ייעוץ הצעות להתאוששות מהירה יותר

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
מאתם מציעים להתאוששות מהירה יותר?
1_ יושן טוב.
2_ אוכל טוב.
3_ מתאמן חזק/משקלים כבדים, בין היתר דדליפט 150 KG, חזה 120 KG.
4_ תוספים: חלבון, PRE-WORKOUT'S, קריאטין, נסיתי גם מגנזיום ואבץ.

יש לכם רעיונות להתאוששות יותר מהירה?
* יום יומיים אחרי אימון אני מרגיש גמור, עייף כל היום, אפילו רואים על הפנים עייפות.

זה יותר קרוב למה שהומלץ באמת.
זה היה בציניות, זהו המבנה הכימי של הפחמימה שהיא הלחם מילים (פחמן+מימן) כל הפחמימות הם אותו דבר והגוף מפיק מהם אנרגיה על ידי שבירת הקשרים הכימים, לכן יהושע צודק, זה באמת סתם פחמימה כמו שיש בסוכר, אורז או ענבים

תסתכל על האריזה מאחורה. אמור להיות כתוב מה סוג המגנזיום שיש במוצר (אוקסייד, אספרטט, ציטראט, צ'אלאט וכו).
אוקסייד היא הצורה הכי זולה ונחותה, שמשמת גם כמשלשל. סוג כזה המגנזיום לא נספג טוב ויגרום לך לשלשל.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה
השתמשתי בזה עם הקלן פעם זה עשה את העבודה, אבדוק בכל מקרה.
גבר, אתה עוזר באתר ומעשיר את האתר הרבה, יום נעים.

אוקי תודה
השתמשתי בזה עם הקלן פעם זה עשה את העבודה, אבדוק בכל מקרה.
גבר, אתה עוזר באתר ומעשיר את האתר הרבה, יום נעים.
מגנזיום אוקסייד זה עדיין מגנזיום. אבל רובו לא נספג ומופרש בצואה ולכן גורם לצואה רכה ואף שלשולים קשים אצל רוב האכולוסייה.
גם אם לא מפריע לך לשלשל, עדיף לקחת צורה אחרת כדי לספוג יותר מהמגנזיום ולא להפריש את רובו החוצה.

• פותח/ת השרשור
פסיכולוגי או אמיתי?
לילה שעברה, ישנתי 7+/- ש', בד"כ מקפיד על 8+ ( 9+ אפילו), היום מרגיש ער יותר מהימים אחרי הלילות שישנתי הרבה!!
*יש לציין שאתמול ושלשום התאמנתי.
דעתכם?

• פותח/ת השרשור
חברה, אני מעדכן בתקווה שזה יעזור לאחרים,
אז ככה אחרי שניסיתי את הכל, בדקתי כל דבר שהמלצתם, כל דבר שעלה לי בראש, חשבתי שעות רבות, בסוף ידעתי מהייתה הבעיה לפחות אצלי,
שינה לא טובה, לא עמוקה, הסיבה: עישון, הייתי מעשן לפעמים נרגילה, נסתמת לי המערכת ולא יושן טוב, הייתי גם בדרך כלל ביום יום מעשן עד 5-6 סיגריות ביום, תאמינו או לא זה כן משפיע ודפק לי את השינה, יומיים אני לא מעשן (בכללי אני לא מעשן, מזדמן שאני יוצא עם חברים וקונה לי קופסה), וזה השפיע רק לטובה.
איך אני בטוח מזה: את ההרגשה הזאת יום אחרי האימון, מרגישים את השריר תפוס אפילו בקטנה, הייתי מרגיש אותה רק לאחר יומיים, משאומר שאני נכנס לאימון הבא עוד לא מתאושש ועייף נורא, עובדות בשטח לא שמעתי לא קראתי אלא חוויתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית