הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' וסרטון דדליפט

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,ביום חמישי פרסמתי סרטון של דדליפט והבנתי שיש לי כמה דברים לשפר.
שמתי לב שהצוואר עדין למעלה והייתי בטוח שהוא טוב..נתקן פעם הבאה.
איך הדדליפט עכשיו(חוץ מהצוואר)?

ועוד שאלה בקשר לבנץ'-*אני בSS
היום עשיתי 2 סטים ראשונים 5 חזרות ובשלישי ביקשתי ממישהו שישמור עלי למרות שזאת הייתה טעות.
עשיתי 2 חזרות ואז אנלא יודע למה הוא שם את היד על המוט ואני לא יודע אם הוא הרים או שרק שם את היד.
אז מה לעשות אימון הבא?להעלות 2.5 או להשאר אותו משקל?
תודה 😃

המשקל קל לך. את הטכניקה בודקים בסט עבודה, לא במשקל קל.
בגדול נראה טוב יותר מפעם הקודמת. תוריד מעט למטה את האגן ונסה להוציא אותו מעט יותר החוצה.

בנוגע לבנץ', אם אתה מרגיש שיכולת לסיים את שאר החזרות לולא הנגיעה של הספוטר ואת שני הסטים הקודמים סיימת בהצלחה אני לא רואה טעם לא לעלות. תקפיד לאכול בפלוס קלורי ולישון מספיק. המשקלים יעלו בהתאם.

• פותח/ת השרשור
המשקל קל לך. את הטכניקה בודקים בסט עבודה, לא במשקל קל.
בגדול נראה טוב יותר מפעם הקודמת. תוריד מעט למטה את האגן ונסה להוציא אותו מעט יותר החוצה.

בנוגע לבנץ', אם אתה מרגיש שיכולת לסיים את שאר החזרות לולא הנגיעה של הספוטר ואת שני הסטים הקודמים סיימת בהצלחה אני לא רואה טעם לא לעלות. תקפיד לאכול בפלוס קלורי ולישון מספיק. המשקלים יעלו בהתאם.
חחח זה לא היה לי קל,חשבתי אם בכלל לעשות את החזרה החמישית ואז אמרתי לעצמי ברורררר חחחח
ובבנץ אני לא יודע כי הוא היה ממש גרוע אני אעלה מקסימום אני אצליח

הדדליפט קרוב לשלמות, הוא מצויין. כמה נקודות:
1. קח הרבה אוויר לפני כל חזרה ותוציא אותו רק כשהמוט נח שוב על הקרקע.
2. את הצוואר רצוי להוריד קצת.
3. בנעילה פשוט תעמוד עם המוט בידיים, אל תבצע סיבוב אגן במכוון (=אובר אקסטנשן בגב התחתון). פשוט תעמוד כמו שאתה עומד ביום יום, פשוט עם מוט בידיים. קשה לראות בסרטון אם אתה מבצע את השגיאה הזו, לכן אני אומר ליתר ביטחון.

בבנץ' באימון הבא להשאר על אותו משקל
כל חזרה שמישהו נגע במוט חוץ ממך = כשל, ואם יש ספק אז אין ספק. תגיד את זה גם לספוטר מלכתחילה, כי מתאמנים ממוצעים חושבים שבנץ' פרס זה תרגיל זוגי ושהם שם כדי להבטיח את ההצלחה של הסט, לא את הבטיחות של הסט. אל תתבייש, תסביר להם, תהיה רציני לגביי זה. אתה עדיין תסבול מטעויות של אנשים טיפשים למרות שהסברת להם, אבל הרבה הרבה פחות.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הדדליפט קרוב לשלמות, הוא מצויין. כמה נקודות:
1. קח הרבה אוויר לפני כל חזרה ותוציא אותו רק כשהמוט נח שוב על הקרקע.
2. את הצוואר רצוי להוריד קצת.
3. בנעילה פשוט תעמוד עם המוט בידיים, אל תבצע סיבוב אגן במכוון (=אובר אקסטנשן בגב התחתון). פשוט תעמוד כמו שאתה עומד ביום יום, פשוט עם מוט בידיים. קשה לראות בסרטון אם אתה מבצע את השגיאה הזו, לכן אני אומר ליתר ביטחון.

בבנץ' באימון הבא להשאר על אותו משקל
כל חזרה שמישהו נגע במוט חוץ ממך = כשל, ואם יש ספק אז אין ספק. תגיד את זה גם לספוטר מלכתחילה, כי מתאמנים ממוצעים חושבים שבנץ' פרס זה תרגיל זוגי ושהם שם כדי להבטיח את ההצלחה של הסט, לא את הבטיחות של הסט. אל תתבייש, תסביר להם, תהיה רציני לגביי זה. אתה עדיין תסבול מטעויות של אנשים טיפשים למרות שהסברת להם, אבל הרבה הרבה פחות.

בהצלחה.
תודה רבה על התשובה 😃
אני אשתמש בדגשים,וסיבוב אגן זה אומר כאילו להישען over עם הגב?(אני לא עושה את זה)
וכן אני אתחיל להגיד להם כנראה שזה לא כזה ברור.
ושוב תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית