (קשה מאוד).הכוונה שלי לדבר כזה- כמות של 100-150 גרם פחמימה, 1.5-2 חלבון והשאר שומן(בערך 150 גרם) אין בעיה בכמות כזאת של שומן?
בכל תקופה זל מאזן קלורי חיובי עולים גם בשריר וגם בשומן, המטרה היא לעלות ביחס של שריר גבוה מספיק כדי שאחוז השומן הכללי ישתנה מעט או לעיתים לא ישתנה כלל (קשה מאוד).
בכל מקרה, עניין של חלוקת התפריט תלוייה נורא בגנטיקה ולעיתים גם בהעדפות ואורח החיים של הבן אדם לכן נורא קשה להגיד ללא היכרות אישית, אני בספק אם הוא יודע בעצמו.
שינסה לרוץ עם תפריט מסויים ויראה איך הוא מגיב וישנה בהתאם.
ואם זה שומן רווי שהוא לא טרנס, אתה לא חושב שזה קצת מזיק לתת לזה להגיע לרמה זה 30-40 אחוז מהתצרוכת היומית?אין מקסימום ואין קשר בין שומן (שהוא לא טראנס) למצב הבריאותי של הבן אדם בהנחה שהוא שומר על אורח חיים יחסית בריא (מתאמן מין הסתם).