הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החיטוב הכי ארוך בעולם

kopayman1

משתמש מתחיל
24
5
נק' מוניטין:
52
24
5
שלום לכולם, אני מתאמן כבר שלוש שנים. בחיטוב האחרון החלטתי לקחת את העניינים יותר ברצינות ואני ממש סופר פחמימות חלבונים שומנים. אבל מה, במהלך השבוע אני שומר על הגרם אבל כל סופ"ש נוטה להתפרע. לא משהו משוגע אבל כן יותר מהרגיל. בנוסף החגים האחרונים פסח וכאלה אכלתי כמו חזיר למרות החיטוב. בקיצור אני עושה חיטוב כבר חמישה חודשים ובמהלכם הורדתי חמש קילו. ממש רחוק ממה שקיוויתי. חיטוב קודם הורדתי המון משקל אבל גם לא ניסיתי לשמור על השריר יותר מדי. אני לא מרגיש שאיבדתי יותר מדי שריר אבל כן מתחיל לאכול סרטים. השאלה שלי היא, מה אתם חושבים יש טעם להמשיך את החיטוב או לוותר כבר ולנסות יותר טוב בפעם הבאה. מצד אחד אני רוצה להמשיך ולהגיע לתוצאות אבל מצד שני חיטוב של חצי שנה זה מלאא זמן ואני פוחד לאבד את כל השריר שיש לי. תודה לכולם.

יש ערוץ של מפתח גוף רוסי (מבלרוס ליתר דיוק ) שטוען שהוא טבעי,אני לא רואה שום סיבה שהוא ישקר מסיבות כאלו ואחרות . בכל מקרה...
הבנאדם כבר שנה וחצי בחיטוב,חיטוב מאוד איטי . הוא אומר שהוא ירד 10 קילו . היתרון בחיטוב כזה לפי מה שהוא אומר שבגלל שהוא לא רוצה לחתוך בחודשיים כמו מפתחי גוף רגילים שמחזיקים את המסת שריר בעזרת ויטמין S ,הוא חותך בצורה עדינה (אוכל מאוד קרוב למאזן הנייטרלי אבל מהצד השלילי) וככה הוא לא מאבד כוח (אפילו לפי מה שהוא אומר,הוא מעלה בכוח) ולא מאבד מסת שריר כמעט .

עכשיו,אתה אומר שירדת 5 קילו בחמש חודשים,לדעתי זאת ירידה מתונה . אפילו די מתונה . לפי ההגיון הבריא,אם אתה רוצה לשמור על שריר כמה שיותר ולהוריד בשומן,אז הדרך היא לרדת כמה שיותר מתון . אני חושב שאתה בדרך יותר נכונה מלחתוך קילו בשבוע ,ונראה לי שאם אתה מתאמן ושומר על דיאטה קבועה כזאת ,אזי אתה מאבד פחות שריר מאנשים שחותכים בסביבות קילו לשבוע (שזה המון אנשים בפורום שחותכים , גם אני מוריד בסביבות קילו לשבוע) .
לסיכום : איבוד שריר זה לא פונקציה של כמה זמן אתה בחיטוב ,זה הקיצוניות של החיטוב שלך .אם אתה מחטב בצורה מתונה ביותר ,אתה מוריד משקל בצורה מתונה אבל שומר על יותר מסת שריר . זה לפחות מה שהבנתי .

בכל מקרה,כמה אתה רוצה לרדת זה תלוי בך . אתה צריך שתהיה לך תמונה מנטלית של איך שתראה בסוף,כי במהלך החיטוב אתה די מאבד את הכיוון,במיוחד בתקופה ארוכה כמו שאתה אומר .

שבת-חמישי דל פחמימה עד 30 גרם בלי פירות, ביצים עם חמאה (לא לאכול ביצים בלי כמות נכבדת של שומן).
שישי אחרי 6 בערב תאכל מה שבא לך(ברצינות, מה שבא לך)
תן לזה ניסיון.

שבת-חמישי דל פחמימה עד 30 גרם בלי פירות, ביצים עם חמאה (לא לאכול ביצים בלי כמות נכבדת של שומן).
שישי אחרי 6 בערב תאכל מה שבא לך(ברצינות, מה שבא לך)
תן לזה ניסיון.

אין דבר כזה תאכל מה שבא לך,ואתה נותן לו קווים כללים מדי ומטעים.
אפשר להגיע לפלוס קלורי חיובי ולעלות במשקל בלי לעבור את ה30 פחמימה(שומן וחלבון) ויש הרבה פה עם תיאבון בריא מאוד שיכולים לעשות את זה.
ולאפשר לבנאדם לאכול מה שבא לו אחרי שעה מסויימת זה טעות,עדיף לו ללכת על פי ערכים מדודים בסוף יום קבועים או לעשות דל פחמימה ויום העמסה פעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
כן הנחתי שלא באמת כמה שאני רוצה כי אז לא הייתי סוגר את הפה בכלל. אני אחפש על זה מידע באינטרנט יותר לעומק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית